Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 42 10
Call-Girls
116757
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
εχω μια υφεση οπως ειπα στο ρωσικο μπλοκ και εχθες ηρθε η σειρα της: zfuck: ραντεβου απογευμα πορνοχοτελ μπιλ ερχεται 1,60 με το ζορι στα λευκα ντυμενη πολυ καυλωτικα μπαινη χαλαρη μπανακι και μουερχεται ενα σωματακι πολυ καλο με τα ωραια στητα βυζακια της και ενα πολυ ωραιο κωλαρακι ολοστρογγυλο σαν πεπονι παμε στα του αγωνα ξεκιναει με πολυ βαθια πιπα που εδινε συνεχεια βουτες επειδη ειχε ενα νινακι πολυ καθαρο ειπα να την τιμησω και εγω πολλες φωνουλες βαζει πανοπλια και ανεβαινη αρχιζη το χοροπιδηγμα μεχρι που την γυρναω στα 4 εχονας το φιογκο να μου ερχεται φατσα στο ωραιο κωλαρακι που δεν δινη δυστηχως γαμωτο τελος παντων καπου εκει εγινε και η πρωτη καταθεση πανω στον φιογκο μπανακι ψιλοκουβεντουλα οσπου μου λεει δευτερος γυρος παμε λεω εκει μου ηρθε και η περηβοητη προταση να την γαμησω στο μπαλκονι τωρα λεω οκ παμε η προκατακτικη πιπα στο κρεβατι που λες και καυλωσε με αυτο που θα γινονταν μετα εγλειφε σαν να ηθελε να το λειωσει παμε μπαλκονι στα τεσσερα και λεω τωρα εδω εισαι οπως την ειχα στο καναβατσο της εριξα και δαχτυλακι στο κωλαρακι που στην αρχη δεν ηθελε αλλα μετα προφανως η ενταση την εκανε να θελει λιγο πριν το τελος γυρναει οπου τα παιρνη ολα στομα μην αφηνοντας ουτε μια λανιδα σπερματος γελωντας εφυγε για το μπανιο και εγω για ανασες στο κρεβατι χαιρετηθηκαμε εφυγε και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για το μελλον μια και περασα σουπερ τελειωνοντας θελω απλως να αναφερω πως προκειτε για ενα καυλοπουτανο που χειριζεται το εργαλειο σαν το κινητο της
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 03, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
iraklis 53
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2017
Εφεση μπορει να εχειs τυπε στο ειδοs οπωS και ολοι μαs ...υφεση παντωs οχι η μπεμπα που σου προτεινε ο jimmy ειναι απο τα στανταρακια να ξερειs .....με πολλα χλμ. στο κοντερ και πολλα χρονια στην πλατη
steeve
05 Ιουλίου, 2017
Όλα καλά, αλλά τα βυζάκια της μπέμπας μόνο στητά δεν είναι...έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα (και πιπιλίσματα), είναι και μανούλα, είναι καυ φυσικά και μετράνε μπόλικα καλοκαίρια στη πλάτη τους...
GEORGE G
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2