Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 8 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Γκαλινα μετά από προσπάθειες μέρες. Αυτό που αντίκρισα όταν άνοιξε η πόρτα ξεπερνούσε κάθε μου προσδοκία πάρα τα όσα πολύ καλά είχα διαβάσει. Ονειρική εμφάνιση. ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
Πάει μπανάκι και βγαίνει το κορμί στητο, απαλή επιδερμίδα, πόδαρες και σεξη κωλαρακι. Φιλάει με γλώσσα και το μουνάκι της είναι καλοσχηματσμένο και καθαροτατο. Στο δαχτυλογλυψιμο δείχνει να το απολαμβάνει αρκετά. Πίπα αρκετά καλή, βαθιά και υγρή και της περιοχής γενικότερα. Τώρα στο σεξ σωστές κινήσεις και στησιματα με καλή συμμετοχή, και μικρά βογγητά. Το να Καβάλας και να έχεις την θέα αυτής της κορμαρας είναι κάτι αξέχαστο και μοναδικό, κορυφαία στάση το doggie όπου έχεις θέα και την δουλεμένη τρυπούλα της. Δεν χορταίνεις να χουφτώνεις το όμορφο κωλαρακι της, γενικά μου άρεσε πολύ η χημεία που έβγαζε. Μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος.ΓλώσσαΚουλΚουλ:Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 07, 2017
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 peterman569, THV, satyrus και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2017
Χα χα...σιγα ρε φιλε..χαλαρωσε..
Που τις ειδες τις ποδαρες..
Μαλακία
09 Μαρτίου, 2017
Κανει ΜΠΑΜ οτι είναι fake προφιλ αυτος ο τυπος! Ξαφνικα σε ολους ελεγε οχι και εδω λεει ναι!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
09 Μαρτίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ πέρασα καλά, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις εσύ!Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
A
andonis79
09 Μαρτίου, 2017

Θα δουμε ποσο ωραια θα περασεις και την επομενη φορα που θα γραψεις,αμα γράψεις και αν θα γράψεις πάλι γι'αυτό το γραφειο η θα κάνεις τον κόπο να ψωνίσεις κι'απο άλλο!!!
10 Μαρτίου, 2017

Αδερφέ, τι θες να που, να μην σε χαλάει η κριτική μου?
A
andonis79
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5