Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 11 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σημερα είπα να πέσω νωρίς για ύπνο γιατί η βδομάδα είναι δύσκολη αλλά μια ματια στο forum έστειλε τις καυλες στα ύψη και είπα να δοκιμάσω το πιπινακι απο dream girls που είχα βάλει στο μάτι από καιρό. Η συνεννόηση με το γραφείο εύκολη. Η κοπέλα ήρθε περιπου μισή ώρα μετα το τηλεφώνημα όπως μου είχε πει από πριν η τηλεφωνήτρια. Χτυπάει η πόρτα και παθαίνω το πρώτο σοκ. Βλεπω ενα υπέροχο και γλυκό πιπινακι με sexy αμφίεση και ενα υπέροχο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Μπήκε μεσα λοιπόν και άφησε λίγη απο την ευτυχία που έφερνε... Αρχίσαμε λοιπόν τα φιλια και τα χάδια πριν ακομα μπρι για ντουζακι. Είχα καυλωσε απίστευτα και καυλωσα ακόμα περισσότερο οταν είδα αυτές τις ματαρες να με κοιτάνε λάγνα με το εργαλείο μου στο στόμα της και μετά εξαφανισμένο στον οισοφάγο της.ολο τον πρώτο γύρο τον αφιέρωσα στο ιεραποστολικό με διάφορες παραλλαγές για ναβλεπω την καυλα που έβγαζε. Η Νικόλ ξέρει να δουλεευει πολυ καλα τα πόδια της σε αυτή τη στάση και μπορεί να σε αρμέξει κανονικά... Αφου έχυσα κάναμε το ντουζακι μας και πιάσαμε κουβέντα αλλά οσο μιλούσαμε δε σταματήσαμε να χαιδευομαστε και να φιλιόμαστε στα πεταχτά. Οσο περνούσε η ωρα η συνεδρια γινόταν όλο και καλύτερη γιατι η κοπέλα είχε απίστευτη θετική ενέργεια και η συμμετοχή της ήταν τόσο αληθοφανής που θα ορκιζόμουν οτι εσκιζα ενα καυλακι που καμακωσα σε μπαράκι. Δεύτερο γύρος με πιο δυνατούς ρυθμούς. Γουστάρει σκίσιμο στα 4 και κάνει τα πάντα να σε καυλωσει για τα τη σκίσεις όπως γουστάρει. Γενικά ήταν πολύ άνετη, πολυ γλυκιά και πολύ sexy. Οχι απλα θα την ξαναδώ αλλά μπήκε στα στανταρακια μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
69
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, Sproxe Garsia, iuakoya και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2017
ρε μικρε,πεσ μου ,το ξεκολιασες η οχι.ελληνακι ειναι?γλωσοφιλα?βρωμολογα?δαχτιλιασμα?στειλε μου π.μ.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1