Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 59 10
Call-Girls 85243
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
οπως λεω και στον τιτλο,ζουμερη χυμωδες κοπελα,με γλυκο προσωπο.ελληνιδα και για τα γουστα μου σε οτι αφορα την εμφανιση ο.κ.την εχω δει δυο φορες.επικοινωνια ευκολη,μετα το τηλ.που μου εδωσε φιλος,διοτι δεν υπηρχε αγγελια,και με μια δυο κλησεις,η συναντηση κανονιστηκε για hotel,του κεντρου.εφτασε στην ωρα της,ενω την περιμενα στην υποδοχη.ανεβηκαμε επανω και ενω υπηρχε σχετικη αμηχανια,με πλακωνει στα γλωσοφιλα.δεν χανω ευκαιρια,την μπαλαμουτιαζω,πεταω τα βυζακια της εξω και αρχιζω να χαυδευω,βυζια κολο,μπουτια.την γδυνω σιγα σιγα,το ιδιο και αυτη,ενω τα φιλια ειναι ασταματητα.καπου εκει σταματαμε και παμε για μπανακι,ξεχωρα ο καθενας.στην επανεναρξη εγινε χαμος απο παιχνιδια και γλειψιματα εκατερωθεν.σεχ μετα ,απο μπροστα ,πισωκολιτα και με αυτη απο πανω.το τελειωμα με βρηκε στο στοματακι της.καθησαμε,κουβεντουλα ,τσιγαρακι,καπνιζει το ατιμο μπολικα,γελιο και χαμουρεμα.δεν αργισαμε και πηγαμε για ρεπετισιον.τα ιδια και καλυτερα και στον β γυρο.Α η γκομενα φρεσκαριστηκε και πριν την εναρξη του β γυρου,και στο τελος της συναντησης.την δευτερη φορα εχυσα στα βυζακια και κοιλιτσα.αυτα για τον αγωνα.εν κατακλιδει,περα απο την εμφανιση,που σε αλλους αρεσει και σε αλλους μπορει οχι,η κοπελα εχει αριστη συμπεριφορα,ευγενεια και χιουμορ,φοβερη συμετοχη στο γαμιση,εχει θηλικοτητα,ειναι ομιλητικη πριν και στον αγωνα,θελει να ευχαριστηθει και να ευχαριστησει και γενικα σε αυτη την τιμη ειναι τεφαρικι.αυτα πιστευω και θεωρω οτι ειναι μια καλη επιλογη για οποιον του αρεσει αυτος ο σωματοτυπος.Υ.Γ το παν σε μια συναντηση ειναι να υπαρχει καλη χημεια για να εχεις το επυθημητο αποτελεσμα.δεν λεει να κλαιμε τα λεφτα μας μετα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα