Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 19 10
Call-Girls
29098
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρωινές τάβλες λοιπόν και λόγω μέτριας συνεύρεσης την προηγούμενη μέρα έπρεπε να πάρω κάτι πιο δυναμικό,και επειδή έψαχνα για φυσικές βυζάρες με πλήρες μενού υπηρεσιών μετά από πολύ ψάξιμο αποφάσισα να πάρω την Αλεξία.
Γρήγορη συνεννόηση με γραφείο(τότε είχε άλλο όνομα) και βουρ σε ξενοδοχείο του κέντρου.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, με το που ανοίγω πόρτα βλέπω μια ωραία γυναίκα με τα πιασίματα της όπως στις καινούργιες φωτό, μπαίνοντας όμως με διακριτική αμφίεση. Κατευθείαν έσπασε ο πάγος με την ίδια να πειράζει το εξόγκωμα τις πετσέτας που φορούσα, μπήκε όμως για μπανάκι φυσικά πριν προχωρήσουμε.
Με το που βγαίνω της ορμάω και αλλάζουμε παθιασμένα γλωσσόφιλα ενώ παράλληλα αυτή όρμηξε με τα χέρια της στο ταβλί μου, στη συνέχεια κατεβαίνω στις βυζάρες και γλύφω με μανία.
Πέφτουμε στο κρεβάτι οπού μου πήρε μια πολύ καλή πίπα(φαίνεται η εμπειρία) με προσπάθειες για deepthroat μετά από παρότρυνση.
Ήρθε η σειρά μου μετά να την περιποιηθώ οπού άρχισα τα γλωσσίδια και δαχτύλιασμα με μανία για αρκετό διάστημα, τόσο που σε κάποια φάση με ρώτησε αν συνεχίσω να βάλει μια πετσέτα από κάτω για να μη λερώσει γιατί θα κάνει squirt. Κάπου εκεί όμως σταμάτησα για να μη σπαταλήσω άλλο το χρόνο. Συνέχεια με πέρασμα προφυλακτικού και πολλά κιλά σεξ με δυνατό ρυθμό, εναλλαγές στάσεων, πολύ ιδρώτα και τρελά βογκητά με το μωρό να χτυπιέται.
Πανηγυρικό τελείωμα στο στόμα της οπού αν θυμάμαι καλά τα ήπιε όλα.
Ντουζάκι και για τους δύο και επιστροφή στο κρεβάτι με πολύ καλό social και κοπλιμέντα για της επιδόσεις που βοηθούν για τη συνέχεια.
Δεν άργησε πολύ να πάρει πάλι το εργαλείο στο στόμα και ξανά πίπα πιο αισθησιακά τώρα γιατί είχε πάθει υπερφόρτωση και το κατάλαβε από μόνη της, δυστυχώς όμως δεν έγινε δεύτερη κατάθεση, ούτε πρωκτικό που είχα σκοπό, λογικό όμως αφού μας είχαν μείνει μόνο 10 λεπτά.
Πραγματικά η γκόμενα αξίζει για αυτό που προσφέρει, ούτε που καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα, την επόμενη θα χρειαστούμε περισσότερη
Γρήγορη συνεννόηση με γραφείο(τότε είχε άλλο όνομα) και βουρ σε ξενοδοχείο του κέντρου.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, με το που ανοίγω πόρτα βλέπω μια ωραία γυναίκα με τα πιασίματα της όπως στις καινούργιες φωτό, μπαίνοντας όμως με διακριτική αμφίεση. Κατευθείαν έσπασε ο πάγος με την ίδια να πειράζει το εξόγκωμα τις πετσέτας που φορούσα, μπήκε όμως για μπανάκι φυσικά πριν προχωρήσουμε.
Με το που βγαίνω της ορμάω και αλλάζουμε παθιασμένα γλωσσόφιλα ενώ παράλληλα αυτή όρμηξε με τα χέρια της στο ταβλί μου, στη συνέχεια κατεβαίνω στις βυζάρες και γλύφω με μανία.
Πέφτουμε στο κρεβάτι οπού μου πήρε μια πολύ καλή πίπα(φαίνεται η εμπειρία) με προσπάθειες για deepthroat μετά από παρότρυνση.
Ήρθε η σειρά μου μετά να την περιποιηθώ οπού άρχισα τα γλωσσίδια και δαχτύλιασμα με μανία για αρκετό διάστημα, τόσο που σε κάποια φάση με ρώτησε αν συνεχίσω να βάλει μια πετσέτα από κάτω για να μη λερώσει γιατί θα κάνει squirt. Κάπου εκεί όμως σταμάτησα για να μη σπαταλήσω άλλο το χρόνο. Συνέχεια με πέρασμα προφυλακτικού και πολλά κιλά σεξ με δυνατό ρυθμό, εναλλαγές στάσεων, πολύ ιδρώτα και τρελά βογκητά με το μωρό να χτυπιέται.
Πανηγυρικό τελείωμα στο στόμα της οπού αν θυμάμαι καλά τα ήπιε όλα.
Ντουζάκι και για τους δύο και επιστροφή στο κρεβάτι με πολύ καλό social και κοπλιμέντα για της επιδόσεις που βοηθούν για τη συνέχεια.
Δεν άργησε πολύ να πάρει πάλι το εργαλείο στο στόμα και ξανά πίπα πιο αισθησιακά τώρα γιατί είχε πάθει υπερφόρτωση και το κατάλαβε από μόνη της, δυστυχώς όμως δεν έγινε δεύτερη κατάθεση, ούτε πρωκτικό που είχα σκοπό, λογικό όμως αφού μας είχαν μείνει μόνο 10 λεπτά.
Πραγματικά η γκόμενα αξίζει για αυτό που προσφέρει, ούτε που καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα, την επόμενη θα χρειαστούμε περισσότερη
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2017
Αν συνεχιζες θα τελειωνε εν μεσω κραυγων και σπασμων........ ειμαι αυτος με την κριτικη απο κατω........
G
gk1981
21 Μαρτίου, 2017
Σωστός ο gk ..... έτσι ακριβώς κάνει αδέρφια!!!!
D
drnt79
21 Μαρτίου, 2017
αχαχαχαχα!!! Όντως!!! Αλεξία, από τις πολύ λίγες που έχω "πάρει" η οποία πραγματικά δεν παίζεται! Έξυπνο μουτράκι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση της παρουσιαστεί με σύνεση, τακτ και διπλωματία!!!Πραγματικά, εάν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για μοντελέ καταστάσεις (όσον αφορά το σώμα, γιατί στο πρόσωπο είναι κούκλα) συστήνεται ανεπιφύλακτα!
Ι4
Ιάσωνας 40
(Updated: 22 Μαρτίου, 2017)
21 Μαρτίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Να προσθέσω πως έχει τον τρόπο να σε ξεαγχωνει και φυσικά την τέχνη να σε καυλωνει άμεσα . Πολυ λίγες ακομα και γκομεναρες δεν το έχουν αυτό.
G
gk1981
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4