Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
235448
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η Liza είναι, σύμφωνα με όσα γράφονται εδώ μέσα, μία από τις καλύτερες περιπτώσεις cg που κυκλοφορούν σήμερα. Κυρίως λόγω υπηρεσιών, αλλά και τιμής, συμπεριφοράς και εμφάνισης. Στο τελευταίο υπήρξαν αρνητικά για το πρόσωπό της που εγώ τα έβρισκα πάντα υπερβολικά. Μιλάω για τις γαμψές μύτες κλπ. Αυτά τώρα είναι παρελθόν. Η κοπέλα έκανε μία πολύ πετυχημένη ρινοπλαστική που διόρθωσε κάθε ατέλεια. Το αποτέλεσμα είναι, για μένα τουλάχιστον, εντυπωσιακό. Οταν μπήκε στο δωμάτιο κατάλαβα ότι κάτι είχε αλλάξει επάνω της, ήταν πολύ πιο όμορφη, δεν κατάλαβα όμως ότι είχε "φτιάξει" την μύτη της. Μόνο όταν μου το είπε η ίδια, κατάλαβα πού οφείλεται η αλλαγή. Για να μην πολυλογούμε. Η Liza δεν υπήρξε ποτέ άσχημη, απλά τώρα είναι αντικειμενικά όμορφη. Το κορμί της παραμένει, φυσικά, θανατηφόρο, με κώλο ποίημα και μικρό βυζί, όπως ακριβώς το θέλω στο σώμα αυτό και ελπίζω να μην το πειράξει. Αλλά γούστα είναι αυτά. Οσο για επικοινωνία και υπηρεσίες, πάντα κορυφαίες..Εκείνο που ξέρω είναι ότι αγγίζει κορυφή και πλέον βάζει θέματα στον όποιο ανταγωνισμό. Γιατί με τα λεφτά αυτά ή ακόμα και με πιο πολλά δεν υπάρχει το συνολικό της πακέτο, ούτε σε cg ούτε σε ct. Τώρα δύο είναι τα ερωτήματα: Τι θα κάνει η ίδια? Θα ανεβάσει τιμή? Πιστεύω ότι έχει και μυαλό και λογική και δεν πρόκειται να κάνει κάτι υπερβολικό. Γιατί τότε θα χάσει πόντους...Τι θα κάνει ο "ανταγωνισμός"? Αυτό κι αν είναι δύσκολο να το πω... Μήπως οι τιμές θα μείνουν τουλάχιστον ίδιες, εκεί που είναι χαμηλές και πέσουν εκεί που είναι πολύ ψηλές? Μακάρι... Αλλά αυτά δεν τα καθορίζουμε μόνον εμείς....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Κριτικη ειναι αυτή η Οικονομική Ανάλυση
Γράψε τι εγινε και ασε τις τιμες και τον ανταγωνισμό.
πολυ καλη η κοπελα και νορμαλ η τιμη της αλλα ελεος πια με την ωθηση που δινουμε εμεις οι ιδιοι σε οσες αξιζουν για να ανεβασουν τις τιμες τους!