Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 49 10
Call-Girls
93061
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Το ραντεβού έγινε πριν 3 μήνες,ένα Σαββάτο απόγευμα του Οκτώβρη σε ξενοδοχείο στο κέντρο.
Έφτασε στο ραντεβού με μια ελάχιστη καθυστέρηση(ούτε 10᾽) για την οποία φρόντισε να ενημερώσει εγκαίρως.
Μπαίνει μέσα και με χουφτώνει σπάζοντας τον πάγο
Ήτανε πολύ άνετη γενικά.
Με ένα τζινάκι και απλό τοπάκι.
Εμφάνιση της διπλανής πόρτας.
Για επτά,κάτι που είναι πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα μην περιμένει κανείς 9άρια κ 10άρια.
Σώμα αδύνατο,σχετικά σφιχτό,στήθος που δείχνει κ για φυσικό αλλά έχει γίνει καλή δουλειά κ δεν βλέπεις ούτε ουλές ούτε τίποτα.
Μπαίνει για μπάνιο κ επιστρέφει.
Αρχίζει την κουβέντα και δεν έλεγε να σταματήσει
Εγώ από ευγένεια δεν ήθελα να πώ τίποτα αν κ είχαν περάσει καμιά 40αριά λεπτά έτσι
Λίγο να μπεί στο δωμάτιο,να κάνει μπάνιο,μετά στο μιλητό,πάει πέρασε η ώρα..
Λέω ώωωχ πάει το ραντεβού..δεν πρόκειται να γαμήσω
Ευτυχώς το ρολόι για την ίδια δεν μετρούσε κ δεν την πάτησα,κάθε άλλο.
Απλά εκ των προτέρων δεν το ήξερα.
Ωραία βαθειά γλωσσόφιλα,περιποίηση καλή στην πίπα και αρκετά παθιάρα στο κυρίως κ ακούραστη.
Τελείωμα στο στόμα όπου τα έφτυσε.
Ακολούθησε κουβέντα,η συννενόηση ήτανε πανεύκολη στα ελληνικά κ σε κάποια ρωσικά.
Μετά παίχτηκε χωρίς άγχος άλλος ένας γύρος παρόμοιος με τον πρώτο κ τέλος.
Συνολικά έκατσε παραπάνω από μία ώρα,από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να είχε κάτι άλλο μετά(τουλάχιστον όχι άμεσα)
Επομένως ίσως να ήμουν κ τυχερός,αν σκεφτείτε κ το ότι μου απάντησε στο πρὠτο μου SMS μετά από 10᾽ , ενώ διαβάζουμε για απίστευτες φάσεις που την ψάχνεις κ δεν την βρίσκεις.
Για μένα αποτελεί πολύ τίμια GFE περίπτωση,καλή εμφάνιση,με αξιοπρεπέστατες υπηρεσίες σε σούπερ τιμή,ότι ακριβώς ψάχνουμε αυτούς τους καιρούς.
Ελπίζω να μπορέσω να την ξαναπετύχω κ εγώ όπως έκατσε την πρώτη φορά μιας κ πέρασα πάρα πολύ καλά μπορώ να πώ
Έφτασε στο ραντεβού με μια ελάχιστη καθυστέρηση(ούτε 10᾽) για την οποία φρόντισε να ενημερώσει εγκαίρως.
Μπαίνει μέσα και με χουφτώνει σπάζοντας τον πάγο
Ήτανε πολύ άνετη γενικά.
Με ένα τζινάκι και απλό τοπάκι.
Εμφάνιση της διπλανής πόρτας.
Για επτά,κάτι που είναι πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα μην περιμένει κανείς 9άρια κ 10άρια.
Σώμα αδύνατο,σχετικά σφιχτό,στήθος που δείχνει κ για φυσικό αλλά έχει γίνει καλή δουλειά κ δεν βλέπεις ούτε ουλές ούτε τίποτα.
Μπαίνει για μπάνιο κ επιστρέφει.
Αρχίζει την κουβέντα και δεν έλεγε να σταματήσει
Εγώ από ευγένεια δεν ήθελα να πώ τίποτα αν κ είχαν περάσει καμιά 40αριά λεπτά έτσι
Λίγο να μπεί στο δωμάτιο,να κάνει μπάνιο,μετά στο μιλητό,πάει πέρασε η ώρα..
Λέω ώωωχ πάει το ραντεβού..δεν πρόκειται να γαμήσω
Ευτυχώς το ρολόι για την ίδια δεν μετρούσε κ δεν την πάτησα,κάθε άλλο.
Απλά εκ των προτέρων δεν το ήξερα.
Ωραία βαθειά γλωσσόφιλα,περιποίηση καλή στην πίπα και αρκετά παθιάρα στο κυρίως κ ακούραστη.
Τελείωμα στο στόμα όπου τα έφτυσε.
Ακολούθησε κουβέντα,η συννενόηση ήτανε πανεύκολη στα ελληνικά κ σε κάποια ρωσικά.
Μετά παίχτηκε χωρίς άγχος άλλος ένας γύρος παρόμοιος με τον πρώτο κ τέλος.
Συνολικά έκατσε παραπάνω από μία ώρα,από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να είχε κάτι άλλο μετά(τουλάχιστον όχι άμεσα)
Επομένως ίσως να ήμουν κ τυχερός,αν σκεφτείτε κ το ότι μου απάντησε στο πρὠτο μου SMS μετά από 10᾽ , ενώ διαβάζουμε για απίστευτες φάσεις που την ψάχνεις κ δεν την βρίσκεις.
Για μένα αποτελεί πολύ τίμια GFE περίπτωση,καλή εμφάνιση,με αξιοπρεπέστατες υπηρεσίες σε σούπερ τιμή,ότι ακριβώς ψάχνουμε αυτούς τους καιρούς.
Ελπίζω να μπορέσω να την ξαναπετύχω κ εγώ όπως έκατσε την πρώτη φορά μιας κ πέρασα πάρα πολύ καλά μπορώ να πώ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί