Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 7 10
Call-Girls
9360
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είναι ακριβώς η κοπέλα των φωτογραφιών αφαιρώντας αυτό το επαγγελματικό που έχουν όλες οι φωτογραφήσεις.
Ωραίο γλυκό πρόσωπο με καλά χαρακτηριστικά και χαμογελαστό συνέχεια.
Μέτριο ύψος, λεπτό σώμα, μικρό στήθος με ωραία ρόγα.
Δικαιολογήθηκε στην αρχή ότι δεν το έχει με τα αγγλικά και η επικοινωνία ήταν προβληματική.
Οπότε όλη η δράση πήγε στο κρεβάτι όπου Alicia ήταν πάρα πολύ καλή. Εύκολα πούλησε το πακέτο gfe, γλωσσόφιλα συνεχώς, γλείψιμο λαιμό, στήθος, κοιλιά, μπαλάκια,πολύ καλή πίπα, πνιγόταν εύκολα όταν έσπρωχνα το κεφάλι για βαθιά αλλά πάντα με χαμόγελο προσπαθούσε για παραπάνω.
Έδειχνε να ευχαριστιέται πολύ τις στάσεις που υπήρχε επαφή και αγκαλιές, όπως αυτή από πάνω και στα πλάγια. Πολλά γλωσσόφιλα έπαιξαν στο ιεραποστολικό. Στα όρθια και στα τέσσερα θα έλεγα ότι δεν είναι οι στάσεις που την αρέσουν, ανταποκρίθηκε αλλά μέχρι εκεί.
Εξαιρετικό cim στο τέλος.
Καλά πέρασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι που θα έχω στο μυαλό μου αν ξαναέρθει, στα 140+20 υπάρχουν πολλές επιλογές αδοκίμαστες.
Ωραίο γλυκό πρόσωπο με καλά χαρακτηριστικά και χαμογελαστό συνέχεια.
Μέτριο ύψος, λεπτό σώμα, μικρό στήθος με ωραία ρόγα.
Δικαιολογήθηκε στην αρχή ότι δεν το έχει με τα αγγλικά και η επικοινωνία ήταν προβληματική.
Οπότε όλη η δράση πήγε στο κρεβάτι όπου Alicia ήταν πάρα πολύ καλή. Εύκολα πούλησε το πακέτο gfe, γλωσσόφιλα συνεχώς, γλείψιμο λαιμό, στήθος, κοιλιά, μπαλάκια,πολύ καλή πίπα, πνιγόταν εύκολα όταν έσπρωχνα το κεφάλι για βαθιά αλλά πάντα με χαμόγελο προσπαθούσε για παραπάνω.
Έδειχνε να ευχαριστιέται πολύ τις στάσεις που υπήρχε επαφή και αγκαλιές, όπως αυτή από πάνω και στα πλάγια. Πολλά γλωσσόφιλα έπαιξαν στο ιεραποστολικό. Στα όρθια και στα τέσσερα θα έλεγα ότι δεν είναι οι στάσεις που την αρέσουν, ανταποκρίθηκε αλλά μέχρι εκεί.
Εξαιρετικό cim στο τέλος.
Καλά πέρασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι που θα έχω στο μυαλό μου αν ξαναέρθει, στα 140+20 υπάρχουν πολλές επιλογές αδοκίμαστες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα