Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρόσφατη συνάντηση με την Valeria που την είχα σταμπάρει από καιρό απλά δεν είχε τύχει. Η κοπέλα είναι από μια περιοχή της Σιβηρίας όπου εκεί ασκεί το επάγγελμα της stripper. Όποτε όπως καταλαβαίνετε το σώμα της πολύ καλό και πολύ καλά στησίματα. Το στήθος της πλαστικό και έχει και μια ουλή από κάτω αλλά προσωπικά δεν με ξενέρωσε ιδιαίτερα. Επίσης και θέμα εμφάνισης σε σχέση με τις φωτογραφίες δεν απέχουν πολύ.

Ήρθε στην ώρα της και πολύ ευδιάθετη. Στην επικοινωνία δυστυχώς πρέπει να βάλω χαμηλό βαθμό γιατί απλά η κοπέλα δεν το έχει καθόλου με τα αγγλικά. Να είναι καλά το google translate αλλιώς θα κοιτάζαμε ο ένας τον άλλο στα διαλείμματα.

Στα του αγώνα τώρα η κοπέλα δείχνει πολύ καλή συμμετοχή και παίρνει και πρωτοβουλίες αρκετές φορές. Η πίπα της κοπέλας αρκετά καλή και υγρή με deepthroat ενώ δείχνει αρκετή περιποίηση σε όλο το εργαλείο. Αντέχει αρκετή ώρα στις υψηλές στροφές και δείχνει ότι το γουστάρει πολύ με καυλωτικες φωνές. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι η στάση που παίρνει στα τέσσερα και το φοβερό σπάσιμο μέσης που είναι από το χορό που κάνει.

Γενικά ήταν μια πολύ καλή συνάντηση που εάν εξαιρέσουμε το θέμα επικοινωνίας θα σκεφτόμουν σοβαρά για μια ακόμα συνάντηση.

Καλή συνέχεια!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
infirium
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
507
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, BigJumper, satyrus και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού