Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ελληνίδα 25-27 ετών. Σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση οι photos είναι ακριβείς . Το πρόσωπό της αποτυπώνεται καλύτερα στην photo που είναι ξαπλωμένη, με την μόνη διαφορά ότι μου ήρθε με σπαστά και όχι ίσια μαλλιά. Κάτι που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους είναι ότι τα δόντια δεν είναι και τα λευκότερα που κυκλοφορούν , όχι λόγο κακής στοματικής υγείας αλλά λόγο τσιγάρου. Για μένα αδιάφορο γεγονός (δεν αγοράζω άλογα, σαν την Αθηνά Ωνάση Μεγάλο χαμόγελο) αλλά κάποιους μπορεί να ενοχλεί. Όσον αφορά το σώμα, αυτό που βλέπετε αυτό θα συναντήσετε και από κοντά. Αδύνατη, με πολύ καλό κώλο και ωραία πόδια. Μικρό στήθος ακατάλληλο για βυζολάγνους, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς και από τις photos. Tattoo σε τετρακέφαλο, καρπό και ένα στην πλάτη εντελώς άκυρο :headbangΛύπηόσοι την έχουν συναντήσει καταλαβαίνουν τι εννοώ…).
Και έρχομαι τώρα στο ΜΕΓΑΛΟ FOUL (ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία) του γραφείου που αλλάζει την γενική εικόνα της κοπέλας. Αναφέρομαι στο ύψος της. Η κοπέλα 1.75 δεν είναι ούτε με τα δωδεκάποντα! 1.60 – 1.63 με το ζόρι. Εντελώς διαφορετική εικόνα είχα σχηματίσει στο μυαλό μου από αυτό που είδα, συνολικά, όταν άνοιξα την πόρτα. Το ξέρω ότι μας έχουν για μαλάκες. Το για πόσο μαλάκες όμως ώρες ώρες με ξεπερνάει…
Ήρθε ντυμένη με ένα μαύρο κολλητό φόρεμα, κάλτσες σιλικόνης και μποτίνια. Καθαριότητα σε όλα ΟΚ και περιποιημένα άκρα. Είναι λίγο μαγκάκι αλλά το μαζεύει και δεν ενοχλεί. Γενικά έχει καλή συμπεριφορά και είναι χαμογελαστή με καλή διάθεση.
Στον αγώνα :Full γλωσσόφιλα και γλυψίματα. Πίπα από τις πολύ καλές με συνεχόμενο dt και mf. Στο sex η κοπέλα γουστάρει και το δείχνει. Καθαρό PSE με συμμετοχή και θέληση σε πολύ ψηλές στροφές. Παίρνει πολύ καλά στησίματα και ακολουθεί σε ότι στάση θέλεις. Πολύ καλή αίσθηση και στο πρωκτικό σε διάφορες παραλλαγές. Η εικόνα στα τέσσερα είναι πολύ καλή…
Η κοπέλα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, κάτι που και φαίνεται και το λέει και η ίδια (απέφυγε όμως να μου πει σε ποιές πίστες ακριβώς…). Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι θετικό γιατί δεν είναι ξεπέτα ούτε πάει να κοροϊδέψει. Αντίθετα χρησιμοποιεί την εμπειρία της για να περάσεις καλά και προσπαθεί να ικανοποιήσει.
Συμπερασματικά : Έμπειρο καβλάκι με πολύ καλό πρόγραμμα. Η τιμή (130+30) όμως κρίνεται overall υπερβολική και γι'αυτό το "ίσως" στο αν θα την ξανασυναντούσα.

PS: Προς το γραφείο, σοβαρευτείτε και αλλάξτε και το ύψος στην καρτέλα της κοπέλας....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
old boy
Γλομπεο-Μύστης
90
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, jimy.m., sithlord και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2016
Έρωτας
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
01 Δεκεμβρίου, 2016
τυπε αυτη την ειχα γαμησει αρκετες φορες με 20 ευρω φωκαιας και φιλιππιδου
01 Δεκεμβρίου, 2016
@ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ,

Πολύ καλά έκανες συναγωνιστή. Δεν το ήξερα αλλά δεν αλλάζει κάτι για μένα , όσον αφορά τις εντυπώσεις μου από την συνάντηση.
Εαν δεν το έχεις γράψει ήδη στο νήμα της, γράψτο για καλύτερη ενημέρωση των συναγωνιστών...
09 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εντελώς άκυρο σχόλιο από χρήστη που έχει αφήσει ούτε μια χούφτα σχόλια στον παρόντα ιστότοπο, αλλά άμα δεν ρωτήσω, θα σκάσω: πώς είναι δυνατόν νεαρή ελληνίδα να δουλεύει στη Φυλής και να την πηδάει κάθε καρύδιας καρύδι για ένα δεκάρικο(φαντάζομαι κάπου τόσα θα έμπαιναν στην τσέπη της) ; Συνοδός ok, αλλά πουτάνα σε μπουρδέλο; Πολύ open-minded, κυνική, δεν ξέρω πώς να το πω. Είναι όντως ελληνίδα; Δεν τα λέω ειρωνικά αυτά, απλά μου κάνει εξαιρετική εντύπωση κάτι τέτοιο. Επίσης πώς δέχεται να φαίνεται το πρόσωπό της στις φωτογραφίες του γραφείου; Δεν φοβάται μην την δει κάνας γνωστός; Όπως λέει και το άσμα: . Γλώσσα
10 Δεκεμβρίου, 2016
Η κοπελα στη φυλης εκανε φουλ προγραμμα.ελευθερο στοματικο κωλο ελευθερο τελειωτικο τα παντα ολα.εγω τη εχω κοψει για αλβανιδα παντως.και τωρα που βγαζει φορα παρτιδα τις φωτο της σιγουρευομαι.αλλα ολα αυτα δεν εχουν σημασια.η κοπελα ειναι πολυ εργατικη και ευγενικη ακομα και στο 20αρικο.το καθε καρυδιας καρυδι που λες εννοειται πως ισχυει και τωρα αφου εκδιδεται.το οτι καποιος εχει παραπανω φραγκα δεν τον κανει καλυτερο απο κανεναν
10 Δεκεμβρίου, 2016
τυπε εκει που δουλευε φιλιππιδου εβγαζε καλα λεφτα αλλα γιατι να φοβηθει αν κανει καλα την δουλεια της θα βγαλει λεφτα αν οχι θα ξαναγυρισει πισω
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6