Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 31 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
μαρτα η γειτονισα που θελουμε ολοι να γαμησουμε Κατσικογάμης ραντεβου ενα βραδυ του ιουνη σπιτι μου σκαει η κυρια με ενα ντυσιμο γαμησε τα φωτια οι βυζαρες εβγαιναν εξω απο την μπλουζα ξεχιλιζαν με ενα φορεμα στενο που διαγραφοτανε ο κωλος της... ειναι που ειναι ψηλη φορουσε και τακουνια και με περναγε δυο κεφαλια Μεγάλο χαμόγελο με το που βγαζει ρουχα φορουσε κατι μαυρα εσωρουχα πολυ καυλωτικα βγαζει το σουτιεν και βγαινουν εξω αυτες οι ατελειωτες βυζαρες βγαζει και το αλλο και βουρ για μπανιο μαζι και εγω επειδη στο σπιτι εχω μεγαλη μπανιερα ξεκινησε απο εκει το ματς σκυβη κατω και μου αρχιζη μια πιπα στα ορθια που των εξαφανιζε ολων μεσα στο στομα περασμα σκουφου και γαμησι στην μπανιερα στα τεσσερα βγαινουμε εξω στο σαλονι στα τεσσερα η κυρια συνεχεια στο σφυροκοπημα μετα απο λιγο καταθεση στης βυζαρες της. παμε κρασακι χαλαρα σε δευτερο γυρω η κυρια ορμηξε σαν τρελλη με μια πιπα ποιημα με καυλωσε τρελλα παμε σε ενα δευτερο ημιχρονο που κατεληξε εμε ενα σπεσιαλ χυσιμο στα μουτρα και στο στομα που τα στραγγιξε ολα... το ραντεβου τελικα παραλιγο να γινη αρμενικο ηπιαμε τα κρασακια μας το δωρακι και γεια σας...φευγοντας μου ηρθανε σκεψεις στο μυαλο πως αν αυτη η γυναικα ηταν 10 χρονια μικροτερη θα ειχε μαζεψει ολα τα λεφταΜατάκι εν τελει για 60 την ωρα με το σερβις που εχει πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη αρκετα τιμια Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
I5
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, fouxter, NBAZ και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2017
πράγματι, κάνει ωραίο γαμήσι η Μάρθα
01 Ιουλίου, 2017
Φιλε ωραια κριτικη ...και επειδη εχω να την παρω την μιλφαρα καμμια πενταετια .....τωρα με εβαλεs στην πριζα .....γουσταρω σεξυ μιλφ με τρελα αλλα την μαρτα την ειχα στα αζητητα για να το ξαναδω το θεμα ...ΚαπέλοΚαπέλοΝαι!
02 Ιουλίου, 2017
Φιλος αν θελεις στειλε μου με μνμ το τηλεφωνο της .......απο οσα διαβασα ειναι στα μετρα μου .......και οικονομικη.....γιατι τα εξοδα πολλα......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3