Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
235879
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συνάντησα τη Λίζα ξανά λίγες ημέρες μετά την πρώτη μας συνάντηση γιατί είχα ένα παράξενο συναίσθημα ότι δεν ευχαριστήθηκα όσο έπρεπε αυτά που η Λίζα τόσο απλόχερα προσφέρει. Και για να είμαι ξεκάθαρος, εδώ έχουμε μπει στο υποκειμενικό κομμάτι που ο καθένας μας βλέπει και αισθάνεται "δικά του" πράγματα, πέρα από CIM, anal, GFE κλπ κλπ. Η Λίζα είναι ήρεμη και δεκτική. Έχει μία πραότητα και γλυκύτητα με την οποία σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή και κρατάει το ενδιαφέρον σου αμείωτο όσο περνά ή ώρα. Μπορεί να βρεθείς από τη μία στιγμή στην άλλη, από αγκαλίτσες και κουβεντούλα, να τον έχεις ξαφνικά χωμένο στον κώλο της ή να της τα δίνεις στο στοματάκι της, να είσαι από επάνω της και να σου λέει ψιθυριστά ωραία καυλιάρικα λογάκια και όλο αυτό να ολοκληρώνεται τόσο ωραία, που πάντα σου αφήνει μία προσμονή για την επόμενη συνάντηση με την σκέψη ότι δεν την ευχαριστήθηκες όσο έπρεπε. Γι αυτό και ο τίτλος της κριτικής μου. Ποτέ ξανά φίλοι μου δεν έχω βρει τόσο καλή ισσοροπία GFE/PSE σε σημείο που το ένα να μην επηρεάζει το άλλο. Να είσαι καλά Λιζάκι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί