Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230802
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ραντεβού με την angela σε ξενοδοχείο του κέντρου. Της είχα ζητήσει τηλεφωνικά να φορά κάλτσες ζαρτιέρες μίνι φούστα και γόβες. Ήρθε στο δωμάτιο ντυμένη όπως ζήτησα. Αρχσα αμέσως τα γλωσόφιλα μαζί της. Βιάστηκε να βγάλει το σουτιέν της , εγώ είχα πετάξει τους βύζους της έξω απο το σουτιέν έτσι καβλώνω να τα γλύφω , είμαι και λίγο φετιχιστής, στράβωσε ότι πονούν τα βυζιά της, πρώτο φάουλ , έπειτα την έστησα για τσιμπούκι αλλά να σε τέτοια θέση για να πνίγεται , δυσανασχέτησε , την γάμησα απο τον κώλο ήρθε απο πανω μου έδειξε την βιασύνη της , σπάστηκα. Τον έδωσα στό στόμα βιαστικό τσιμπούκι απο πλευρά της για να χύσω γρήγορα την έχυσα και εγώ στην μάπα και στα μαλλιά της , σπάστηκε και έφαγε τον υπόλοιπο χρόνο μου να φτιάχνει τα μαλλιά της. Ενώ είναι ωραίο μουνί πρέπει να σέβεται τα θέλω των πελατών γιατι τα 80 ευρώ δεν βγαίνουν εύκολα σήμερα. Δεν χρειάζεται να κάνει 10 βίζιτες την ημέρα.
Ήμαρτον σεβασμό στον πελάτη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2017
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
3
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kimi13, fouxter, satyrus και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

26 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2017
Ποσους επιτελους προμοτορες εχει η Αντζελα???Ρε φιλος δεν αναρωτιεσαι οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι αυτοι που σε κραζουν προμοτορες?Θα ειχαν φαγωθει κατ'αρχην μεταξύ τους...Με την σειρα μου επιβεβαιωνω οτι προκειται για μια εξαιρετικη επαγγελματια (και επισης πολυ καλο παιδι). Τωρα ειναι στο χερι σου να με ενταξεις στην κατηγορια που επιθυμεις:Τι ειμαι προμοτορας ή αγαπουλης?
25 Μαρτίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Με τόσο "φτύσιμο" που εχεις φάει τυπε εδώ στο φόρουμ ειναι απορίας αξιο πως και δεν εχεις ξεγραφτει.
Αλλα φαίνεται οτι γουσταρεις.... Σαν το ανέκδοτο με με τον κυνηγο και την αρκούδα.Ναι!
25 Μαρτίου, 2017
Μάθετε να σέβεστε τις κοπέλες και μην τις αντιμετωπίζετε ως κρέας. Η Άντζελα είναι ένα από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου και άριστη επαγγελματίας
26 Μαρτίου, 2017
συμφωνώ με τον φίλο polax!o τύπος ειναι πολύ μ@@@λ@κας!
A
ARIS1977
08 Απριλίου, 2017
Ρε παπαρα πλακα μας κανεις τωρα...? ΜαλακίαΜαλακία Η Angela ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη ρην στιγμη στον χωρο!!!!!!!!! Έρωτας
Z
z4
20 Απριλίου, 2017
1. "στράβωσε ότι πονούν τα βυζιά της" (κι εσύ συνέχιζες)
2. "την έστησα για τσιμπούκι αλλά να σε τέτοια θέση για να πνίγεται" (την καριόλα όμως δυσανασχέτησε!!!!)
3. "την έχυσα και εγώ στην μάπα και στα μαλλιά της" (τους τοίχους ξέχασες)
Εν κατακλείδι, ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι της φέρθηκες σαν gentleman... Ντροπή της που ήθελε να φύγει τρέχοντας!
Eσύ σίγουρα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όταν πληρώνες δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΙ θέλεις.
Και για να σε προλάβω... ούτε νταβάς της είμαι ούτε σπόνσορας, ούτε καν την έχω πάρει. Και βλέπω ότι όλοι σου την λένε εδώ μέσα... αλλά σίγουρα ΕΣΥ έχεις δίκιο κι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ άδικο!
ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
21 Απριλίου, 2017

Φιλε μου έχω να συναντήσω την κοπέλα κανα χρόνο. Έτσι κι αλλιώς 2 φορές είχα βρεθεί μαζί της όλες κι όλες - άλλοι πολλές παραπάνω. Το μόνο που θα σου πω είναι όταν τόσοι και τόσοι εδώ λένε το ακριβώς αντίθετο από σένα, καλό είναι να το ξανασκεφτείς.
21 Απριλίου, 2017

σκεφτηκε κανεις μηπως αυτό το μαλακισμενο θελει να προμοταρει εμμεσως καμια αντιζηλο της Ατζελας που τα παιρνει στ' αυτια , στα ρουθούνια κλπ. ?
26 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3