Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετα από πολλές προσπάθειες την πέτυχα επιτελούς την προηγουμενη εβδομαδα και έτσι κανονίστηκε εύκολα ραντεβού για την ίδια μέρα στο λακομπα.Εγω συνεπής στην ώρα μου αυτή έφτασε με καθυστέρηση 10 λεπτών.Μολις άνοιξα την πόρτα αντίκρισα ένα ψηλο μιλφ γυμνασμένο γύρω στα 4ο με σπασμένο πρόσωπο,τσιμπουκοχειλα πεταχτό κωλαράκι ντυμένη με μίνι φόρεμα που τόνιζε το σώμα της.Ντουζακι πρώτα από αυτήν και μετά απο μένα για φρεσκάρισμα και κατευθείαν στο κρεβάτι για χαμουρεμα με βαθιά γλωσσοφιλα και διαφορα παιχνίδια με γλυψιματα και δαχτυλιασμα από μένα στην μουναρα της μαρίνας(είχα χώσει δυο δάχτυλα μέσα της χωρίς κανένα ίχνος διαμαρτυρίας).Στην συνεχεία ακολούθησε ένα απολαυστικοτατο 69 με εμένα να γλύφω και την μαρίνα να σπαρταράει και αυτή να με τσιμπουκωνει μέχρι το λαρυγκι σε σημείο να πνίγεται.
Στην συνέχεια ακολούθησε σεξ σε πολλές στάσεις στο κρεβάτι και στο πάτωμα με την μαρίνα να τα δίνει όλα και με πολύ δόση τρέλας.Το τέλος του πρώτου γύρου με βρήκε στο σώμα της.Ντουζακι ξανά απ τους δυο μας και έναρξη δευτέρου γύρου με αλληλογλυψιματα και έναρξη στοματικου όπου τελειωσα μετα απο λιγα λεπτα.Στο τέλος μάλιστα μειλησα και με την φίλη της την αντιγονη όπου με ερέθισε απ το τηλέφωνο δίνοντας υπόσχεση στο μελλον για παρτούζα
Συνοψίζοντας η μαρινα είναι vfm για τα λεφτά που προσφέρει τις υπηρεσίες της και σιγουρα ο καθε μπουρδελιαρης που ασχολείται με τον τα cg πρεπει να την δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορα Ματάκι

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
mihla
Γλομπεάρχης
194
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, LanciaRallye037, mad_max και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2017
Μιά χαρά τα λες, με εξαίρεση το "σπασμένο" πρόσωπο... Το Μαρινάκι βάζι κάτω πολλές μικρότερες !!!
26 Ιουνίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πως βρίσκω τον αριθμό της;
24 Αυγούστου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν το βρείτε το ψάχνω κι εγώ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3