Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 235444
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
με την λιζα ειμουν τυχερος καθως ειδα το τοπικ της τις πρωτες μερες που ξεκινησε και ελλαβα γρηγορα απαντηση με το τηλεφωνο της. και ετσι σε αυτη την περιπτωση εκλεισα και γρηγορα ραντεβου στα μεσα αυγουστου. η συναντηση εμοιαζε λιγο πολυ με την συναντηση με την μαριαλενα 3 βδομαδες νωριτερα στο ιδιο μερος, γι'αυτο και στο μυαλο τις συγκρινω σε πολλα.

η συναντηση εγινε στο μπιλ και η λιζα ηταν ακριβης στην ωρα της. οταν ειρθε ειπαμε 2 κουβεντες για να γνωριστουμε, εκανε το μπανακι της και περασαμε στον αγωνα.
απο εμφανιση οπως εχουν πει και οι προηγουμενοι εχει αδυνατο σωμα, μικρο στηθος με μεγαλες ρωγες και ωραιο πεταχτο κωλαρακι. το προσωπο το βρηκα καλο (μου θυμιζε την αδερφη ενος φιλου μου Γλώσσα )ενω ειχε και ωραια φωνουλα

στο σεξ ειχε ορεξη, εκαβε βαθυ στοματικο μεχρι δακρυων και δεν ειπε οχι σε τπτ. το μοναδικο τελειωμα ηταν στο στομα, οπου και τον κρατησε αρκετα και μετα πεταχηκε στο μποανιοπ να τα φτυσει. μετα απο μπανακι εκατερωθεν και λιγη κουβεντουλα συνεχισαμε το σεξ στους ιδιους ρυθμους. δυστηχως δεν αντεχα να παρω κωλαρακι και δεν επηλθε δευτερο τελειωμα. η λιζα προσπαθησε σαν καλος στρατιωτης να με τελειωσει δευτερη φορα, αλλα δυστηχως δεν.

συμπερασματικα μια καλη συναντηση, με πολυ διαθεση απο την λιζα. σε αντιθεση με οτι εχουν αναφερει οι συναγωνιστες παρακατω, η λιζα μου φανηκε περισσοτερο pse παρα gfe (ισως και λογω της προαναφερθεισας ομοιοτητας Ναι!). γραφω ισως στο αν θα την ξανασυναντουσα γιατι θελω να βλεπω διαφορετικα cg για ποικιλια και γιατι μαρεσουν πιο ζουμπουρλουδικα μωρα. τελος συγκριτικα με το ραντεβου με την μαριαλενα, αυτο με την λιζα ηταν κατατι καλυτερο για μενα, ισως λογω προσωπου

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα