Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 3 10
Call-Girls
17681
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τα έχουν πει τα παιδιά παρακάτω ,το duo το κυνηγάω παρά πολύ και μπορώ να πω ότι έχω κάποιες εμποιριες , απλώς εδώ ήθελα να ήμουν δεκαθλητης
Σοβαρό λεσβιακό δεν κάθισαν ούτε ένα λεπτό , χαρακτηριστικό ήταν ότι κάποια στιγμή είχα ταπωσει την Δήμητρα και πνιγόταν σκαι με φορα η Αλεξια και την πλακώνει στο πλακομουνι αλλά λέμε με φορα ,τώρα τη γλυφομουνια τη πλακομουνια τσιμπουκια φιλία η μια στην άλλη ,όλο το πακέτο ήταν φουλ και το κερασάκι ήταν όταν τον εβαλλα στον κολο της Αλεξιας μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο , όποτε τον έβγαζα από τον κολο της για την άλλη τρύπα και ξαναπηγενα να της τον ξαναβαλω,ερχόταν η Δήμητρα έφτυνε στην τρύπα τσιμπουκι και με πολύ καβλα , μου έλεγε
Σκιστης τον κολο που της αρέσει
Εντάξει φτάνει θα μπορούσα να γράφω για πολύ ώρα έχω πολλές εικόνες και πολύ ωραία γεύση από το duo
Από εμένα με κλειστά μάτια
Σοβαρό λεσβιακό δεν κάθισαν ούτε ένα λεπτό , χαρακτηριστικό ήταν ότι κάποια στιγμή είχα ταπωσει την Δήμητρα και πνιγόταν σκαι με φορα η Αλεξια και την πλακώνει στο πλακομουνι αλλά λέμε με φορα ,τώρα τη γλυφομουνια τη πλακομουνια τσιμπουκια φιλία η μια στην άλλη ,όλο το πακέτο ήταν φουλ και το κερασάκι ήταν όταν τον εβαλλα στον κολο της Αλεξιας μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο , όποτε τον έβγαζα από τον κολο της για την άλλη τρύπα και ξαναπηγενα να της τον ξαναβαλω,ερχόταν η Δήμητρα έφτυνε στην τρύπα τσιμπουκι και με πολύ καβλα , μου έλεγε
Σκιστης τον κολο που της αρέσει
Εντάξει φτάνει θα μπορούσα να γράφω για πολύ ώρα έχω πολλές εικόνες και πολύ ωραία γεύση από το duo
Από εμένα με κλειστά μάτια
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
350€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς