Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.2 2 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μεγαλη απογοητευση!!!
Καλεσα αρκετες φορες το συγκεκριμενο γραφειο και δεν ηταν διαθεσιμη η ηταν πολυ αργα διαθεσιμη ,οποτε με μεγαλες προσδοκιες μιας και μου φαινοναν πολυ ερωτικη για τα δικα μου γουστα συν θεώρησα οτι για να ειναι τοσο απασχολημενη θα εχει ζητηση η κοπελα.
Οταν ανοιξε η πορτα ειδα μια πολυ ψυχρη κοπελα με πολλα σπυρια στο προσωπο ,απο την ωρα που καθησε φαινοταν οτι προσπαθουσε να φαει το χρονο κουβεντιαζοντας (δεν ξερει αγγλικα) μετα απο κανα δεκαλεπτο λεω να κανω μια κινηση και απανταει money first - οκ λεω παει για μπανιο βγαινει μετα κανα πενταλεπτο χωρις ρουχα βλεπω κορμαρα πραγματικα δεν πειραζει σκεφτομαι κατι καλο θα εχει τετοια κορμαρα .
Στο ψητο τωρα στοματικο ετσι και ετσι καναμε εξηντα εννια και μυριζε στο ομορφο κατα τα αλλα νουνακι της στο σεξ σαν να το κανω με νεκρη ουτε με αφηνε να μπω βαθεια κρατουσε και το πεος μου - στραβωνε τελος με τα πολλα ξενερωσα τελειως της το εδωσα στο στομα για να τελειωνουμε.
Τελειως πεταμενα λεφτα ουτε για τζαμπα δεν θα ξαναπηγενα με αυτη.
καλη σηνεχεια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 08, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 nobodyelsebutme, aselgeia, howbawdat και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2017
Χιλια ευχαριστω για την κριτικη συναγωνιστη !
Θα δοκιμασω το συντομοτερο !!
K
kostasasximos86
18 Ιουλίου, 2017
Συναγωνιστή κρίμα που δεν πέρασες καλά.
Έπρεπε να έχεις "μελετήσει" καλύτερα, οι κριτικές στο άλλο profile της έγραφαν ξεκάθαρα για κομοδίνο...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2