Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 60 10
Call-Girls 168956
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ενω τελειωνε το παρτυ,αποφασισα να παρω κοπελα αφου δεν μου εκατσε τιποτα στην κληρωση.κανοντας πλακουλα με τον κυριο που ηταν στο μικροφωνο,λεγοντας του οτι εμεινα στην απεξω των κληρωσεων,μου λεει θα σε φτιαξω εγω σε λιγο.εχοντας δει να χορευουν οι κοπελες σταμπαρα την ζετα,πιο πολυ για την εκφυλη καυλιαρικη και ναζιαρικη συμπεριφορα της.ετσι λοιπον κανονισα με τον φιλο ,που ηταν του γραφειου να την παρω,και σε καλυτερη τιμη,λογω της ημερας και της ολης φασης.ετσι και εγινε.να πω εδω οτι υπηρξε μια μικρη ασυνενοησια μεταξυ αυτου και της κοπελας του γραφειου, που συνοδευε τα κοριτσια στο παρτυ ,αλλα ξεπεραστηκε αμεσως.με τα πολλα,φορτωσα την ζετα και κατευθειαν στο ξενοδοχειο που εμενα.σε ολη την διαδρομη,ανετη,προσχαρη,εβγαζε μια εκφυλη,ναζιαρικη και γεματη καυλα συμπεριφορα,ενω αρχισαμε τα φιλια και το χαμουρεμα.πολυ φιλικη,ομιλητικη και παιχνιδιαρα.ωραια τυπισα μαγγες μου.φτασαμε δωματιο και χωρις να το καταλαβω ειχαμε γδυσει ο ενας τον αλλον και με πολυ παθος ,γιναμε κουβαρι.η φαση ολη ειχε μια αγρια ομορφια με πολυ ενταση.αφου ειδε οτι φτιαχτηκα,τον παιρνει στο στομα και αρχιζει να ρουφαει ασταματητα,πουτσα και αρχιδια.ποτε δυνατα ποτε αισθησιακα τα μουλιασε ολα.μετα προχωρισε και σε ενα απιθανο γλυφωκολι.απαιχτη η γυναικα.ελα της λεω τωρα,να στον βαλω.στον κολο μου λεει.σαλιωμα της κωλοτριπυδας απο εμενα,καποτα,και μεσα.ανελεητο και δυνατο κωλογαμιση με πολυ παθος και ενταση και απο τους δυο.σαφως και με πολλα βρωμολογα.της αρενε και το ζουσε πραγματικα.δεν αντεξα πολυ και εχυσα μεσα αφου δεν μπορουσα να κρατηθω.κατευθειαν μπανιο και οι δυο,τσιγαρο και κουβεντα.χωρις να το καταλαβω,αρχιζει παλι την ωραια πιπα της και τα γλειψιματα παντου.πιπα ,φιλια ,χαμουρεμα και μουνοκολοδαχτιλιασματα πηγεναν συνεφο.σπαστικο,αλλα ξεκινησαν τα τηλεφωνα του γραφειου.εμεις εκει,απτοητοι.μουνακι μου λεει τωρα.τι απο κατω ,απο πανω,πισωκολιτα και πλαγια,ολα μεσα.δυνατο και αγριο γαμιση.το τηλ.εκει,να βαραει.της λεω παλι κολο.ναι μου λεει.σφυροκοπιμα στην ωραια και χαλαρη σουφριτσα της για ωρα.οταν ημουν ετοιμος της λεω ρουφαμε.βγαζει λαστιχο και ολο στο στομα.δεν αργεισα και αδειασα μεσα.τα ρουφηξε,τον γιαλισε και τον καθαρισε με μεγαλοπρεπεια.γρηγορα γρηγορα μπανιο,ντυσιμο ,αγγαλιες,φιλια και εφυγε.τωρα ,η γυναικα ειναι για pse καταστασεις,σκυλι του πολεμου.ειναι μια γυναικα,με σχετικα ομορφο προσωπο,εκφυλο και πουτανιστικο,με βλεμα ολο υποσχεσεις.σωμα,λιγο χαλαρο ,οχι τουμπανο,καλο βυζο και ομορφα ποδια.ειναι κοντη και εγω την εκανα γυρω στα 40,οχι 35 που λεει το γραφειο.εναι ομως καλη εως πολυ καλη για την ηλικια της.εκει που ειναι απαιχτη,ειναι στην συμμετοχη,στην συμπεριφορα,στην διαθεση και γενικα στις υπηρεσιες που προσφερει.μακαρι και οι αλλες ετσι.στην σουμα,εγω περασα πολυ καλα και θα την δω ξανα.να πανε οσοι γουσταρουν μιλφαρα με τα ολα της,οσοι θελουν πιπινι και μοντελο οχι.αυτα μαγγες μου και αν ξεχασα κατι ,την επομενη θα τα πω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σεβαστός
9
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, OUROBOROS, koumanidas και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2017
ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΕΕΕΕΠροσκύνημαΝαι!Ναι!ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΚαπέλοΚαπέλο
23 Μαρτίου, 2017
Ναι! Προσκύνημα ΕΥΓΕ!η αληθεια ειναι οτι ουτε τα milf ουτα τα μπαμπατσικα με φτιαχνουν ιδιαιτερα,μπαινοντας στο site κολλησα στην Νικολ(ΒΕΒΑΙΩΣ) αλλα η εν λογο κυρια μαζι με Αλεξια με εκαναν να αρχιζω να αναθεωρω.και οι δυο μαζι λογο εισαγωγης στο νοσοκομειο με υπερκοπωση,εμφραγμα κλπ αυτα το τα καταπινει μου θυμιζει την εταιρη κορασιδα και μου φαινεται θα το κανω το Duo
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2