Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ρουτίνα στο σεξ είναι άσχημο πράγμα. Αυτή η ρουτίνα είχε αρχίσει ( ως συνήθως ) να πυροδοτεί τις συνηθισμένες ανησυχίες και πάλι μέσα στο κεφάλι μου. Βίωνα μια έλλειψη, και τα ένστικτα δεν δείχνουν κατανόηση, απλά απαιτούν !! Και εκεί που έψαχνα να βρώ κατάλληλο χρονικό παράθυρο ευκαιρίας μεταξύ δουλειάς και γκομενών δόθηκε ανέλπιστα η ευκαιρία.

Η μια γκόμενα την έκανε για πενταήμερο ταξίδι στο εξωτερικό. Η άλλη ήταν άρρωστη με γρίπη. Ο βαθμοί ελευθερίας αυτού που λέγεται ''παράνομο'' σεξ - σπάσιμο ρουτίνας αυξήθηκαν κατακόρυφα και η ευκαιρία δεν έπρεπε να πάει χαμένη.

Χαζεύοντας λοιπόν τις φωτογραφίες στα call girls είδα τη φωτογραφία της ALicia. Το χαμόγελο αλά λολίτα στη φωτογραφία συμπληρωνόταν από ένα είδος πρόκλησης. Εχω μάθει στη ζωή μου να απαντώ πάντα σε προκλήσεις. Και η πρόκληση έγινε αποδεκτή !!!

Μετά απο μια αποτυχημένη αρχική προσπάθεια για ραντεβού, η δεύτερη ευοδόθηκε !!

Η συνεννόηση με το γραφείο ως συνήθως ήταν απλή και γρήγορη. Η κοπέλα που απαντάει τα τηλέφωνα ευγενική, γρήγορη και ουσιαστική.

Η Alicia είναι περίπου όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Γύρω στο 1,70 ίσως λίγο κοντύτερη, ξανθή πραγματική πράγμα που για τους βαρεμένους σαν την αφεντιά μου που ψάχνουν τις λεπτομέρειες φαινόταν από το χρώμα των λίγων τριχών στο καλλιτεχνικά ξυρισμένο μουνάκι της που ενδελεχώς μελέτησα !!

Αδύνατος σωματότυπος όπως μου αρέσει με φυσικό βυζί που εγώ θα κατέτασα στην κατηγορία Α και όχι στη Β που το προφίλ της γράφει. Επίσης όμορφα λεπτά χείλη, και εκφραστικό ‘’σκανδαλιάρικο’’ βλέμμα. Για 25 ετών την έκανα αν και στο προφίλ γράφει 23 ετών. Τα αγγλικά της άστα να πάνε. Γαλλικά νιέτ, Ισπανικά νιέτ. Τα ελάχιστα ρώσικα τα οποία έχω αρχίσει να μαθαίνω βοήθησαν μεν, αλλά συχνά πυκνά κατέληγαν σε γέλια εκ μέρους της Alicia, πράγμα που βοήθησε ουσιαστικά στο αρχικό ''σπάσιμο του πάγου'' μεταξύ μας αλλά μου υπενθύμισε ότι χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια εκμάθισης της γλώσσας εκ μέρους μου. Ιδιαίτερο ατού της τα μακριά άκρα της ιδίως τα καλίγραμμα μακριά πόδια της.

Ολη η Ιστορία στο σέξ είναι η διαδρομή. Ο προορισμός, δηλαδή το χύσιμο, ακόμη και με μαλακία επιτυγχάνεται. Η βασική μου λοιπόν απαίτηση με τις επαγγελματίες είναι παρά την μεγάλη τους εμπειρία να οδηγώ εγώ τη φάση κατά τα γούστα μου πετυχαίνοντας όμως παράλληλα να φτιάχνω από πλευράς διέγερσης, και αν τα καταφέρω ( πράγμα σπάνιο βέβαια με επαγγελματίες) να φέρω σε οργασμό και τη γυναίκα. Οι πραγματικές ( και όχι εικονικές ) αντιδράσεις μιας γυναίκας που πραγματικά διεγείρεται και τελικά τελειώνει σεξουαλικά προσωπικά με φτιάχνουν ιδιαίτερα και λειτουργούν σε αυτό που λέγεται σεξουαλική απόλαυση πολλαπλασιαστικά και όχι προσθετικά.

