Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η κοπέλα είναι πολύ εντυπωσιακή και προτείνεται σε πιστούς του στυλ μοντελε με αδύνατα πόδια και μικρό στήθος. Στην αρχή φοβόμουν ότι θα είναι ξενερωτη όπως και τόσες άλλες που την έχω πατήσει με παρόμοιο σωματότυπο αλλά διαβάζοντας τις κριτικές των συναγωνιστών είχα πάει με θετική προδιάθεση.

Η κοπέλα ήρθε με 10' καθυστέρηση. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ενα μοντέλο με ωραίο ντύσιμο και χαμογελαστή. Μπαίνει για μπάνιο και ξεκινάμε τα φιλία που ήταν οκ. Αρχίζει με πίπα αργή αλλά αρκετά υγρή και βαθιά. Περνάει το προφυλακτικό και στήνεται στα 4. Αρκετά καλή συμμετοχή χωρίς να δείχνει ότι το κάνει μηχανικά. Μετά από 3-4 εναλλαγές φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπανάκι και μετά κουβεντούλα που πρέπει να πω ότι τα αγγλικά της ήταν οκ και μπορούσες να πεις 2 κουβέντες.

Εκεί όμως χάλασε λίγο το θέμα. Κοίταζε το κινιτο της συνέχεια και έδειχνε σαν να βιάζεται χωρίς να κάνει κίνηση για κάτι παραπάνω. Κάποια στιγμή ενώ είχα 10' + τα 10' που καθυστέρησε, είπε ότι στέλνει στον οδηγό να έρθει. Είπα από μέσα μου να μην πω κάτι και να το αφήσω αλλά μου άφησε καλή εντύπωση. Ίσως γιατί φεύγει αύριο και θέλει να μαζέψει όσα μπορεί πριν φύγει. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που έβαλα "ίσως" στο εάν θα ξανά πήγαινα με την κοπέλα αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέρασα αξέχαστα. Απλά δεν έκλαψα τα λεφτά μου.

Γενικά είναι μια ωραία παρουσία που θα περάσεις καλά αλλά δεν είναι κάτι που θα σου μείνει.

ΥΓ: Θα παρακαλούσα τους συναγωνιστές μου να μην αμελούν να γράφουν κριτικές ακόμα και εάν είναι 3 σειρές μόνο. Βοηθάει πολύ και γλιτώνουν λεφτά ή βοηθούν άλλους να επιλέξουν καλύτερα και πιο εύκολα. Πολλές κοπέλες είναι overbooked και μια κριτική ακόμα δεν έχω δει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
infirium
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
507
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, doc_lin, mixalis mixoy και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού