Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 25 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επιτέλους μετά από συναντήσεις μέτριες ήλθε αυτό το κορίτσι να με ...αποζημιώσει. το άθλημα βεβαίως έχει και ήττες αλλά πραγματικά ήταν από τα ελάχιστα ραντεβού που θα μπορούσα να είμαι ακόμη εκεί. Η κοπέλα από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπήκε στο δωμάτιο ήταν απίστευτα ερωτική και αισθησιακή με αποκλειστικό της σκοπό να με ευχαριστήσει. είναι επίσης γεγονός ότι οι φωτογραφίες την αδικούν αισθητά. το πρόσωπο δεν είναι συνηθισμένο και φέρει τατάρικα χαρακτηριστικά, το κορμί της είναι εξαιρετικό (κοντούλα βέβαια γύρω στο 1,60) με υπέροχο στήθος , στητό και πολύ καλό στην αφή με ρώγες που ερεθίζονται αμέσως. εντύπωση μου έκανε ότι ήταν ανταποκρινόταν σε κάθε περιποίησή μου και ερεθιζόταν γρήγορα και συνεχόμενα, ενώ το δέρμα της είχε βελούδινη αίσθηση. ατέλειωτα βαθιά φιλιά χαιδέματα, γλυψίματα κ.λ.π. πραγματικά ξεχάστηκα και η ώρα πέρασε σαν να μην άρχισε. ο παππούς τα κατάφερε τρις μάλιστα!! εννοείται ότι προτείνεται. η μόνη ...ίσως ένσταση είναι τα αγγλικά της, αλλά ποιός πρόλαβε να μιλήσει Κατσικογάμης

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Gingos, mixalis mixoy και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Δεκεμβρίου, 2016
Η 4η κατα σειρά φωτογραφια της μια χαρα την απεικονιζει
05 Δεκεμβρίου, 2016
Απογευματινό ραντεβού και επιβεβαιώνονται απόλυτα τα γραφόμενα. Βυζια Αριστούργημα και πολυ διάθεση.
Αξίζει Ναι!
Το Bill fully booked. Τελικά ο κόσμος γαμαει αβέρτα. Κατα τα αλλα κρίση.....Μαλακία
11 Δεκεμβρίου, 2016
1,60 ............

Ευχαριστώ , δεν θα πάρω.
Z
zeljko
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3