Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 171 10
Call-Girls
547121
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την έχω συναντήσει αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο δεν είναι του στιλ μου να γράφω εδώ αλλά προς χάρην του μωρού είπα να κάνω μια εξαίρεση.
Είναι οτι καλύτερο έχω συναντήσει εδω μέσα, που προφανώς για κάποιους λόγους θάβεται.
Πρόκειται μια νεαρά και φρέσκια παρουσία γύρω στα 18 με 20 χρόνια πράγμα το όποιο διαφαίνεται απο την φρεσκάδα του προσώπου της και την δομή του σώματος της καθώς όλα κοιτάνε ουρανό .
Λέπτη ψηλή με καμπυλωτό σώμα όπως πρέπει . Πάντα κατακάθαρη και καλοξυρισμένη παντού !!! Με μικρα και προσεγμένα άκρα , υπέροχες τεράστιες τορπίλες οι βυζάρες της που δεν χορτένειε να τα πιπιλάς .
Στο θέμα της επικοινωνίας παρ οτι ξενη μιλάει άψογα ελληνικά μπορείς άνετα συζητησεις τα πάντα μαζι της .
Στο γαμήσι δεν λέει όχι σε τίποτα πίπα απο το υπερπέραν χωρίς χέρια χάνεται στο στόμα της , πολύ καραμέλομα και περιποιηση στα μπαλάκια , αλλά εγω προσωπικά τρελένομαι να την έχω απο πάνω να παίζω με τις βυζάρες της.
Γενικώς παιρνάω υπέρα μαζί της , καθώς δεν το παίζει ντίβα την βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα χωρίς να στήνεσαι στην ούρα παρακαλώντας για τον αν θα σε εγκρίνει η κάθε μια για να σου στείλει το πολυπόθητο pm
Είναι οτι καλύτερο έχω συναντήσει εδω μέσα, που προφανώς για κάποιους λόγους θάβεται.
Πρόκειται μια νεαρά και φρέσκια παρουσία γύρω στα 18 με 20 χρόνια πράγμα το όποιο διαφαίνεται απο την φρεσκάδα του προσώπου της και την δομή του σώματος της καθώς όλα κοιτάνε ουρανό .
Λέπτη ψηλή με καμπυλωτό σώμα όπως πρέπει . Πάντα κατακάθαρη και καλοξυρισμένη παντού !!! Με μικρα και προσεγμένα άκρα , υπέροχες τεράστιες τορπίλες οι βυζάρες της που δεν χορτένειε να τα πιπιλάς .
Στο θέμα της επικοινωνίας παρ οτι ξενη μιλάει άψογα ελληνικά μπορείς άνετα συζητησεις τα πάντα μαζι της .
Στο γαμήσι δεν λέει όχι σε τίποτα πίπα απο το υπερπέραν χωρίς χέρια χάνεται στο στόμα της , πολύ καραμέλομα και περιποιηση στα μπαλάκια , αλλά εγω προσωπικά τρελένομαι να την έχω απο πάνω να παίζω με τις βυζάρες της.
Γενικώς παιρνάω υπέρα μαζί της , καθώς δεν το παίζει ντίβα την βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα χωρίς να στήνεσαι στην ούρα παρακαλώντας για τον αν θα σε εγκρίνει η κάθε μια για να σου στείλει το πολυπόθητο pm
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
λεγεων2036
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2016
Το οτι καποιος εγραψε οτι περασε τελεια με τη κοπελα αλλα βρωμαγε πολυ το μουνι της ακομα και ας εκανε μπανιο σημαινει οτι τη θαβει??η για τον αλλον που λεει οτι ειδε κονδυλώματα?
DR
dagger rough
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1