Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230764
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Δεν συνηθίζω να είμαι αυστηρός στις κριτικές μου (αν και δεν εχω κάνει πολλές) αλλα η σημερινή ειναι πέρα για πέρα αντικειμενική.
Συνάντηση σε ενδεικτική ημερομηνία σε γνωστό ξενοδοχείο του μεταξιού.
Είχα αρκετό καιρό να συναντήσω την Άντζελα και στο μυαλό μου τη θυμόμουν αλλιώς.
Ανοίγοντας η πόρτα αντίκρισα μια Άντζελα που ήταν πολυ ψυχρή, αδυνατισμένη και μπορώ να πω κακόκεφη. Σκέφτηκα προς
στιγμής να δώσω άκυρο, αλλα αναλογιζόμενος τις όμορφες στιγμές που πέρασα το προσπέρασα.
Εχει αδυνατίσει παρα πολυ σε βαθμό που διακρίνονται τα εμφυτεύματα στους γλουτούς της. Το θέαμα ήταν πολυ άσχημο πλέον.
Ο μύθος της Άντζελας κατέρρευσε στα μάτια μου. Το χειρότερο όμως ειναι οι υπηρεσίες που προσφέρει πλέον.
Ούτε φιλί, ούτε συμμετοχή με την έννοια του να σε "εμπνεύσει", χίλιες φορές στην πιάτσα, η στα 'ρδελα του μεταξιού!!!
Ψυχρή, στυγνή επαγγελματίας, άκρως διεκπεραιωτική. Μονο η πίπα της άξιζε, αλλα τι το θες;
πληρώνεις για κάποια ώρα και κάποιες υπηρεσίες. Δεν εχει σημασία νομίζω το ποσον που δίνεις.
Άλλωστε πάντα τα ίδια ήταν και το σέρβις ήταν άψογο.
Ένιωθα λες και πήδαγα μια κούκλα που κάνει καλή πίπα όμως!
Μαύρο απο μενα.
Άντζελα, έχασες έναν σίγουρο πελάτη.
Συνάντηση σε ενδεικτική ημερομηνία σε γνωστό ξενοδοχείο του μεταξιού.
Είχα αρκετό καιρό να συναντήσω την Άντζελα και στο μυαλό μου τη θυμόμουν αλλιώς.
Ανοίγοντας η πόρτα αντίκρισα μια Άντζελα που ήταν πολυ ψυχρή, αδυνατισμένη και μπορώ να πω κακόκεφη. Σκέφτηκα προς
στιγμής να δώσω άκυρο, αλλα αναλογιζόμενος τις όμορφες στιγμές που πέρασα το προσπέρασα.
Εχει αδυνατίσει παρα πολυ σε βαθμό που διακρίνονται τα εμφυτεύματα στους γλουτούς της. Το θέαμα ήταν πολυ άσχημο πλέον.
Ο μύθος της Άντζελας κατέρρευσε στα μάτια μου. Το χειρότερο όμως ειναι οι υπηρεσίες που προσφέρει πλέον.
Ούτε φιλί, ούτε συμμετοχή με την έννοια του να σε "εμπνεύσει", χίλιες φορές στην πιάτσα, η στα 'ρδελα του μεταξιού!!!
Ψυχρή, στυγνή επαγγελματίας, άκρως διεκπεραιωτική. Μονο η πίπα της άξιζε, αλλα τι το θες;
πληρώνεις για κάποια ώρα και κάποιες υπηρεσίες. Δεν εχει σημασία νομίζω το ποσον που δίνεις.
Άλλωστε πάντα τα ίδια ήταν και το σέρβις ήταν άψογο.
Ένιωθα λες και πήδαγα μια κούκλα που κάνει καλή πίπα όμως!
Μαύρο απο μενα.
Άντζελα, έχασες έναν σίγουρο πελάτη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Η κοπελα παντα ηταν στη "τρίχα" και με τόπ υπηρησιες. Η κατάσταση της αν ειναι αυτή χρειάζεται θεραπευτική αγωγή αλλιως μπορει να καταλήξει σε πολυ άσχημη κατάσταση. Μακάρι να βρει βοήθεια και να σωθεί γιατι θα ειναι Πολυ κρίμα.
Καμία σχέση με την Άντζελα που ήξερα.
Και όλα αυτά τα γράφουμε όχι μόνο για μας, αλλα και για να τα διαβάσει η ίδια!