Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 31 10
Call-Girls
104327
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
λοιπον η μαρτα ενα μιλφ οντας παλαιας κοπης δηλαδη δεν ακουλουθει την εξελιξη των αλλων κοριτσιων χωρις αυτο απολυτως να ειναι και κακο ειναι μια γυναικα αρκετα ψηλη με μεγαλα ποδια το ραντεβου μας κλειστηκε στο πορνοχοτελι του μοσχατου ερθε με ενα ντυσιμο πολυ σικατο με εναν αερα που εδειχνε οτι συναντιοσουν με ενα call girl απο τα παληα οπως ειπα παμε τωρα στο ζουμι η κυρια εχει πολυ ωραιο στηθος μεγαλο που ξερει να το χρησιμοποιη ποδαρες αλλα και ενα μειον τα γαμημενα τα χρονια που παραυτα ομως εχει πολυ ωραιο κορμι για την ηλικια της στων αγωνα η πιπα της ειναι αρκετα καλη εως πολυ καλη εκει εδωσε ρεστα το σχετικο σεξακι με ολα τα επανω αυτη επανω εγω με μια μικρη δυσκολια οταν την εστησα στα 4 πολυ ψιλη γαμωτη μου τελως παντων μετα πολλα με τα λιγα εγινε η μια και μοναδικη καταθεση στο στοματης στα βυζια της οπου βρηκα ..μπανακι κουβεντουλα ξεκινημα και χαμουρεμα απο μερους της για δευτερο γυρο αλλα οι δυναμεις μου ειχαν τελειωσει λογω ενος ταξιδιου επαγγελματικου αν και η κυρια το προσπαθησε πολλυ στα λεφτα παντως που ζηταει ειναι μια αρκετα καλη επιλογη παρακαπτωντας απλως οτι ειπαμε παλαιας κοπης
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα