Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 235443
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πείτε μας κ. μάρτυς, τι γνωρίζετε για την υπόθεση?
Τι να σας πω κ. πρόεδρε, είμαι σοκαρισμένος…, μετά από αυτό που έγινε…
Για πείτε μας, τι είδατε?
Εγώ την είδα να μπαίνει στο δωμάτιο
Τι ώρα ήταν περίπου?
Γύρω στις 23:00, αργά ήταν, βράδυ…
Εσείς τι κάνατε στο ξενοδοχείο?
Εγώ περίμενα μια κυρία κ. πρόεδρε στο διπλανό δωμάτιο…
Και πώς την είδατε?
Από την κλειδαρότρυπα κ. πρόεδρε, άκουσα τα τακούνια στον διάδρομο και κοίταξα… που καλύτερα να μην κοίταγα, γιατί παραλίγο να μείνω στον τόπο…
Τι φορούσε κ. μάρτυς?
Ένα μαύρο φόρεμα κ. πρόεδρε, πολύ …περίεργο, ερωτικό , αν με εννοείτε…
Σας εννοούμε, τίποτα άλλο προσέξατε?
Ναι, φορούσε και μαύρες κάλτσες σιλικόνης και ένα λέοπαρ στριγκάκι
Καλά, αυτά πώς τα είδατε?
Πώς να μην τα δω? Όλα έξω τα είχε κ. πρόεδρε.
Έμοιαζε δηλαδή «του επαγγέλματος»?
Όχι κ. πρόεδρε, και στα μαγαζιά έξω, όλες έτσι δεν κυκλοφορούνε..?
Το θύμα ήταν ήδη εκεί?
Ναι, τον είχα ακούσει να μπαίνει πριν 15 λεπτά περίπου
Πόσο έμειναν στο δωμάτιο?
Σκάρτες 2 ώρες
Μετά, τι ακούσατε?
Ποτήρια να τσουγκρίζουν κ. πρόεδρε και μετά … φωνές…
Ποιος …φώναζε?
Και οι δύο κ. πρόεδρε, στην αρχή αυτός. Πρέπει να του έπαιρνε πίπα και να του άρεσε πολύ. Συνέχεια της έλεγε πώς να τον γλύφει και αυτή μπουκωνόταν και αναστέναζε από κάβλα
Ακούγατε καθαρά?
Ναι βέβαια, δεν είχε ηχομόνωση και είχα στήσει αυτί. Είχα βάλει και ποτήρι στον τοίχο για να ακούω καλύτερα.
Τι ακούγατε μετά?
Ε να…, αυτός της έλεγε τι της κάνει και αυτή του φώναζε «γάμησέ με» , «σκίσε με» και τέτοια…
Του άρεσε δηλαδή?
Έτσι ακουγόταν…
Μετά?
Μετά προσπαθούσε να της τον βάλει από πίσω, αλλά δεν έμπαινε με τίποτα… ήταν σφιχτή
Και συνέχισαν?
Βέβαια, για περίπου μία ώρα, γαμιόντουσαν σε κάθε σημείο του δωματίου. Κάποια στιγμή την έστησε στον τοίχο και άκουγα ακόμα πιο καθαρά. Της έλεγε τι καλά που γαμιέται και τι μεγάλη πουτάνα που είναι… Ακουγόντουσαν χαστούκια…χαμός!
Τίποτα περίεργο δηλαδή κύριε μάρτυς?
Όχι κ. πρόεδρε, αλλά υπήρχε ένταση, το καταλάβαινα. Άκουγα και κάποια χτυπήματα.. Δεν καταλάβαινα όμως ποιος χτυπούσε ποιον. Και βρίσιμο, πολύ βρίσιμο…
Πότε ακούσατε τον πρώτο πυροβολισμό?
Εκεί … περίπου στη μία ώρα. Ήταν παρατεταμένος, το θύμα πρέπει να έχυνε επί ένα λεπτό. Παντού, σώμα, πρόσωπο, στόμα και η κοπέλα τα μάζευε με τη γλώσσα όσα μπορούσε.
Μετά?
Μετά, άκουσα ήχο από αναπτήρα και τη βρύση του μπάνιου. Μετά ομιλίες για περίπου 10 λεπτά, αλλά δεν καταλάβαινα τι έλεγαν.
Μάλιστα… ακούσατε τίποτε άλλο?
Βέβαια. Μετά από 10 λεπτά λοιπόν άρχισε αυτή να φωνάζει και να βρίζει, πρέπει να της έγλυφε το μουνί και να της έβαζε δάχτυλα.
Και μετά ακούσατε τον δεύτερο πυροβολισμό?
Όχι ακόμα κ. πρόεδρε. Συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα οι φωνές. Πρέπει να πέρασε κανένα εικοσάλεπτο. Πάλι φωνές και χτυπήματα, πιο δυνατά αυτή τη φορά. Την είχε στήσει στο κρεβάτι στα τέσσερα και αυτός όρθιος την πηδούσε. Μετά ανέβηκε αυτή από πάνω του και ανεβοκατέβαινε στο καβλί του με τα πόδια της στο κρεβάτι. Νόμιζα ότι θα σπάσει.
Μα καλά, αυτά τα είδατε?
Όχι, μόνο άκουγα, αλλά τα φαντάζομαι κιόλας κ, πρόεδρε. Φτιάχνω εικόνα.
Καλά καλά και στο τέλος τι έγινε?
Στο τέλος κ. πρόεδρε έγινε το μοιραίο. Αυτός πρέπει να είχε λιώσει εντελώς και σε μια στιγμή, όλο και ανέβαιναν οι στροφές. Και δώστου σπρωξίματα, και δώστου μπινελίκια και δώστου σκαμπίλια, ώσπου ξαφνικά ακούω τον δεύτερο πυροβολισμό. Της τα έδωσε όλα στο στόμα αφού του τον έπαιζε και του φώναζε τι μεγάλη πούτσα που έχεις και πώς με γάμησες και τέτοια. Το θύμα διπλώθηκε στα δύο. Τα έβγαλε όλα από μέσα του κ. πρόεδρε.
Και μετά?
Μετά …νεκρική σιγή κ. πρόεδρε, δεν ακουγόταν ούτε ψίθυρος
Εσείς τι κάνατε?
Τι να κάνω κ. πρόεδρε? Εγώ από τις φωνές χέστηκα πάνω μου. Τέτοιο φόβο δεν ξαναπέρασα. Λέω πάει αυτός, μας άφησε χρόνους.
Εσείς τον βρήκατε?
Ναι εγώ
Μετά από πόση ώρα?
Μετά από 10 λεπτά. Βγήκαμε και άλλοι στο διάδρομο, αλλά όλοι φοβόμασταν, με αυτά που ακούσαμε
Που ήταν το θύμα?
Στο δωμάτιο κ. πρόεδρε, στο πάτωμα.
Η κοπέλα ή εν πάσει περιπτώσει, αυτό το δεύτερο πρόσωπο?
Δαίμονας ήταν κ. πρόεδρε, δεν μπορεί να ήταν κοπέλα… Δεν ήταν πουθενά.. Λες και πέταξε απ’ το μπαλκόνι. Αυτόν τον βρήκαμε εκεί…. μέσα στα αίματα. Είχε ποτίσει όλη η μοκέτα στο δωμάτιο. Είχε στο λαιμό του μία τρύπα κατάμαυρη και από μέσα έβγαινε σκούρο αίμα και πύον και το καβλί του συνεχώς μεγάλωνε. Σας το ορκίζομαι, το έβλεπα να μεγαλώνει…!
Καλά καλά…, παρατηρήσατε τίποτε άλλο στο δωμάτιο?
Όχι τίποτα κ. πρόεδρε. Όλα ήταν στη θέση τους. Σα να μην είχε γίνει τίποτα. Και το κρεβάτι στρωμένο ήταν. Ούτε ποτήρια, ούτε τσιγάρα τίποτα. Μόνο τα ρούχα του, ε… τα άμφια, δεν ξέρω πως λέγονται ήταν σε μια καρέκλα παραδίπλα.
Άλλα σημάδια είχε το θύμα?
Δεν μπορούσα να δω κ. πρόεδρε. Ήταν όλος καλυμμένος με αίμα. Μόνο το πρόσωπό του ήταν περίεργο.
Τι εννοείτε?
Να, στην αρχή δεν το είδα καθαρά γιατί από την ...αηδία δεν μπορούσα καλά καλά να κοιτάξω, αλλά μετά από λίγο το πρόσεξα…
Τι προσέξατε?
Όπως σας είπα στην αρχή δεν φαινόταν , αλλά μόλις συνήλθα και τον κοίταξα καλύτερα, πρόσεξα ότι στο πρόσωπό του είχε… να έτσι μου φάνηκε τότε δηλαδή… πρόσεξα ότι είχε ένα τεράστιο …χαμόγελο, σα να μας κορόιδευε όλους… Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
26
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dady28, TurboLover, κωλο-γερος και 61 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2016
Sin City σε γραπτό λόγο.... μπράβο σου ...
15 Δεκεμβρίου, 2016
Έλιωσα
15 Δεκεμβρίου, 2016
Και το ονομα του μαρτυρα κ προεδρε .... Σπανοβαγγελοδημητρης Νικολας!!!! απο την ελλ. ταινια με τον αυλωνιτη.

ωραιος φιλε
15 Δεκεμβρίου, 2016
Τελεια αφηγηση. Μπραβο σου
15 Δεκεμβρίου, 2016
Εξαίρετο πόνημα, κύριε! Καπέλο
15 Δεκεμβρίου, 2016
Φιλε μου καλε . Αφου σε πειραζει γιατι εξακολουθεις και το πινεις ?
15 Δεκεμβρίου, 2016
αυτο πρεπει να το εκδώσουμε καποτε
15 Δεκεμβρίου, 2016
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
15 Δεκεμβρίου, 2016
Σου αξιζουν συγχαρητηρια για αυτη την κριτικη!!!
18 Δεκεμβρίου, 2016
Εξαιρετικό!! Ευγε
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2