Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 24 10
Call-Girls
65594
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με την Αντριανα συναντήθηκα παλαιότερα, καλοκαίρι ήταν απ’ ότι θυμάμαι στο Λακομπα γιατί την βόλευε περισσότερο. Γράφω για την συγκεκριμένη τώρα αν και έχουν περάσει κάποια χρόνια γιατί σίγουρα είναι απο τις λίγες του συγκεκριμένου χώρου με τις οποίες έχω βρεθεί (καθώς δεν παίρνω συχνά CG) και σίγουρα το αξίζει αν και απ’ ότι ξέρω έχει σταματήσει πλέον.
Το κανόνισμα είχε γίνει εύκολα απ’ ότι θυμάμαι με λίγα μηνύματα στα αγγλικά απο την προηγούμενη μέρα και η κοπέλα ήρθε την επόμενη στην ώρα της όμορφα ντυμένη. Εγώ λίγο κουμπωμένος στην αρχή αλλά η συγκεκριμένη εκτός απο όμορφη (για τα δικά μου γούστα πάντα) δεν ξέρω ακόμα πως αλλά με ξεκούμπωσε αμέσως, έφυγε για μπανάκι και μου έσκασε γυμνή με μια πετσέτα. Αμέσως βγάλσιμο της πετσέτας, φιλάκια χουφτώματα κτλ. Θα συμφωνήσω με τους συναγωνιστές που λένε για τα σχετικά μικρά και χαλαρά της βυζάκια αλλά ήταν η μόνη ατέλεια επάνω της που εμένα τουλάχιστον δεν με χάλασε γιατί με έφτιαξαν όλα τα υπόλοιπα. Η πίπα της πολύ καλή πέρασμα σκούφου και ξεκίνησε ο πρώτος γύρος, τέσσερις στο σύνολο απο ότι θυμάμαι. Εδώ δεν θα πω πολλά για στάσεις κτλ. δεν κάναμε και κάτι το τρελό, στα τέσσερα την πήρα για ώρα (έχει απίστευτο κωλο!!), από πάνω, από κάτω, στο πλάι κτλ, την έχυσα σχεδόν παντού και γενικά τα πέρασα πολύ καλά θα πω. Μείναμε μαζί κανα δίωρο και κάτι, δεν βιάστηκε καθόλου να φύγει, ήταν πεντακάθαρη, μπανάκι κ αυτή και εγώ μετά από κάθε γύρο, ευγενέστατη και γλυκιά απο όλες τις απόψεις, καλή στο social time στα αγγλικά και χωρίς να μου φάει χρόνο. Γενικά η όλη φάση ήταν gfe, πρέπει να πω πως άντεξε και σε λίγο ποιο ψιλούς ρυθμούς, τουλάχιστον μέχρι εκεί που την πήγα εγώ. Γενικά μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Να περνάτε καλά συναγωνιστές και ευχαριστώ για τις κριτικές που ανεβάζετε.
Το κανόνισμα είχε γίνει εύκολα απ’ ότι θυμάμαι με λίγα μηνύματα στα αγγλικά απο την προηγούμενη μέρα και η κοπέλα ήρθε την επόμενη στην ώρα της όμορφα ντυμένη. Εγώ λίγο κουμπωμένος στην αρχή αλλά η συγκεκριμένη εκτός απο όμορφη (για τα δικά μου γούστα πάντα) δεν ξέρω ακόμα πως αλλά με ξεκούμπωσε αμέσως, έφυγε για μπανάκι και μου έσκασε γυμνή με μια πετσέτα. Αμέσως βγάλσιμο της πετσέτας, φιλάκια χουφτώματα κτλ. Θα συμφωνήσω με τους συναγωνιστές που λένε για τα σχετικά μικρά και χαλαρά της βυζάκια αλλά ήταν η μόνη ατέλεια επάνω της που εμένα τουλάχιστον δεν με χάλασε γιατί με έφτιαξαν όλα τα υπόλοιπα. Η πίπα της πολύ καλή πέρασμα σκούφου και ξεκίνησε ο πρώτος γύρος, τέσσερις στο σύνολο απο ότι θυμάμαι. Εδώ δεν θα πω πολλά για στάσεις κτλ. δεν κάναμε και κάτι το τρελό, στα τέσσερα την πήρα για ώρα (έχει απίστευτο κωλο!!), από πάνω, από κάτω, στο πλάι κτλ, την έχυσα σχεδόν παντού και γενικά τα πέρασα πολύ καλά θα πω. Μείναμε μαζί κανα δίωρο και κάτι, δεν βιάστηκε καθόλου να φύγει, ήταν πεντακάθαρη, μπανάκι κ αυτή και εγώ μετά από κάθε γύρο, ευγενέστατη και γλυκιά απο όλες τις απόψεις, καλή στο social time στα αγγλικά και χωρίς να μου φάει χρόνο. Γενικά η όλη φάση ήταν gfe, πρέπει να πω πως άντεξε και σε λίγο ποιο ψιλούς ρυθμούς, τουλάχιστον μέχρι εκεί που την πήγα εγώ. Γενικά μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Να περνάτε καλά συναγωνιστές και ευχαριστώ για τις κριτικές που ανεβάζετε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2017
Ωραίος! Μου θύμισες τα 2 πουτανάκια Adriana και Jolie που έπαιζαν μπάλα την περίοδο 2013-14 και ντούο για όσουν θυμούνται. Πρέπει να έχουν σταματήσει και οι 2. Τα φιλία μου και να είναι καλά. Ωραια εποχή για εμένα είχα καλύτερο μισθό και έσκαγα 1-2 φορές τον μήνα το κατοστάρι. Σήμερα το σκέφτομαι πάαααααρααα πολυ που θα το διαθέσω
NBAZ
19 Απριλίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Να είσαι καλά φίλε. Απ' ότι ξέρω και εγώ πρέπει να έχουν σταματήσει και οι δύο νομίζω πρώτα η Adriana και αργότερα η Jolie την οποία ήθελα να δοκιμάσω, μου άρεσε και είχα διαβάσει κάλες κριτικές αλλά τελικά δεν πρόλαβα και γενικά δεν έκατσε η φάση. Είχα πάρει μία άλλη την Dani αν θυμάμαι καλά το όνομα της από το ίδιο site και αυτή όμορφη αλλά άλλη κατάσταση, πιο PSE θα έλεγα. Όντως ήταν ωραία εποχή από πολλές απόψεις και όπως πάμε θα λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα (είδη το λέμε δηλαδή).
A
Akis__
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2