Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 4 10
Call-Girls
22815
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δοκιμασα τη Ναομι ,μια και μου φανηκε οτι εχει λεπτα χαρακτηριστικα για μαυρουλα..η κοπελα αψογα αγγλικα και λιγα ελληνικα,η συναντηση εγινε σε ξενοδοχειο του κεντρου!πολυ συμπαθητικη κοπελα,απαλο δερμα και λεπτη φωνουλα!
Εβγαλε τα ρουχα της,εκανε μπανιο,κι αρχισαμε τα φιλια..καυλωσα αμεσως με αυτο το πλασμα!!
εχει πολυ ομορφα ματια και το σωμα της απιστευτο,δεν το πετυχαινεις σε ελληνιδες!!
ανεβηκε πανω μου για αρχη και μετα την πηρα στα τεσσερα..παιξαμε διαφορα παιχνιδακια μεχρι που εχυσα πανω της!!
και ξανα το ιδιο..1,5 ωρα συνολικα!
επειδη βλεπω την κριτικη του απο πανω τυπου,βαζω στοιχημα οτι ουτε καν θα πηρε την κοπελα!
το κοριτσι αξιζει πραγματικα και βαζω στοιχημα οτι οποιος την παρει θα συμφωνησει με την κριτικη μου!!
Εβγαλε τα ρουχα της,εκανε μπανιο,κι αρχισαμε τα φιλια..καυλωσα αμεσως με αυτο το πλασμα!!
εχει πολυ ομορφα ματια και το σωμα της απιστευτο,δεν το πετυχαινεις σε ελληνιδες!!
ανεβηκε πανω μου για αρχη και μετα την πηρα στα τεσσερα..παιξαμε διαφορα παιχνιδακια μεχρι που εχυσα πανω της!!
και ξανα το ιδιο..1,5 ωρα συνολικα!
επειδη βλεπω την κριτικη του απο πανω τυπου,βαζω στοιχημα οτι ουτε καν θα πηρε την κοπελα!
το κοριτσι αξιζει πραγματικα και βαζω στοιχημα οτι οποιος την παρει θα συμφωνησει με την κριτικη μου!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2017
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
novusordo
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Οι φωτο σαν Jessi δεν ειχαν σχεση με της φωτο που εχει τωρα, όταν μπηκε στο ξενοδοχειο παγωσα για τη καταλαβα ότι θα ξαναφαω ΦΟΛΑ
Μαλλον δεν ξερεις την ενοια του Call girl και πως πρεπει να συμπερυφερεται στον πελατη
Οσο εάν πηγα μαζι της η όχι στειλε πμ να σου δωσω το προσωπικο τηλ που εχει και ακουει στο ΟΝΟΜΑ jESSI θα σε γλυτωσω και από 20 ευρω
Σαν jessi ειχε μασκα και ολοψυχα δεν με απασχολη τη πιστευεις
Εγω εγραψα για να προστατεψω αλλους μη την φανε, εάν δεν με πιστευεις είναι δηκαιωμα σου