Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρόσφατη συνάντηση με την κοπελιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης στην αρχή της Μοναστηρίου. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της ντυμένη με ένα όμορφο εφαρμοστό φόρεμα, που έφτανε μέχρι λίγο πάνω από τα γόνατα και τόνιζε το καπμυλωτό της σώμα. Όμορφο πρόσωπο, πιο όμορφο τελικά από αυτό που αφήνει να φανεί στις φωτογραφίες της στο site. Η Vanessa είναι μία χαμογελαστή και ευθιάθετη κοπέλα που σου μεταδίδει το κέφι και την καλή της διάθεση. Η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη, αφού δεν μιλάει παρά ελάχιστα ελληνικά και τα αγγλικά της είναι στο επιπέδο που είναι τα δικά μου ρώσσικα.
Ωστόσο αυτό το ζήτημα το ξεπερνάς μόλις αποκαλύψει το σώμα της. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι το μοντέλο που είχε μπροστά του ο αρχαίος γλύπτης (Πραξιτέλης αν θυμάμαι καλά) που σμίλεψε την Αφροδίτη της Μήλου!!! Απλά τέλεια από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Τέτοιο συνδυασμό σώμα-στήθος-πόδια-καπούλια δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί (σίγουρα όχι δια ζώσης, ίσως ούτε και virtually). Ενώ έκλεισα ραντεβού για 1,5 ώρα το επέκτεινα για άλλη 1 ώρα και αν είχα άλλα μετρητά μαζί μου θα την κρατούσα ακόμη περισσότερο.(Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μπορούμε να πληρώνουμε με κάρτα τύπου POS!!!)
Στα του sex, με ικανοποίησε πλήρως. Προσωπικά φιλιά με γλώσσα μου έδωσε και δέχτηκε απλόχερα και πρόθυμα. (Απορώ με τα σχόλια "συναθλητών" που προηγήθηκαν της δικής μου κριτικής. Ίσως είναι επιλεκτική σε αυτόν τον τομέα). Δέχεται γλύψιμο χαμηλά και προτιμάει να συνδυάζεται με 69. Είναι ευαίσθητη στις ρόγες της. Ακόμη και απαλό γλύψιμο εκεί την ενοχλούσε.(Ίσως περίμενε περίοδο).Έχει μια παράξενη-αστεία χρειά η φωνή της. Συνηθίζει να βγάζει όχι καιτόσο αληθαφανή μικροβαγγητά καθόλη τη διάρκεια των περιπτήξεων. Αλλά όλα αυτά είναι εύκολο να τα παραβλέψεις όταν έχεις μπροστά σου ένα πλάσμα με το ΚΟΡΜΙ της Vanessa.
Αν μπορούσα ο βαθμός μου για το σώμα της θα ήταν 10΄.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
28 Απρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
19.194
Πόντοι:
2.256
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 blizardeye, Γιώργος Ξύδης, doc_lin και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2017
Φιλε θα σε ενημερωσω γιατι προσφερε φιλη με γλωσσα. Γιατι οταν σε παιρνει το γραφειο και σε ρωταει μετα το ραντεβου σου αν πηγαν ολα καλα, κατι που δεν προσφερε από τις υπηρεσειες? Εκτιθεται το γραφειο οταν γραφουν υπηρεσειες και δεν τις προσφερει. Προφανως την ειπαν την κοπελα οτι δεν μπορουν να αναφερουν υπηρεσειες και εσυ να μην τις προσφερεις. Βγηκες τυχερος τελικα από την κριτικη των προηγουμενων!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1