Στο παραπάνω πλαίσιο άρχισα εγώ ένα συνδυασμό αργού γδυσίματος και μπαλαμουτιάσματος με ταυτόχρονη εξερεύνηση του όμορφου σώματός της. Το κρυφό όταν γίνεται σταδιακά φανερό γίνεται πιο διεγερτικό από το σκέτο γυμνό. Επιπλέον κολακεύει και φτιάχνει ιδιαίτερα τις γυναίκες, που και πιο δύσκολα διεγείρονται ( ιδίως οι επαγγελματίες ), αλλά και αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια που τις βγάζουν εν μέρει από τη ρουτίνα τους, υπο τη θεμελι’ωση προυπόθεση ότι τους αρέσει ο τρόπος που το κάνεις !!

Συνεχίζοντας την όλη φάση. Ο καλύτερος τρόπος που προσωπικά έχω βρεί για να ελέγχω το πόσο πραγματική η εικονική είναι η διέγερση μιας γυναίκας είναι το 69. Αυτό συμβαίνει για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί στο 69 συνήθως ότι δίνεις παίρνεις !!

Αρα έχεις άμεσο τρόπο να ελέγχεις πόσο καλό είναι αυτό που δίνεις !! Επιπλέον όταν το γλύψιμο συνδυαστεί με αντίστοιχη δακτυλοσκόπηση της γυναικείας κωλοτρυπίδας η ένταση και η ταχύτητα της πίπας αυξάνει δραματικά. Και πράγματι η Alicia μετά την ‘’ευγενική’’ εξερεύνηση της ροδαλής κωλοτρυπίδας της στο 69, και παρόλο που στα προκαταρκτικά την απέφευγε απέδειξε ότι διαθέτει ιδιαίτερη ‘’επιτάχυνση’’ και πολύ καλά ‘’ρεπρίζ’’. Αμεση απόδειξη ότι στο σέξ όπως και στη ζωή δεν έχει σημασία μόνο το τί κάνεις, αλλά το πότε και κυρίως το πως το κάνεις.

Αλλάξαμε όλες τις στάσεις και κατέληξα σε ένα Mouth Fack όπου και παρέδωσα. Με κοίταξε χαμογελώντας και έφυγε σφαίρα για το μπάνιο.

Ακολούθησα και εγώ για να πάω στη ντουσιέρα.. Με ρώτησε με νεύματα αν ήθελα να μπεί μαζί μου στη ντουζιέρα. Η απάντησή μου δεν χρειάζεται φαντασία. Οι ντουσιέρες ήταν πολύ στενές για δυο άτομα !!! Πράγμα όμως εξαιρετικά ευχάριστο όταν είσαι μέσα τους με ένα θεσπέσιο πλάσμα σαν την Alicia . Μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν ήθελε να βρέξει τα μαλλιά της και της έδωσα αυτά τα καπέλα απο σελοφάν που έχουν τα ξενοδοχεία. Σπασίμπα - Ποζουάλστα και άρχισα να παίζω μαζί της βάζοντας σαπούνι πάνω της ( παντού !!!! ) και πλένοντάς την.

Μου το ανταπόδωσε και ο ''γιγαντας'' κάτω δεν ήθελε και πολύ να ξυπνήσει από την γλιστερή αίσθηση που είχε η παλάμη της με τη σαπουνάδα. Μέχρι να ξεπλυθούμε είχα γίνει μπουρλότο και πάλι, πράγμα που το έβλεπε και γέλαγε, της έγνεψα ότι θα φάει ξύλο που γελάει, προσπαθούσε να σταματήσει το γέλιο της πράγμα που την έκανε να ξεσπάει σε πιο έντονα σε γέλια. Βιαστικό σκούπισμα με τη πετσέτα και πίσω στο κρεβάτι.

