Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 2 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά με ευτυχία
Παραμονή χριστουγεννων σκέφτηκα να κάνω ένα δώρο στον ευατο μου διαλέγοντας την νατασσα μιας και οι φώτος της ήταν αρκετά δελεαστικές.Ετσι την έκλεισα για μια ώρα μετά από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο.Ηρθε στην ώρα της ντυμένη με κοντο φόρεμα και ψηλοτάκουνα.Η αληθεια ειναι ότι έπαθα κοκομπλοκο απ την εμφάνισης της επειδή το πρόσωπο της ήταν αρκετά καλό με πράσινα μάτια και το σώμα της γυμνασμένο με πεταχτή κωλαρα με μόνη παραφωνία τα μικρά βυζιά της.Αλλα ήταν κάπως μαγκωμένη χωρίς να προσπαθήσει να σπάσει τον πάγο.Το ίδιο έκανε και στο κρεβάτι,ούτε καν με άγγιξε για να προσπαθήσει λίγο να με αναψει,αυτή περίμενε οτι μονο απ την εμφανιση της θα μου σηκωνόταν αλλα εγινε το αντίθετο δεν μου σηκώθηκε και ξεκίνησε πίπα η οποία ήταν απλώς καλή ανεβοκατεβαζε το κεφάλι της μονο και 1-2 φόρες μου έκανε ψηλοκαλουτσικο ντιπθρουντ.Στην συνέχεια γυρίσαμε σε στάση 69 όπου της έβαζα δάκτυλο στον κώλο της και της έγλυφα τα μεγαλα μουνοχειλα,έτσι με καύλωσε με το θέαμα της κωλαράς της και την πήρα στα 4 όπου τελείωσα δίνοντας μπατσακια στα κωλομέρια ενώ αυτή συμμετείχε με αισθησιακές κραυγουλες.Κατσαμε λίγο συζητήσαμε για διάφορα θέματα και φύγαμε απ το χοτελ με εμένα να μην είχα μείνει ευχαριστημενος καθώς η νατασσα ήταν εντελώς ψυχρή επειδή δεν πήρε καθόλου πρωτοβουλίες και περίμενε μόνο να με κερδίσει με την εμφάνιση της.Επισης δεν αξιζει με τιποτα 130 ευρω καλυτερα θα ήταν να πήγαινε σε κανένα στούντιο με 50 ευρώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
mihla
Γλομπεάρχης
194
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, mad_max, doc_lin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Δεκεμβρίου, 2016
η κοπελα δεν ειναι για ρομαντικό σεξ,μονο για Άγριο και πρωκτικο σκληρο sex,το είχα γράψει Καπέλο
25 Δεκεμβρίου, 2016
φίλε ο τίτλος της κριτικής σου δεν συνάδει με αυτά που έγραψες,καλούτσικα πέρασες και όχι για τα μπάζα.
Όσο για την απάντηση του γραφείου,όταν μια κοπέλα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο έλασσον,πως μπορεί να είναι καλή στο μείζον?
P
PabloEscobar
25 Δεκεμβρίου, 2016
19 χρ είναι ρε φίλε.Έπρεπε να το περιμένεις οτι θα καθοδηγείς τον αγώνα...
25 Δεκεμβρίου, 2016
Ο τίτλος της κριτικής σου δεν ταιριάζει με την κριτική σου!! Όπως περιγράφεις την κοπέλα σίγουρα μπαζο δεν είναι απλά δεν είχατε χημεία!!! Εσύ απ'οτι κατάλαβα έψαχνες GFE φάση η οποία δεν σου βγήκε!!
25 Δεκεμβρίου, 2016
Η κοπέλα είναι για πολύ πουτσα μονο αναλ είναι η γνωστή stefi αν θυμάμαι καλά δούλευε στο you angels χάθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα τώρα ξανά βγήκε θα κλείσω αμέσως ραντεβού ειναι τρελά το κορίτσιΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
27 Δεκεμβρίου, 2016
@ AKG31

Συναγωνιστή δεν έχω συναντήσει την κοπέλα, αλλά η Stefi που λες είναι η Carla
http://www.bourdela.com/call-girls/girls/carla-athens-diva/

@ mihla

Συναγωνιστή η κοπέλα είναι όντως 1,80?
27 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οχι δεν ειναι 1.80.Ειναι 6-7 ποντους πιο κοντη και επισης δεν ειναι με τιποτα 19.Ειναι γυρω στα 22-23
27 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

18,5 είναι ζητα ταυτοτητα
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8