Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
235879
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πρόλογος: Επειδή μέχρι τώρα στο κομμάτι των Call Girls δεν ήμουν ενεργός, μια που είχα μία καβάτζα, δεν έχω ανεβάσει κριτική. Με τον χαμό που γινόταν με την Liza είπα να δοκιμάσω.
Πριν τη συνάντηση: Το δύσκολο είναι το τηλέφωνο, το οποίο πρέπει να το ζητήσεις με μήνυμα από την κοπέλα. Να επαναλάβω: Παιδιά ΜΗΝ το ζητάτε από άλλους συναγωνιστές και να σας το δώσουν δεν θα απαντήσειη Liza. Απλά κάντε υπομονή και δείξτε μία βασική ευγένεια. Η ευγένεια κάνει θαύματα! Από εκεί και πέρα με μυνηματάκια κλείνει γρήγορα το ραντεβού.
Περιγραφή: Οι συναγωνιστές την έχουν περιγράψει. Συνοπτικά, κορμάκι θαντηφόρο μοντελέ με μικρό υπέροχο βυζάκι. Κώλος ποίημα . Μουτράκι γλυκό και με υπέροχη (πια) μυτούλα που ταιριάζει με το σύνολο!
Ποιοί θα χαρούν σίγουρα: Συστήνεται για αγαπούληδες GFE . Εάν αποδίδει σε PSE δεν ξέρω, δεν δοκίμασα μια που δεν είναι του στυλ μου. Επειδή είμαι λίγο "δύσκολος χαρακτήρας" και δεν χαλαρώνω εύκολα, έχω να πω ότι το κορίτσι είναι κοινωνικότατο και σε χαλαρώνει γρήγορα. Καθαρούλα, γλυκούλα, κάνει ότι θες και συμφέρει. Ενώ λόγω ηλικίας και βάρους δεν πίστευα ότι θα καταφέρω δεύτερη φορά μέσα στην ώρα, το μωρό έκανε το θαύμα του.
Συμπέρασμα: Μια επιτυχημένη συνάντηση που θα επαναληφθί σίγουρα.
Πριν τη συνάντηση: Το δύσκολο είναι το τηλέφωνο, το οποίο πρέπει να το ζητήσεις με μήνυμα από την κοπέλα. Να επαναλάβω: Παιδιά ΜΗΝ το ζητάτε από άλλους συναγωνιστές και να σας το δώσουν δεν θα απαντήσειη Liza. Απλά κάντε υπομονή και δείξτε μία βασική ευγένεια. Η ευγένεια κάνει θαύματα! Από εκεί και πέρα με μυνηματάκια κλείνει γρήγορα το ραντεβού.
Περιγραφή: Οι συναγωνιστές την έχουν περιγράψει. Συνοπτικά, κορμάκι θαντηφόρο μοντελέ με μικρό υπέροχο βυζάκι. Κώλος ποίημα . Μουτράκι γλυκό και με υπέροχη (πια) μυτούλα που ταιριάζει με το σύνολο!
Ποιοί θα χαρούν σίγουρα: Συστήνεται για αγαπούληδες GFE . Εάν αποδίδει σε PSE δεν ξέρω, δεν δοκίμασα μια που δεν είναι του στυλ μου. Επειδή είμαι λίγο "δύσκολος χαρακτήρας" και δεν χαλαρώνω εύκολα, έχω να πω ότι το κορίτσι είναι κοινωνικότατο και σε χαλαρώνει γρήγορα. Καθαρούλα, γλυκούλα, κάνει ότι θες και συμφέρει. Ενώ λόγω ηλικίας και βάρους δεν πίστευα ότι θα καταφέρω δεύτερη φορά μέσα στην ώρα, το μωρό έκανε το θαύμα του.
Συμπέρασμα: Μια επιτυχημένη συνάντηση που θα επαναληφθί σίγουρα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 08, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
jamesjames
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
150 ηταν ο Σχορτσανίτης με ύψος 2:06 οταν τον πήγαμε για κουρά στην Αυστρία
Να το δεις λιγο. Μη μεινεις σεκος και δεν ξερει το cg ποιον να καλέσει.