Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
235448
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συναντιση με το Λιζακι λοιπον..πριν κανενα μηνα..μετα απ το 2ο μηνυμα μου..μου εστειλε το τηλεφωνο της και μετα απο εκει κ περα το κλεισιμο του ραντεβου εγινε ευκολα με 2-3 μηνυματα.Αν κ προτιμουσε ξενοδοχειο στα νοτια..δεν μου αρνηθικε τελικα να ερθει στο Bill που με βολευε!
Μπαινοντας στο δωματιο λοιπον το κοριτσι,αντικρισα ενα πολυ γλυκο μουτρακι, με προσεγμενη εμφανιση,στυλάτη,μεικ απ κ νυχακια στην πενα...(για τους λατρεις του ειδους) και γενικα μια κοπελα σαν να ηρθε κατευθειαν απο καφετερια της Γλυφαδας.. που οπως μου ειπε,συχναζει κ μεγαλωσε εκει!Απο κορμι εχουν ξαναειπωθει..μοντελε αδυνατο με κωλαρακι πεταχτο τουμπανο!Στα του αγωνα τωρα,παιχτικαν 2 γυροι, με φουλ συμμετοχη απο την Λιζα, χωρις να πει οχι σε τιποτα,και ενω στον 2ο την κουρασα αρκετα..με πολλες εναλλαγες στασεων , κ ξεπερασαμε κ λιγο την ωρα,δεν δυσανασχετησε καθολου. Επισης να πω οτι ηταν πεντακαθαρη κ μοσχομυριζε ολοκληρη,κ το μουνακι της ηταν γυαλι(ουτε μια τριχουλα)..για πολυ σπατουλαρισμα...!!!
Γενικα το κοριτσι αξιζει για εμενα,ανετα θα το ξανασυναντουσα οταν βρω χρονο!
Μπαινοντας στο δωματιο λοιπον το κοριτσι,αντικρισα ενα πολυ γλυκο μουτρακι, με προσεγμενη εμφανιση,στυλάτη,μεικ απ κ νυχακια στην πενα...(για τους λατρεις του ειδους) και γενικα μια κοπελα σαν να ηρθε κατευθειαν απο καφετερια της Γλυφαδας.. που οπως μου ειπε,συχναζει κ μεγαλωσε εκει!Απο κορμι εχουν ξαναειπωθει..μοντελε αδυνατο με κωλαρακι πεταχτο τουμπανο!Στα του αγωνα τωρα,παιχτικαν 2 γυροι, με φουλ συμμετοχη απο την Λιζα, χωρις να πει οχι σε τιποτα,και ενω στον 2ο την κουρασα αρκετα..με πολλες εναλλαγες στασεων , κ ξεπερασαμε κ λιγο την ωρα,δεν δυσανασχετησε καθολου. Επισης να πω οτι ηταν πεντακαθαρη κ μοσχομυριζε ολοκληρη,κ το μουνακι της ηταν γυαλι(ουτε μια τριχουλα)..για πολυ σπατουλαρισμα...!!!
Γενικα το κοριτσι αξιζει για εμενα,ανετα θα το ξανασυναντουσα οταν βρω χρονο!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα