Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 1 10
Call-Girls
3511
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Κατ' αρχήν να πω το παγκοίνως γνωστό ότι το γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό (περί ορέξεως...). Το λέω επειδή η κοπέλα είναι γι' αυτούς που εκτιμούν τις γυναίκες με πιασίματα και δεν κυνηγάνε οπωσδήποτε μοντέλες. Είναι μια κοπέλα όπως περιγράφεται στο Glamour, αλλά οι φωτογραφίες της "κόβουν" λίγο από την πραγματικότητα. Κατά τα άλλα αυτό βλέπεις όταν ανοίξεις την πόρτα: Μια όμορφη, γεροδεμένη νέα κοπέλα. Γλυκύτατο παιδί, με τα χαμόγελά της, τη διάθεση να σε γνωρίσει αλλά και να σε περιποιηθεί. Το ντύσιμο με το οποίο ήρθε πάντως ήταν "ενναλλακτικό", λίγο περιθώριο και underground. Το πρακτορείο δεν βλέπει (δια του οδηγού...); Πού πας για βίζιτα με τις φούστες της αναρχίας; Εδώ είσαι φάουλ μαντάμ... Όταν ξεντύθηκε όμως είδα αυτά για τα οποία την επέλεξα: Βυζάρες ν. 4 σφιχτές, κωλάρα σφιχτή και σώμα γεροδεμένο, σφιχτό και με αρμονικές καμπύλες (όχι χοντρή για τα δικά μου γούστα). Το bj σε ρώσικα επίπεδα, είχε μόνο ένα θεματάκι με τα deep, παρότι εγώ δεν φημίζομαι για το μήκος μου Στο κυρίως μενού αντέχει, χωρίς αγριάδες όμως, αφού θέλει να κάνει έρωτα και όχι να παίζει ξύλο, όπως λέει. Την πίεσα σε διάφορες στάσεις και για περίπου 40 λεπτά. Η συμμετοχή της καλή και δεν αντέδρασε σε κάτι. Με κούφανε μόνο όταν μου ζήτησε 30 € για να της βάζω δάχτυλο στο νινάκι της, αλλά μετά το...ξέχασε Δεν τρελάθηκα με τις υπηρεσίες γενικά, δεν θα μου μείθνει αξέχαστη, αλλά δεν πέρασα κι άσχημα. Ηταν μια σχετικά καλή συνεδρία με ένα μωρό φρέσκο και ζουμπουρλούδικο, όπως μ΄ αρέσει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί