Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 195 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη για την μαρια λοιπον. Ομορφη κοπελα, με πλαστικες οπως εχει επισημανθει και απο αλλους, πιο ομορφη απ οτι θα περιμενα. Πιπα οντως πολυ καλη ρουφιχτη. εδω τα καλα για εμενα δυστυχως τελειωνουν. Δαχτυλο δεν αφηνει, οταν ειναι στα 4 και στ αληθεια η θεα ειναι πολυ δυνατη δεν αφηνει σκαμπιλια στην κωλαρα της, τοσο soft δεν ειχα ξαναδει, οχι το ενα οχι το αλλο... λοιπον, τοσο αγχος σε ραντεβου δεν ειχα ξανανοιωσει, αντε να τελειωνουμε κτλ, καταλαβαινα οτι η κοπελα εχει ακριβως μετα ραντεβου και βιαζεται, για μενα μεγαλο μειονεκτημα. Το αλλο που με χαλασε ειναι οτι το μουνακι της αν και πολυ ομορφο ειναι πολυ χαλαρο, χοανη που λεμε 2funny. Συμπερασμα, για εμενα τουλαχιστον, ομορφη κοπελα, πολυ αγχος, αν δεν αλλαξει συμπεριφορα και δε σταματησει να κανει καμια 15αρα ραντεβου τη μερα και να τρεχει σαν το βεγγο δεν υπαρχει περιπτωση να την ξανασυναντησω, οχι οτι κλαιω τα 50 ευρω αλλα δε θα τα ξαναδινα υπο τις ιδιες συνθηκες, και μην ξεχασω εμενα τα λεφτα μου τα ζητησε μπροστα, και οχι στο τελος οπως ειπε αλλος συναγωνιστης! καλα γαμησια αλανια. Ναι!Καπέλο
p.s βαζω ισως να την ξανασυναντουσα αν καποια στιγμη αλλαξει η προσεγγιση της στα ραντεβου, εννοω το θεμα χρονου, και γινει και πιο δοτικη. αυτα τα λιγα Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα