Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 19 10
Call-Girls
29099
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Φοβάμαι ότι αν εμβαθύνω σε κάποιο από τα χαρακτηριστικά της Αλεξίας, θα αδικήσω κάποιο άλλο. Πάω λοιπόν με τη σειρά. Μου αρέσουν πολύ οι σωματότυποι σαν της Αλεξίας και την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε φίλους που τους αρέσει. Ωραίο, μεγάλο και σφιχτό στήθος, σφιχτό σώμα και πολύ συμπαθητικό πρόσωπο, πραγματικά μία κοπέλα της διπλανής πόρτας που πάντα όταν τη συναντάς σκέφτεσαι "ευχαρίστως την καβαλούσα". Η συννενόηση με το γραφείο πολύ καλή, τους κάλεσα, ρώτησα αν είναι διαθέσιμη και συμφωνήσαμε το βραδάκι της ίδιας ημέρας στον Πρίαμο Παγκρατίου, σε μία γειτονιά που έχει γίνει πολύ trendy τα τελευταία χρόνια, παίζει να συναντήσεις και κανένα φίλο. "Πού πας φίλε?" "Για CIM".
Η Αλεξία ήρθε στην ώρα της και η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή. Απλά και ωραία ντυμένη, χωρίς υπερβολές και με μία πολύ καλή διάθεση να σε παρασύρει σε μία ατμόσφαιρα φιλικής καύλας. Eπικοινωνιακή, χαμογελαστή εμένα προσωπικά αμέσως μου δημιούργησε την ανάγκη να την βάλω κάτω το συντομότερο. Μπήκε να κάνει ένα ντουζάκι και όταν βγήκε και σιγά σιγά αποκάλυψε τα οπλικά της συστήματα, τα επίπεδα της καυλοστερόνης μου ανέβηκαν στο 100. Το στοματικό που μου έκανε - παρότι δεν είχα πολύ καλή διάθεση εκείνη την ημέρα, με έκανε να χάσω τη μπάλα και να είμαι έτοιμος να τα δώσω στο πρώτο τρίλεπτο. Γαμηθήκαμε αρκετά, άλλα δεν άργησε να έρθει το τέλος τη στιγμή που γαμούσα το στοματάκι της, μία εκπληκτική αίσθηση - τοποθετείται τέλεια έτσι ώστε να καρφώνεται στο στόμα της. Πραγματικά ξεχωριστή, τόσο σαν κορμί όσο και σαν προσωπικότητα.
Η Αλεξία ήρθε στην ώρα της και η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή. Απλά και ωραία ντυμένη, χωρίς υπερβολές και με μία πολύ καλή διάθεση να σε παρασύρει σε μία ατμόσφαιρα φιλικής καύλας. Eπικοινωνιακή, χαμογελαστή εμένα προσωπικά αμέσως μου δημιούργησε την ανάγκη να την βάλω κάτω το συντομότερο. Μπήκε να κάνει ένα ντουζάκι και όταν βγήκε και σιγά σιγά αποκάλυψε τα οπλικά της συστήματα, τα επίπεδα της καυλοστερόνης μου ανέβηκαν στο 100. Το στοματικό που μου έκανε - παρότι δεν είχα πολύ καλή διάθεση εκείνη την ημέρα, με έκανε να χάσω τη μπάλα και να είμαι έτοιμος να τα δώσω στο πρώτο τρίλεπτο. Γαμηθήκαμε αρκετά, άλλα δεν άργησε να έρθει το τέλος τη στιγμή που γαμούσα το στοματάκι της, μία εκπληκτική αίσθηση - τοποθετείται τέλεια έτσι ώστε να καρφώνεται στο στόμα της. Πραγματικά ξεχωριστή, τόσο σαν κορμί όσο και σαν προσωπικότητα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί