Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 8 10
Call-Girls 26024
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ώρα 14:30. Σηκώνομαι και κατευθύνομαι προς το μάνιο. Ρίχνω νερό στα μούτρα μου. Επόμενη στάση κουζίνα. Φτιάχνω καφέ και αράζω στον υπολογιστή. Στρίβω ανάβω τσιγάρο (θα σε κόψω ρε ρημάδι που θα μου πας) τραβάω δυο γουλιές καφέ και δυο γερές τζούρες τσιγάρο και μπαίνω στο bou. Η διαδικασία γνωστή. Οριζόντιο μενού-forum-νέα μηνύματα και με μισάνοιχτα μάτια προσπαθώ να δω τι με ενδιαφέρει να ανοίξω. Το μάτι μου πέφτει σε ένα νήμα με όνομα Jenny teen! WTF! Υπάρχει ακόμα αυτό το νήμα; Η νηματοθέτρια αναπνέει; Έζησε ποτέ για να αναπνεεί; Μπαίνω μέσα και βλέπω δυο σελίδες καινούριες με συζήτηση και να σου η μικρή να γράφει: Σήμερα είμαι διαθέσιμη, όποιος θέλει να πάιξουμε ας στείλει πμ. WFT (δεύτερο γου του φου) Ρεπό έχω απόψε λέω, ας δοκιμάσω την τύχη μου και στέλνω. Τραβάω άλλες δυο γουλιές καφές, τσιγάρο, διαβάζω κάμποσα άλλα θέματα και μετά από δέκα λεπτά βλέπω να έχω πμ. Το pm είχε έναν αριθμό τηλεφώνου. Τρίτο γου του φου! Η σελίδα τον παππούληδων ανοιγμνένη, αλλά εκείνη την στιγμή ποιος τους δίνει σημασία, έχουμε χρόνο γι αυτά. Ντροπή και ξεκινάω το παιχνίδι γνωριμίας με κουβέντα για ραντεβού. Τώρα που σε βρήκα λέω δεν σε αφήνω και το κλείνω για το ίδιο βράδυ.

Κριτικές εμφάνισης και υπηρεσιών όχι πολλές. Αγχος είχα να πω την αλήθεια για την εμφάνισή της, για το αν έχει διάθεση να εξυπηρετεί σωστά τον πελάτη της, αν έρθει στην ώρα της ή μήπως δεν έρθει και καθόλου. Της έστειλα δωμάτιο 15 λεπτά πριν την συμφωνημένη ώρα συνάντησης. Απάντησε ότι θα χτυπήσει την πόρτα του δωματίου μου στην ώρα της. Ήρθε στην ώρα της. Είναι η στιγμή που η αναμονή και τα ψέμματα τελειώνουν. Ανοίγω την πόρτα Βλέπω μπροστά μου ένα μελαχροινό, πανέμορφο κορίτσι, με όμορφα και μεγάλα μάτια κάπου 20 χρονών, ψηλό κορίτσι κάπου στο 1.70-1.72. Ευγενέστατη, αν δεν της έλεγα πέρασε μέσα θα ήταν ακόμα στην πόρτα. Αμήχανη κάπως στην αρχή Την πλησίασα σχετικά με τρόπο, της πρότεινα κέρασμα, το δέχτηκε με ευγένεια και όχι αμέσως. Η Τζένη είναι πιπινάκι με την σημασία της λέξης που σου βγάζει αυτό το χαδιάρικο και αν γουστάρεις το GFE και πας να λάβεις τέτοιες υπηρεσίες και επιμείνεις σε αυτό, θα χάσεις τα λεφτά σου. Για τέτοιες πήγα κι εγώ μην νομίζετε, αλλά τελικά έγινα αλήτης! Είναι εκπαιδευμένη σε hard core κατάστασεις, στο δείχνει με τον τρόπο της. Ελληνίδα δηλώνει και Ελληνίδα είναι.

Μια φορά άφησα γυναίκα να πάει για μπάνιο αφού πρωτα γδύθηκε μόνη της και δεν το ξανα κάνω μιας και η μαγεία είναι να την γδύνεις εσύ και να ξεκινάει ο αγώνας αμέσως. Εκτός αν δεν την ξέρω ή δεν έχω κριτικές, που δεν είχα γενικά κριτικές και κυρίως για την καθαριότητα της. Ρίσκο NO2 (το πρώτο θα το διαβάσετΕ αργότερα) Δικαιώθηκα! Είναι πεντακάθαρη. Ο αγώνας ξεκίνησε με κάποια φιλιά που η Τζένη δεν προσφέρει την γλώσσα της σε αυτά. Φιλάει, αλλά μόνο με τα χείλη της και στα πεταχτά. Δείγμα πρώτο ότι το GFE δεν βγαίνει! Δείγμα δεύτερο ότι πρέπει να της ζητήσεις εσύ τι να σου κάνει. Πρωτοβουλίες δηλαδή, δεν παίζουν από μεριά της. Ακούει όμως και δέχεται ό,τι της ζητήσεις. Της ζήτησα στοματικό. Εχει τεχνική, ωραία άισθηση αλλά πνιξίματα όχι.

Αφού το έχω πάρει απόφαση ότι φιλεναδίστικα κόλπα δεν έχει και αυτά που ήξερα για εκείνη την βραδιά να τα ξεχάσω, ξεκινάω με άγριες διαθέσεις που η Τζένυη δεν είπε σε τίποτα όχι αντίθετα δεχόταν αδιαμαρτύρητα και ζητούσε κι άλλο! Δάχτυλα (3) μπροστά και να γουστάρει τρελά με κραυγούλες και να έχει γίνει μούσκεμα. Δάχτυλα (2) στην πίσω μεριά έχοντάς την στα 4 και σφυροκοπόντας την με δύναμη. Σφαλιάρες δυνατές και στους δυο γλουτούς, μαλλιοτραβήγματα, φτυσίματα στο στόμα, πιάσιμο στα μούτρα (όχι σφίξιμο, χαστούκια) dirty talking που το ανταποδίδει ("έτσι ξέσκισέ με δυνατά ρε καριόλη") και όχι μόνο να μην διαμαρτύρεται, αλλά να ζητάει κι αλλο, να γουστάρει τρελά να την έχεις στα 4 και να δίνεις πόνο και όχι αστεία. Παίχτηκαν 2 γύροι και κατάφερε να τελειώσω στο δεκάλεπτο στον πρώτο γύρο. Τα πήρε στο στόμα και τα έφτυσε στο μπάνιο. Πλυθήκαμε και οι δυο και κάτσαμε στο κρεβάτι για διάλειμα και εγώ να την πειράζω συνεχώς στην απαλή και ψιλομαυρισμένη από σολάριουμ επιδερμίδα της. Η φύση δεν στάθηκε γενναιόδωρη στο στήθος της (1.5) και οι βυζολάγνοι ίσως να δυσαρεστηθούν. Αλλά ο κώλος ισοφαρίζει! Κωλάκηδες τρέξτε να ψωνισετε. Δεν υπάρχει! Σφιχτός, πεταχτός και γυμνασμένος. Αρκετά και ωραία tattoo σε διάφορα σημεία του σώματός της χωρίς καγκουριές που προσωπικά με χαλάνε.

Αφού η ώρα της συνάντησης έχει τελειώσει και έχει πάει πέντε λεπτά πριν την κανονική της λήξη, της δίνω την άδεια να ετοιμαστεί. Ετοιμάστηκε χωρίς να το βάλει στα πόδια και με το πάσο της να κάνει το μπάνιο της, να ξανα φτιάξει το μακιγιάζ της, να ντυθεί. Και πριν ντυθεί να ποζάρει με το κινητό μου να βγάλει selfies. Τι έγινε λέω ρε παιδιά; Καθυστερήσεις παίζουμε; Αποφάσισε να αποχωρήσει από το δωμάτιο 15 λεπτά αφού είχε λήξει ο χρόνος! Δεν με χάλασε βέβαια, ίσα ίσα που την έβλεπα και παρακολουθούσα την θέα του κορμιού της. Δέχτηκε και της έβγαλα πολλές φωτογραφίες τις οποίες και μου χάρισε. Χρίζει βελτίωσης κυρίως σε πρωτοβουλίες, στοματικό και ίσως τα φιλιά της. Αλλά το σερβις της παρόλο με καθοδήγηση την κάνουν μια άοπλη πολεμίστρια! Μόνο με το σώμα της και την ομορφιά της. Όλοι τους και μόνη της! Δεν την κόβουν ούτε δέκα σπαθιά!

Ρίσκο NO1 Ποτέ δεν προχωρείς τόσο πολύ, όταν δεν ξέρεις πού πηγαίνεις. Για αυτό και είχα βάλει σκοπό όταν θα κάνω κασκαντεριλίκια, όποια κι αν είναι η τιμή να πάω για 1 ώρα και όχι για μιάμιση ή 2 ώρες που γουστάρω περισσότερο. Τελικά το έκλεισα με όποιο ρίσκο για δύο ώρες ο αθεόφοβος! Πλήρωσα 200 ευρώ. (100/h) Το anal από ό,τι μου είπε παρέχεται με χρέωση +40 ευρώ. Με την έννοια του αναλ δεν ψώνισα αλλά το κωλαράκι της το ψιλοτίμησα όπως είπα πιο πάνω και ήταν επίσης πεντακάθαρο και προετοιασμένο παρόλο που δεν είχαμε μιλήσει για αναλ. Το φακελάκι συνηθίζω να το δίνω στο τέλος. Δεν είχα κριτικές να ξέρω πότε το ζητάει, της πρότεινα να της δώσω από την αρχή και μου το γύρισε πίσω και να το πάρει στο τέλος! "Τώρα θα μιλήσουμε και θα κάνουμε άλλα πράγματα, τα λεφτά και το μέτρημά τους στο τέλος" μου είπε για την ακρίβεια. Της το ξαναπρόσφερα στο τέλος πάλι χωρίς να κλάψω ούτε ένα ευρώ.

Μια συμβουλή για την Τζένη. Και να δείξει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Το κραγιον που βάζει (τουλάχιστον σε εμένα μόλις ήρθε αλλά και μόλις το ξανα έφτιαξε από την αρχή στο τέλος) ήταν υπερβολικό. Αφήνει σημάδια και ενοχές. ΟΚ θα κάνει μπάνιο ο άλλος. Αλλά αυτά έχουν και αρώματα, γεύσεις... Προσοχή γιατί υπάρχουν παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι, γκομενιάρηδες. Μου έδωσε την εντύπωση πάντως ότι ακούει και αν καταφέρει να βελτιώσει τουλάχιστον το στοματικό της και την διακριτική περιποίηση προσώπου της (έντονο μακιγιάζ, αρώματα σώματος) θα κάνει θραύση. Το όμορφο πρόσωπο το έχει, την κορμάρα την έχει, μικρή ηλικία που τραβάει τα σερνικά έχει, γιατί να μην καταφέρει να κάνει και ζημιές. Πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί της, έφυγα γεματος από το ραντεβού δεν μου έλλειψε τίποτα. Θα την ξανα συναντήσω με μεγάλη μου χαρά.

Στην βαθμολογία διορθώνω τα εξής: Σχέση απόδοσης/τιμής: 8 Επικοινωνία: 10 Γενική συμπεριφορά 10

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
28.632
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 69 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2017
Εύγε, κύριε, διά το εξαίρετον του πονήματός σας! Φρονώ όμως όπως και σεις καταλαβαίνετε ότι το γεγονός ότι γράψατε εις τους όρχεις σας το νήμα των παππούληδων προκειμένου να συνουσιασθείτε, είναι κάτι για το οποίο θα λογοδοτήσετε! Μεγάλο χαμόγελο
22 Φεβρουαρίου, 2017
Zebu για να κόψεις το κάπνισμα σου συστήνω βελονισμο. Εγώ έκανα βελονισμο και το έχω κόψει 10 μήνες τώρα. Και υπόψιν καπνιζα 35 στριφτα τη μέρα.
22 Φεβρουαρίου, 2017
υποθετω πως η νεαρα θα γινει η διαδοχος της βερονικα20
22 Φεβρουαρίου, 2017
Απλός και κατατοπιστικότατος. Καιρό είχα να διαβάσω μεγάλη κριτική τόσο to the point χωρίς ροζ μπούρδες, φιλοσοφίες περί ανέμων και υδάτων κλπ. Ευχαριστούμε.
22 Φεβρουαρίου, 2017
Ωραία η κριτική σου, μια απορία μόνο, γράφεις στο νήμα ότι μίλησες και της στο viber, το τηλέφωνο που δίνει όμως δεν είναι έχει viber?
22 Φεβρουαρίου, 2017
Εύγε φίλτατε για την ωραία κριτική, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
Τα λέμε στο νήμα των παππούληδων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...Εμμμμ
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
23 Φεβρουαρίου, 2017
Εξαίρετον πόνημα, από έναν εξαίρετο συναγωνιστή, για μια εξαιρετική συνάντηση. Αφού σας έδωσα τα συγχαρητήρια δια ζώσης, δεχτείτε τα κι από εδώ. Εύγε Γεράκιον !!!
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
23 Φεβρουαρίου, 2017
Μπράβο σου! Εξαιρετική κριτική και πληροφόρισηΚαπέλο
23 Φεβρουαρίου, 2017
Εξαιρετική κριτική.... Ναι!Ναι!Ναι!
24 Φεβρουαρίου, 2017
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ...Εμμμμ
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2