Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 7 10
Call-Girls
15832
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
2.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
το ξανθο το χαλι λογω μαλλιου
αδυνατη κοκκαλιαρα οχι και ετσι κοριτσι μου γλυκο
βυζι τιποτα - αν η γυναικα ειναι ωραια σημασια στο βυζι δεν δινω αλλα ηταν πολυ μικρο και μικρη θηλη
κρυοκωλη
δεν μου σηκωνοταν με τιποτα αρχισε το τσιμπουκι μετα ξενερωσα μετα πηρα λιγο μπρος την εστησα στα 4 για να βλεπω το τατοου της και οχι την μουρη της ξανασκεφτηκα τα πεταμενα 120+20 ξενοδοχειο και εριξα μια μαλακια με αυτη στημενη στα 4 πλυθηκα και πριν κανει βγει απο το μπανιο ειχα ηδη ντυθει
αδυνατη κοκκαλιαρα οχι και ετσι κοριτσι μου γλυκο
βυζι τιποτα - αν η γυναικα ειναι ωραια σημασια στο βυζι δεν δινω αλλα ηταν πολυ μικρο και μικρη θηλη
κρυοκωλη
δεν μου σηκωνοταν με τιποτα αρχισε το τσιμπουκι μετα ξενερωσα μετα πηρα λιγο μπρος την εστησα στα 4 για να βλεπω το τατοου της και οχι την μουρη της ξανασκεφτηκα τα πεταμενα 120+20 ξενοδοχειο και εριξα μια μαλακια με αυτη στημενη στα 4 πλυθηκα και πριν κανει βγει απο το μπανιο ειχα ηδη ντυθει
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Είναι δηλαδή, σοβαρή κριτική αυτή που έγραψες;
Αν δεν είχε γράψει προηγουμένως για την κοπέλα ο φίλος Оldboy
του οποίου εμπιστεύομαι και εκτιμώ την κρίση, μπορεί και να
κρατούσα μια επιφύλαξη ότι ίσως κάπου, κάτι να μην πήγε και τόσο καλά.
Θέλεις όμως να μας πείσεις ότι ο προηγούμενος φίλος είναι στραβός
και εκεί που γράφει ότι οι φωτογραφίες είναι "ακριβέστατες", εσύ λές τελικά
την αλήθεια όταν γράφεις ότι είναι "παραπλανητικές / πολύ επεξεργασμένες / παλιές"
και μας την παρουσιάζεις σαν σκιάχτρο (πρόσωπο: 4), ερείπιο (σώμα: 2) και τόσο ξενέρωτη (διάθεση σέξ/συμμετοχή: 3); Μάλλον υποτιμάς τη νοημοσύνη μας...
Καταλαβαίνω ότι η συνάντησή σου δεν πήγε καλά και δεν εξετάζω τις βαθμολογίες που αφορούν την συνάντηση.
Όμως το 4 στο πρόσωπο και το 2 στο σώμα απλά δεν υπάρχουν.
Γράφω το σχόλιο μόνο και μόνο γιατί είναι χαωτική η διαφορά των δυο μας όσον αφορά την εμφάνιση και σίγουρα δημιουργεί ερωτηματικά στους υπόλοιπους. Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης.
Οι επόμενες κριτικές θα δείξουν νομίζω τι ποιός είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, τουλάχιστον όσον αφορά την εμφάνιση.