Γρήγορα προκαταρκτικά και πρώτη στάση στο δεύτερο γύρο πισωκολητό, με αυτήν να στηρίζεται στους αγκώνες της, τα γόνατα λυγισμένα προς τα πίσω( κατόπιν υπόδειξής μου ) όπως πρέπει, και με τη μέση της να σχηματίζει μια υπέροχη καμπύλη που χαιρόσουν να κοιτάζεις μια και ήταν ιδιαίτερα ευλύγιστη. Ολη η φάση στο πισωκόλητό είναι οι κατάλληλες γωνίες στα γόνατα και στη μέση. Γύρισε το κεφάλι της στο πλάι ακουμπώντας στο κρεβάτι και λυγίζοντας αριστερά τη πλάτη της και με κοίταζε με ένα ύφος διφορούμενο. Κάτι ανάμεσα στο προβοκατόρικο ''αυτό μόνο μπορείς ??'' Διακοπτόμενο όμως από εκφράσεις ηδονής που την πρόδιδαν, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να χαμογελάει. Πρόκληση από μεριάς της ??!!! Εντονότερος ρυθμός από πλευράς μου, σε ένα ψευτοανταγωνιστικό παιχνιδιάρικο μοτίβο που όμως μας έφτιαχνε και τους δυο. Απόλυτος καταλύτης ο αντίχειράς μου σαλιωμένος στη ροδαλή της κωλοτρυπίδα που κατέληξε σε κάποιες θεσπέσιες κραυγούλες ηδονής από μεριάς της και κάποιες ρώσικες εκφράσεις που προσωπικά αν και δεν καταλάβαινα αν ήταν βρισιές ηεκφράσεις ηδονής έφτιαχναν απίστευτα. Το έχω ξαναγράψει η ηδονή είναι το καλύτερο διαλυτικό των προκαταλήψεων

Φτάνοντας επικίνδυνα κοντά στο να χύσω σταμάτησα και τη γύρισα αργά σε ιεραποστολικό και παράλληλα βαθιά απολαυστικά γλωσσόφιλα τα οποία τώρα δεν απέφυγε όπως στην αρχή της συνάντησης.. Τη γλώσσα της ξέρει να την δουλεύει πάντως πολύ καλά. Μετά από λίγο κλείδωσε τη μέση μου με τις ποδάρες της και τις τέντωσε μέχρι που οι πατούσες της έφτασαν σχεδόν στο σβέρκο μου. Σύντομα δεύτερη δική μου κατάθεση και λήξη.

Δεν κατάφερα να φέρω την Alicia σε οργασμό. Ομως οι αντιδράσεις της η συμμετοχή της και η ιδιαίτερη σεξουαλικότητά της σε συνδυασμό με το όμορφο κορμί της έκαναν την συνολική εμπειρία μαζί της ήταν ιδιαίτερα θετική. Τα λεφτά 160 ευρώ πολλά. Ιδίως αυτή την εποχή. Αλλά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη φάση έτσι όπως την βίωσα τα άξιζε.

Στο τελείωμα της ώρας και ενώ χαλαρώναμε από το δεύτερο χτύπησε το τηλέφωνο. Απάντησε και έφυγε βολίδα για το μπάνιο. Μπορεί και να υπερβήκαμε τα 3-4 λεπτά την μία ώρα συνολικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Mindreader
Τιμημένος
110
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HEY_YOU!, gagas, slaviani και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2017
Υποδειγματικό κείμενο.
Απαύγασμα εμπειρίας και γνώσης.
Ναι!
30 Ιανουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ φίλε !!
Να εισαι καλά !!Καπέλο
31 Ιανουαρίου, 2017
Mind είσαι από τους πλουσιότερους εδώ μέσα, και δεν εννοώ σε χρήματα, αλλά σε εμπειρίες ζωής!!!
Σε ευχαριστούμε που τις μοιράζεσαι μαζί μας.
31 Ιανουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΚαπέλοMerci monsieur !!Καπέλο
02 Φεβρουαρίου, 2017
Απλά απολαυστικός. Εύγε κύριε για το εμπνευσμένο και γλαφυρότατο πόνημα. ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5