Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 5 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
...χρεωστουμενη κριτικη Νο 2....
...οπως και στη προηγουμενη κριτικη μου ενα βασικο στοιχειο για να επιλεξω την κοπελα ηταν και το οτικο υλικο που ειναι διαθεσιμο...για 2η ομως φορα σερι δεν μου βγηκε σε τοσο καλο οσο θα ηθελα...εχουμε λοιπον...
....εμφανιση προσωπο....τα χαρακτηριστικα της μικρης της ηλικιας (24-25μαξ) αλλοιωνονται σε μαγαλο βαθμο απο την υπερβολικη δουλεια που εχει γινει στα χειλη...και το λεει καποιος που ειναι λατρης του πορνο look...απλα μερικες κοπελες απο οτι φαινεται ξεφευγουν απο τα ορια του σεξυ...
...οσον αφορα το ντυσιμο ηρθε σχετικα προχειρα και σπορ ντυμενη πραγμα το οποιο δεν ειχα ζητησει...
...εμφανιση σωμα....στηθος πρραγματικο διδυμο τορπιλων το οποιο ομως δεν δενει απολυτα με την υπολοιπη σωματοδομη που θα την χαρακτηριζα skiny
...συμπεριφορα ευχαριστη και αξιοπρεπης.....
...στα του αγωνα τωρα....χωρις να εχω καποιο παραπονο η γενικη της παρουσια απλα πιανει τον μεσο ορο...γενικα τιποτα που ναθυμασαι...
...δεν το ερμηνευω ως αδιαφορια (το αντιθετο μαλιστα)...απλα η κοπελα νομιζω οτι ειτε δεν το εχει, ειτε δεν εχει αποκτησει αρκετη εμπειρεια..αυτο αντανακλαται σε ολα τα στοιχεια του αγωνα...στοματικο,στησιματα, ελειψη σχετικα σεξουαλικοτητας...αν σε κατι εσωσε τα πραγματα ηταν ισως οι κραυγουλες της που χωρις να ειναι υπερβολικες προσεδιδαν μια καποια αληθοφανεια..
...γενικα χωρις να ειναι δυσαρεστη εμπειρια,απλα θα προτιμουσα να δοκιμασω κατι αλλο...βεβαια χρονικα η συναντηση τοποθετειται τουλαχιστον 1 χρονο πισω οποτε πιθανον πολλα πραγματα να εχουν διαφοροποιηθει...
.αυτα παιδες ελπιζω να βοηθησα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό