Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 29 10
Call-Girls 40177
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εδω και καιρο ηθελα να συναντηθω με την κορασιδα η οποια απο τις φωτο μου αρεσε ενω με εξιταραν καπως και οι αντικρουομενες κριτικες των μελων του σαιτ .
Παροτι ειναι ουσιαστικα μονιμη κατοικος Ελλαδος για πολλους λογους δεν την ειχα πετυχει, ειτε γιατι ηταν φουλ , ειτε γιατι δεν με βολευε ο χρονος , ειτε γιατι δεν μου περισσευαν απο το να πληρωνω διαφορες μαλακιες για να συντηρω τα δυο εκατομμυρια συνταξιουχων και δημοσιων υπαλληλων τα γαμισιατικα των οποιων πληρωνουμε αντι να πληρωνουμε τα δικα μας γαμισια.
Στην ουσια. Κλεινω ραντεβουδακι σε πολυτελες καταλυμμα δυτικα και παροτι πτωμα απο τη δουλεια φτανω γεματος ορεξη εξω απο την πορτα της.
Δεν με απογοητευσε η πρωτη εικονα αλλα και δεν παραενθουσιαστηκα να πω - εχω παει και με καλυτερες.
Χαμογελαστη και ομορφη κοπελα στα 30+ , γυρω στο 1,70-1,72, ευγενικη , με καλουτσικα ελληνικα που ειναι "συν".
Το σωμα της μου αρεσε. Δεν ειναι μοντελε. Δεν ειναι τουμπανο (εχει λιγο χαλαρο κωλαρακι...) αλλα ειναι καλη , ελαφρως τσουπωτη , με βυζι φτιαγμενο και το καταλαβαινεις στην αφη. Πολυ διαχυτικη, με τα χαδια της , φιλια, τριψιματα , συμπεριφορα καυλιαρας γκομενας. Εξαιρετικο στοματικο πρεπει να πω , πολυ καυλα να σε κοιτα με τα ωραια ματια της την ωρα που τον εξαφανιζει ως το τελευταιο χιλιοστο. Και στον υπολοιπο αγωνα ηταν καλη , με συμμετοχη χωρις "μα" και "μου" σε βαθμο που σκεφτηκα οτι εκανα μαλακια που πηγα τοσο κουρασμενος χωρις να μπορω να αντεξω για ολοκληρη ωρα , η κοπελα προσφερεται για παιχνιδι...
Πρεπει να πω οτι εμεινα ικανοποιημενος , την θεωρω VFM (παρα το οτι οι τιμες επεσαν γενικως) .
Ξαναπηγαινα να πω την αληθεια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 17, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς