Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την αφροδιτη την εχω συναντησει και παλαιοτερα ... ειναι οτι πιο τιμιο υπαρχει στο πενηνταρικο... προσπαθει να σε ευχαριστησει με καθε τροπο... ενα ειναι σιγουρο, οταν θα φυγεις απο το δωματιο δεν θα κλαις το πενηνταρικο... εμφανιση μετρια, βουλγαρα κατω απο τα τριαντα. ο βυζος της ειναι το δυνατο σημειο. εγω εχυσα τρεις φορες σε 1 ωρα και πενηντα λεπτα απο την στιγμη που μπηκε ετο δωματιο εως την στιγμη που βγηκε. Δεν κοιταξε το ρολοι ουτεμια φορα... οταν τελειωσα την 2η φορα και ετοιμαζομουν να ντυνομαι, με πλησιασε και αρχισε να με φιλαει περιμετρικα στο λαιμο και να μου ψιθυριζει στο αυτι "βιαζεσαι?" . δεν απαντησα παρα γελασα, αυτη συνεχισε το χαβα της και το εργαλειο αρχισε την ανεγερση... σε 2 λεπτα βρισκοταν μες στο στομα της... 20 λεπτη πιπα με αρκετες εναλογες και γυρισματα. εχυσα και τις τελευταιες σταγονες που μου χαν μεινει.. ορισμος του ξεζουμισματος! ειναι στανταρακι στο 50ρικο, την περνω μια στο τοσο.εχει καβλωτικο αγγιγμα,μεταξυ 1ου και 2ου γυρου επαιξε μασακι περιπου 10 λεπτων. μακαρι και αλλες να την ακολουθησουν στην τιμολογιακη της πολιτικη. Δυσκολοι καιροι για βιζιτες.. Ας κοιταξει και η πουτανα τον πελατη ριχνοντας τις τιμες. μονο και μονο για αυτο μπραβο της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 17, 2017
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
kolonos07
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, Εκλεκτικός, gol1934 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Απριλίου, 2017
Καλησπερα φιλε μου,θα μπορουσα να εχω το τηλ της μεσω pm?
Ευχαριστω!
09 Απριλίου, 2017
Η Νο 1 budget αλλα οχι VFM πρόταση αυτο τον καιρο μιας και το No anal, no kisses, no CIM ειναι για οσους ψάχνουν ενα τίμιο και φθηνό ξεφόρτωμα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2