Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.0 2 10
Call-Girls
5656
Γενική βαθμολογία
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Παλαιότερη συνάντηση σε προηγούμενη τουρνέ. Δεν είχα γράψει κριτική τότε γατί ήταν από εκείνες τις συναντήσεις, που θέλεις αμέσως να σβήσεις από το μυαλό σου. Αλλά επειδή ξαναήρθε γράφω τώρα για να δώσω έμφαση στα λεγόμενα της πρώτης κριτικής μπας και γλιτώσει κάποιος συναγωνιστής... Παρασυρμένος από τις φωτογραφίες και τους φυσικούς βύζους όπως απεικονίζονται σε αυτές συνάντησα την Όλγα κατόπιν εύκολης όπως πάντα συνεννόησης με το γραφείο. Δεν ξέρω γιατί την κράτησα μόλις την είδα την κοπέλα. Μη ρωτήσει κανείς ... δεν υπάρχει απάντηση. Πρόσωπο και ντύσιμο επιπέδου λαϊκής, σώμα με πολλά κιλά και κυρίως μονοκόμματο ... σα βαρέλι ένα πράγμα ... όπου τα μεγάλα πεσμένα βυζιά γίνονται μία άμορφη μάζα με τους υπόλοιπους περιττούς ιστούς. Δεν έχω ξαναδεί τόσο ρετουσάρισμα σε φωτογραφίες ... και στο πρόσωπο αλλά κυρίως στο σώμα. Απαράδεκτη κοροϊδία. Γενικότερα παρουσιαστικό που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι πλήρωσες κιόλας για να μαμήσεις.
Με αυτά τα δεδομένα όλα τ' άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Επικοινωνιακό και γελαδερό κορίτσι με μηδέν ερωτισμό, που κάνει ό,τι αναγράφεται στις υπηρεσίες. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί τσαντίζομαι που τις θυμάμαι, αλλά και γιατί δεν έχει σημασία.
Όσο μαλάκας είμαι που έμεινα, άλλο τόσο ήρωας είμαι που κατάφερα να ρίξω ένα βόλι και να λήξω την παρωδία.
Ας πρόσεχα!
Με αυτά τα δεδομένα όλα τ' άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Επικοινωνιακό και γελαδερό κορίτσι με μηδέν ερωτισμό, που κάνει ό,τι αναγράφεται στις υπηρεσίες. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί τσαντίζομαι που τις θυμάμαι, αλλά και γιατί δεν έχει σημασία.
Όσο μαλάκας είμαι που έμεινα, άλλο τόσο ήρωας είμαι που κατάφερα να ρίξω ένα βόλι και να λήξω την παρωδία.
Ας πρόσεχα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό