Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 4 10
Call-Girls
9479
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρόσφατη συνάντηση με την Σουζάνα έπειτα από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο.Ηρθε με καθυστέρηση 10 λεπτών και όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα ένα ψηλό μεγχροινο πιπίνι 22-24 χρονών με ωραία εκφραστικά μάτια σκινυ σώμα με ανύπαρκτα βυζιά και συμπαθητικό εφηβικό προσωπακι.Τα ελληνικά της σπαστά αλλά άνετα μπορείς να συζητήσεις μαζί της.Ομιλιτικη και πρόσχαρη κατάφερε να σπάσει τον πάγο απ τον πρώτο λεπτό και ξεκινήσαμε το μπαλαμούτι με γλωσσοφιλα και γλυψιματα εκατερωθεν.Μαλιστα με ρώτησε και τι μου άρεσε.
Εγώ δεν άργησα να γίνω τούρμπο και ξεκίνησε το τρομπόνι το οποίο ήταν αρκετά καλό με μπόλικο σάλιο κ προσπαθούσε να τον βάλει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ μου είχε μουλιάσει την επίμαχη περιοχή
Στο σεξ δοκιμάσαμε μπόλικες στάσεις με αυτήν από πάνω,στα τέσσερα και ιεραποστολικο οπού τελείωσα μετά από 20-25 λεπτά έντονου σεξ.Η συμμετοχή της μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλή με αισθησιακές κραυγουλες κ ενώ με χάιδευε αισθησιακά.
Μπανακι απ τους δυο μας,συζήτηση γ διάφορα θέματα κ ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον μιας κ είχαν μείνει ελάχιστα λεπτά.Συμπερασματικα η Σουζάνα είναι μια νεαρή κοπέλα που μοιάζει με λατινα,έχει γλυκό πρόσωπο,μπορει ν μην παιρνει πολλες πρωτοβουλίες αλλα την φανέλα την ιδρώνει στο κρεβατι,σίγουρα θα την ξαναπάρω σε πιο μεγάλο πρόγραμμα μιας κ η μια ώρα μου φάνηκε λίγη μαζί της.
Εγώ δεν άργησα να γίνω τούρμπο και ξεκίνησε το τρομπόνι το οποίο ήταν αρκετά καλό με μπόλικο σάλιο κ προσπαθούσε να τον βάλει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ μου είχε μουλιάσει την επίμαχη περιοχή
Στο σεξ δοκιμάσαμε μπόλικες στάσεις με αυτήν από πάνω,στα τέσσερα και ιεραποστολικο οπού τελείωσα μετά από 20-25 λεπτά έντονου σεξ.Η συμμετοχή της μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλή με αισθησιακές κραυγουλες κ ενώ με χάιδευε αισθησιακά.
Μπανακι απ τους δυο μας,συζήτηση γ διάφορα θέματα κ ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον μιας κ είχαν μείνει ελάχιστα λεπτά.Συμπερασματικα η Σουζάνα είναι μια νεαρή κοπέλα που μοιάζει με λατινα,έχει γλυκό πρόσωπο,μπορει ν μην παιρνει πολλες πρωτοβουλίες αλλα την φανέλα την ιδρώνει στο κρεβατι,σίγουρα θα την ξαναπάρω σε πιο μεγάλο πρόγραμμα μιας κ η μια ώρα μου φάνηκε λίγη μαζί της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα