Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 60 10
Call-Girls
169134
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το ραντεβου το ειχα κανονίσει πριν ερθω Αθήνα με την αλεξια (4ωρο) και θέλησα τις πρωτες 2 ωρες να εχουμε παρεα μας την φιλεναδα της, ετσι για να γουστάρουμε μιας και μεταξύ τους εχουνε ενα..."δέσιμο", και θα αναφερθω μονο σε αυτο το 2ωρο.
Η zeta ειναι μια 35αρα γυναικα οχι ψηλή με γυμνασμένο σωμα (πολυ καλό) 2αρι στήθος και σφιχτά καπουλια.
Στο sex κανει τα παντα με κεφι, περνει πρωτοβουλίες σε "παιζει" και σε χειρίζεται μαεστρικα και προσαρμόζεται ευκολα σε οτι θες, φτανει να την δουλεύεις στα ...κόκκινα.
Στο δικο μου ραντεβου υπήρξε ΆΨΟΓΗ συνεργασια, ακολουθουσε, επερνε πρωτοβουλίες έπαιζε συνεχώς και με τους δυο μας και οταν ασχολούνταν με την φιλη της μου πρόσφερε εικονες βγαλμένες απο πορνό.
Το παιχνίδι μεταξύ τους περιλάμβανε sex toys, γλύψιμο παντου, φιλιά, τρίψιμο με τα μουνια τους και πολλά άλλα γουστα και παντα να γίνονται εχοντας εμενα σαν σημείο αναφοράς (κοντά μου και διπλα μου).
Τελος θα μπορουσα να πω οτι η συμμετοχή της μετέτρεψε ενα duo σε...παρτουζα.
Υ.Γ το κοστος ειναι για ολο το πακέτο
Να περνάτε καλά και να γαματε...συχνα.
Η zeta ειναι μια 35αρα γυναικα οχι ψηλή με γυμνασμένο σωμα (πολυ καλό) 2αρι στήθος και σφιχτά καπουλια.
Στο sex κανει τα παντα με κεφι, περνει πρωτοβουλίες σε "παιζει" και σε χειρίζεται μαεστρικα και προσαρμόζεται ευκολα σε οτι θες, φτανει να την δουλεύεις στα ...κόκκινα.
Στο δικο μου ραντεβου υπήρξε ΆΨΟΓΗ συνεργασια, ακολουθουσε, επερνε πρωτοβουλίες έπαιζε συνεχώς και με τους δυο μας και οταν ασχολούνταν με την φιλη της μου πρόσφερε εικονες βγαλμένες απο πορνό.
Το παιχνίδι μεταξύ τους περιλάμβανε sex toys, γλύψιμο παντου, φιλιά, τρίψιμο με τα μουνια τους και πολλά άλλα γουστα και παντα να γίνονται εχοντας εμενα σαν σημείο αναφοράς (κοντά μου και διπλα μου).
Τελος θα μπορουσα να πω οτι η συμμετοχή της μετέτρεψε ενα duo σε...παρτουζα.
Υ.Γ το κοστος ειναι για ολο το πακέτο
Να περνάτε καλά και να γαματε...συχνα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2017
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
700€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: