Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 195 10
Call-Girls
298557
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η συνάντηση με το Μαράκι έγινε εχτές μετά απο ανταλαγή μερικών ςμς το ραντεβού κλείστηκε στο μαρούσι hotel μετά απο δική της παρότρυνση μου έπεσε βέβαια λίγο μακρυά και δυσκολεύτηκα λίγο να το βρώ αλλά χαλάλι της . Ωραίο ξενοδοχείο προς το οικογενιακο στυλ και αρκετά διακριτικό μπορώ να πω καβάτζα μπαίνω παίρνω δωμάτιο της το στέλνω δεν πρόλαβαν να περάσουν 10 λεπτά τακ τακ η πόρτα μάλλον θα ήταν κάπου πολύ κοντά . Ανοίγοντας την πόρτα και βλέποντας την έπαθα πλάκα . Αντικρίζω μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα ψηλή με τουμπανιασμένα βυζιά και καυλόφατσα με χείλια φτιαγμένα για ένα και μόνο σκοπό .
Μετά τις συστάσεις μπήκαμε μαζί για μπάνιο σώμα λαμπάδα αρκετά αδύνατη με αθλητικό σώμα βγαίνουμε απο το μπάνιο και αρχίζουμε τα χαμουρέματα φυλάει παθιάρικα και βαθιά και σιγά σιγά κατέβαινε στη πούτσα μου αρχίζει μια πίπα τρελη όμοια της δεν εχω συναντήσει μπορώ να πω κόντεψε να σπάσει ο πούτσος μου η κατάθεση δεν άργησε να έρθει όπου τα δέχτηκε με ευχαρίστηση στο στόμα και πήγε διακριτικό
τρόπο να τα φτύσει .
Έτσι και αλλιώς δεν με ενδιέφερε ο χρόνος αφού το ραντεβού ήταν για δύο ώρες , κάτσαμε για κουβεντούλα και να πιούμε το κρασάκι μας μιλήσαμε αρκετά , ξέρει πάρα πολύ καλά ελληνικά συζητάς άνετα μαζί της έβγαλε οτι πρόκειται για καλό άτομο . και προσγειωμένο αλλά προσγειωμένη μόνο στην κουβέντα για στο κρεβάτι είναι να φωνάξεις βοήθεια .
Κάναμε 3 γύρους μέσα στις 2 ώρες αντέχει τα πάντα και δε λέει όχι σε τίποτα είναι για πολύ δυνατά πηδήματα η κοπέλα και εξαιρετικά καλή τιμή . Για αυτά που προσφέρει και με την εμφανηση που έχει .
Το συμπέρασμα μου όποιος έχει διάθεση για δυνατές καταστάσεις είναι οτι καλύτερο .
Μετά τις συστάσεις μπήκαμε μαζί για μπάνιο σώμα λαμπάδα αρκετά αδύνατη με αθλητικό σώμα βγαίνουμε απο το μπάνιο και αρχίζουμε τα χαμουρέματα φυλάει παθιάρικα και βαθιά και σιγά σιγά κατέβαινε στη πούτσα μου αρχίζει μια πίπα τρελη όμοια της δεν εχω συναντήσει μπορώ να πω κόντεψε να σπάσει ο πούτσος μου η κατάθεση δεν άργησε να έρθει όπου τα δέχτηκε με ευχαρίστηση στο στόμα και πήγε διακριτικό
τρόπο να τα φτύσει .
Έτσι και αλλιώς δεν με ενδιέφερε ο χρόνος αφού το ραντεβού ήταν για δύο ώρες , κάτσαμε για κουβεντούλα και να πιούμε το κρασάκι μας μιλήσαμε αρκετά , ξέρει πάρα πολύ καλά ελληνικά συζητάς άνετα μαζί της έβγαλε οτι πρόκειται για καλό άτομο . και προσγειωμένο αλλά προσγειωμένη μόνο στην κουβέντα για στο κρεβάτι είναι να φωνάξεις βοήθεια .
Κάναμε 3 γύρους μέσα στις 2 ώρες αντέχει τα πάντα και δε λέει όχι σε τίποτα είναι για πολύ δυνατά πηδήματα η κοπέλα και εξαιρετικά καλή τιμή . Για αυτά που προσφέρει και με την εμφανηση που έχει .
Το συμπέρασμα μου όποιος έχει διάθεση για δυνατές καταστάσεις είναι οτι καλύτερο .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2017
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί