Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 14 10
Call-Girls
22599
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
το ραντεβού κλείστηκε για μετά τις 12.00 στο σπίτι μου .Ενημερώνω ότι την Γωγω/Αντζυ την γνωρίζω τουλάχιστον ένα χρόνο καθώς και ότι έχω περάσει πολλές φορές μαζί της οπότε λογικό και αυτή να με γνωρίζει . Ήρθε στην ώρα τις φορώντας ένα μαύρο και κοντό φόρεμα δερμάτινο μαύρα μποτάκια και αλλαγμένο το μαλλί απο την τελευταία φορά που έχω να την δω,η έκπληξη και η χαρά εμφανίστηκε στο πρόσωπο της, με αγκάλιασε με φίλησε στο στόμα,κάτσαμε λίγο στον καναπέ πίνοντας απο ενα ποτηράκι ροζέ κρασί και συζητήσαμε λίγο για την μετάβαση στο γραφείο, ήδη απο τον καναπέ τα κορμιά μας άρχισαν να έρχονται κοντά να φιλιόμαστε παθιασμένα ,οδηγηθήκαμε γρήγορα στην κρεββατοκαμαρα οπου ανέλαβα την πρωτοβουλία γδύνοντας την να την φιλώ σε όλο το σώμα(μπάνιο είχε κάνει ήδη καθώς και εγώ)αφού την έγλυψα λίγη ώρα περάσαμε σε στάση εξηνταεννια ,γυρνώντας με κωλοτουμπα με ξαπλώνει και αρχίζει να με φιλάει σε όλο το κορμί στον λαιμό στις ρόγες και κατεβαίνωντας συνεχίζει με το καβλι μου ,η πίπα της πάντα μου άρεσε αλλά πρώτη φορά στον χώρο μου χωρίς ανχος του χρόνου μέχρι ριζα γλύψιμο μπαλάκια σωστό καραμελωμα μου προσφέρει μια τέλεια στύση, αφού μου έβαλε προφυλακτικό ανέβηκα πάνω της σε ιεραποστολικο ωστε να μπορώ να βλέπω και να φιλάω το προσωπάκι του μωρού,συνέχισα πλάγια πισοκολλητα ώσπου άρχισα να λαχανιάζω και την έβαλα από πάνω (είχε ήδη τελειώσει δυο φόρες)άρχισε να με καβαλάει με μανία τρίβοντας τον καβάλο της με δύναμη πανω έρχεται πάλι σε οργασμό, μου ζητάει απο πίσω (δεν το είχα ζητήσει από το γραφείο)την παίρνω πάλι πισοκολλητα, με πετάει πάλι από κάτω ανεβαίνει πάλι πάνω μου με το πέος μου στο κωλαράκι της και νιώθω το μωρό να χύνει για μια φορά ακόμα,καθώς ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι(καλοριφέρ φουλ+θερμαινόμενο υπόστρωμα)οι παλμοί και των δυο να έχουν φτάσει στα ύψη μου βγάζει το προφυλακτικό και με τελειώνει με πίπα ,σπαρτάριζα στα χέρια της αρκετή ώρα καθώς το σπέρμα μου την είχε βρει στο στόμα στο πρόσωπο και λαιμό, καθίσαμε λίγο να επανέλθει στο κρεββάτι και πήγαμε στο μπάνιο να πλυθουμε καθώς ειμασταν γεμάτοι ιδρώτα και σπέρμα,τελειώνοντας να διευκρινίσω οτι με αυτήν την κοπέλα δεν τον ένιωσα ποτε πληρωτέο και ποτέ δεν ειχα το ανχος του χρόνου,ισως δέσανε οι χημείες των κορμιών μας, προσφέρθηκα καθώς είχαμε αργήσει παραπάνω από το προβλεπόμενο και την πέταξα σε περιοχή που μου είπε καθώς ήμουν το τελευταίο ραντεβού της ημέρας. Γουστάρω Γωγω τέλος.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα