Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 235448
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Liza είναι, σύμφωνα με όσα γράφονται εδώ μέσα, μία από τις καλύτερες περιπτώσεις cg που κυκλοφορούν σήμερα. Κυρίως λόγω υπηρεσιών, αλλά και τιμής, συμπεριφοράς και εμφάνισης. Στο τελευταίο υπήρξαν αρνητικά για το πρόσωπό της που εγώ τα έβρισκα πάντα υπερβολικά. Μιλάω για τις γαμψές μύτες κλπ. Αυτά τώρα είναι παρελθόν. Η κοπέλα έκανε μία πολύ πετυχημένη ρινοπλαστική που διόρθωσε κάθε ατέλεια. Το αποτέλεσμα είναι, για μένα τουλάχιστον, εντυπωσιακό. Οταν μπήκε στο δωμάτιο κατάλαβα ότι κάτι είχε αλλάξει επάνω της, ήταν πολύ πιο όμορφη, δεν κατάλαβα όμως ότι είχε "φτιάξει" την μύτη της. Μόνο όταν μου το είπε η ίδια, κατάλαβα πού οφείλεται η αλλαγή. Για να μην πολυλογούμε. Η Liza δεν υπήρξε ποτέ άσχημη, απλά τώρα είναι αντικειμενικά όμορφη. Το κορμί της παραμένει, φυσικά, θανατηφόρο, με κώλο ποίημα και μικρό βυζί, όπως ακριβώς το θέλω στο σώμα αυτό και ελπίζω να μην το πειράξει. Αλλά γούστα είναι αυτά. Οσο για επικοινωνία και υπηρεσίες, πάντα κορυφαίες..Εκείνο που ξέρω είναι ότι αγγίζει κορυφή και πλέον βάζει θέματα στον όποιο ανταγωνισμό. Γιατί με τα λεφτά αυτά ή ακόμα και με πιο πολλά δεν υπάρχει το συνολικό της πακέτο, ούτε σε cg ούτε σε ct. Τώρα δύο είναι τα ερωτήματα: Τι θα κάνει η ίδια? Θα ανεβάσει τιμή? Πιστεύω ότι έχει και μυαλό και λογική και δεν πρόκειται να κάνει κάτι υπερβολικό. Γιατί τότε θα χάσει πόντους...Τι θα κάνει ο "ανταγωνισμός"? Αυτό κι αν είναι δύσκολο να το πω... Μήπως οι τιμές θα μείνουν τουλάχιστον ίδιες, εκεί που είναι χαμηλές και πέσουν εκεί που είναι πολύ ψηλές? Μακάρι... Αλλά αυτά δεν τα καθορίζουμε μόνον εμείς....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ανώτερος
64
Πόντοι:
8.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Reporter, atromitos24, ser2000 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2017
Έλεος ρε τυπε Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Κριτικη ειναι αυτή η Οικονομική Ανάλυση Μαλακία
Γράψε τι εγινε και ασε τις τιμες και τον ανταγωνισμό.Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
06 Φεβρουαρίου, 2017
Ο Τομσεν εισαι? γιατι ειναι μεγαλος πουτανιαρης ο Δανος.
06 Φεβρουαρίου, 2017
Τι να γράψω άλλο δηλαδή? Τόσα έχουν γραφτεί για τη Λίζα..Τι να προσθέσω? Οτι άλλαξε προς το καλύτερο. . Το αξιοπερίεργο γράφω. Πώς η Λίζα , με αυτές τις υπηρεσίες ζητάει 100 και κάτι γραφεία που φέρνουν τριμπαζα ζητάνε 200. Αμα δεν σε ενδιαφέρουν τα οικονομικά τι να πω...Για πληρωμένο sex γράφω...
06 Φεβρουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κι εδωσε και 100 αντι 80.
06 Φεβρουαρίου, 2017
ειναι πραγματικα φοβερο αυτο που συμβαινει..μην υπαρξει καποια κοπελα που θα παιρνει αυτο που πανω κατω αξιζει,εμεις θα λυσσαξουμε να την κανουμε να ανεβασει τις τιμες της!!δλδ με 80+20 αν θες κωλο+20 ξενοδοχειο(καθως για σπιτι ουτε λογος)εγω πρεπει να αναψω καπνογονο για την ευκαιρια που μου δινεται??

πολυ καλη η κοπελα και νορμαλ η τιμη της αλλα ελεος πια με την ωθηση που δινουμε εμεις οι ιδιοι σε οσες αξιζουν για να ανεβασουν τις τιμες τους!
07 Φεβρουαρίου, 2017
100€ χωρίς πρωκτικό πλέον; γιατί αν αυτό το "Όχι" δεν μπήκε εκ παραδρομής, είναι στην ουσία του αύξηση με το καλημέρα.
07 Φεβρουαρίου, 2017
ωραίος! μπράβο. να προσθέσω ένα σχόλιο. μια και μίλησες για ατέλεια. διανύουμε φεβρουάριο. κουτσοφλέβαρος... ο μήνας του βαλεντίνου και του έρωτα... πάντα έχω στο μυαλό μου αυτά τα δύο, ο έρωτας (το τέλειο ας πούμε) σε έναν κουτσό (ατελή) μήνα... και λέω, ο έρωτας κρύβεται στην ατέλεια... οπότε. ποιος νοιάζεται για τις ρινοπλαστικές; η λίζα. γεια σου ρε λίζα (δεν την ξέρω, δεν την έχω συναντήσει αλλά φαίνεται να τους κερδίζει όλους και μπράβο της). καλή συνέχεια
08 Φεβρουαρίου, 2017
Τελικά 100 με λοκώ η όχι ???
08 Φεβρουαρίου, 2017
η τιμή δεν έχει αλλαξει .
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9