Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 15 10
Call-Girls
16281
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τι κορμάκι είναι αυτό αναφωνησα μόλις είδα τις φωτογραφίες της από το γραφείο. Βέβαια το σέρβις ήταν το ένα το ζητούμενο ενώ το άλλο το πρόσωπο το οποίο δεν φαίνεται από τις εικόνες που συνήθως δεν έχω και τόσο καλές αναμνήσεις. Αλλά και πάλι νίκησε η περιέργεια να την συναντήσω.
Μόλις την είδα την πιπίνα έμεινα παγωτό, κουκλίτσα μέσου υψους, πολύ όμορφη, με έντονα ζυγωματικά, χαρακτηριστικά δηλαδή Ανατολικού μπλοκ, και ωραία προς το ξανθό μαλλιά. Φορούσε ένα σικ-ελκυστικό φόρεμα Που σίγουρα όλο το πακέτο τραβάει τα βλέμματα. Καθίσαμε, την έφερα κοντά μου, είναι ντροπαλή και συγκρατημένη, έχει πολύ όμορφα πράσινα μάτια και λεπτά χείλη. Η επικοινωνία γινόταν σε μέσο επίπεδο τόσο στα Αγγλικά οσο και στα Ελληνικά για οσους ενδιαφέρονται. Γδύνεται έχει ΤΟ σώμα, στα σωστά κιλά χωρίς να είναι μοντελε και αδύνατο, 2αρακια στητα στήθη από τα καλύτερα που έχω δει, όπως ακριβώς οι φωτογραφίες, και έναν ποπο θάνατο για πολύ σφυροκόπημα. Όμως, όπως προ είπα η πιπίνα ήταν κάπως διστακτική δεν θέλει να παρασυρθεί ίσως από τον πελάτη. Φιλί επιφανειακό, την καταλαβαίνω και από τον τρόπο της που δεν θέλει να "δεθει", αν και γουστάρει. Δεν λέει Όχι όμως σε τιποτα, με έντονο sex, σε πολλές στάσεις και αντοχή αξιοσημείωτη.
Εν κατακλείδι πρόκειται για μια πολύ όμορφη παρουσία με έντονα στοιχεία amature συμπεριφοράς που αν δεν υπήρχαν αυτές οι αναστολές θα ήταν κορυφή.
Μόλις την είδα την πιπίνα έμεινα παγωτό, κουκλίτσα μέσου υψους, πολύ όμορφη, με έντονα ζυγωματικά, χαρακτηριστικά δηλαδή Ανατολικού μπλοκ, και ωραία προς το ξανθό μαλλιά. Φορούσε ένα σικ-ελκυστικό φόρεμα Που σίγουρα όλο το πακέτο τραβάει τα βλέμματα. Καθίσαμε, την έφερα κοντά μου, είναι ντροπαλή και συγκρατημένη, έχει πολύ όμορφα πράσινα μάτια και λεπτά χείλη. Η επικοινωνία γινόταν σε μέσο επίπεδο τόσο στα Αγγλικά οσο και στα Ελληνικά για οσους ενδιαφέρονται. Γδύνεται έχει ΤΟ σώμα, στα σωστά κιλά χωρίς να είναι μοντελε και αδύνατο, 2αρακια στητα στήθη από τα καλύτερα που έχω δει, όπως ακριβώς οι φωτογραφίες, και έναν ποπο θάνατο για πολύ σφυροκόπημα. Όμως, όπως προ είπα η πιπίνα ήταν κάπως διστακτική δεν θέλει να παρασυρθεί ίσως από τον πελάτη. Φιλί επιφανειακό, την καταλαβαίνω και από τον τρόπο της που δεν θέλει να "δεθει", αν και γουστάρει. Δεν λέει Όχι όμως σε τιποτα, με έντονο sex, σε πολλές στάσεις και αντοχή αξιοσημείωτη.
Εν κατακλείδι πρόκειται για μια πολύ όμορφη παρουσία με έντονα στοιχεία amature συμπεριφοράς που αν δεν υπήρχαν αυτές οι αναστολές θα ήταν κορυφή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Αδερφέ Zadren λιωμένο παγωτό στο χέρι σου λέει κάτι
Και συνεχίζεις να ψωνιζεις απο το πανω ραφι και μας δινεις τα φωτα σου και κανεις την διαφορα αρκετες φορες...
Keep facking my brother...