Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 14 10
Call-Girls
22600
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ελληνίδα 25-27 ετών. Σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση οι photos είναι ακριβείς . Το πρόσωπό της αποτυπώνεται καλύτερα στην photo που είναι ξαπλωμένη, με την μόνη διαφορά ότι μου ήρθε με σπαστά και όχι ίσια μαλλιά. Κάτι που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους είναι ότι τα δόντια δεν είναι και τα λευκότερα που κυκλοφορούν , όχι λόγο κακής στοματικής υγείας αλλά λόγο τσιγάρου. Για μένα αδιάφορο γεγονός (δεν αγοράζω άλογα, σαν την Αθηνά Ωνάση ) αλλά κάποιους μπορεί να ενοχλεί. Όσον αφορά το σώμα, αυτό που βλέπετε αυτό θα συναντήσετε και από κοντά. Αδύνατη, με πολύ καλό κώλο και ωραία πόδια. Μικρό στήθος ακατάλληλο για βυζολάγνους, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς και από τις photos. Tattoo σε τετρακέφαλο, καρπό και ένα στην πλάτη εντελώς άκυρο :headbangόσοι την έχουν συναντήσει καταλαβαίνουν τι εννοώ…).
Και έρχομαι τώρα στο ΜΕΓΑΛΟ FOUL () του γραφείου που αλλάζει την γενική εικόνα της κοπέλας. Αναφέρομαι στο ύψος της. Η κοπέλα 1.75 δεν είναι ούτε με τα δωδεκάποντα! 1.60 – 1.63 με το ζόρι. Εντελώς διαφορετική εικόνα είχα σχηματίσει στο μυαλό μου από αυτό που είδα, συνολικά, όταν άνοιξα την πόρτα. Το ξέρω ότι μας έχουν για μαλάκες. Το για πόσο μαλάκες όμως ώρες ώρες με ξεπερνάει…
Ήρθε ντυμένη με ένα μαύρο κολλητό φόρεμα, κάλτσες σιλικόνης και μποτίνια. Καθαριότητα σε όλα ΟΚ και περιποιημένα άκρα. Είναι λίγο μαγκάκι αλλά το μαζεύει και δεν ενοχλεί. Γενικά έχει καλή συμπεριφορά και είναι χαμογελαστή με καλή διάθεση.
Στον αγώνα :Full γλωσσόφιλα και γλυψίματα. Πίπα από τις πολύ καλές με συνεχόμενο dt και mf. Στο sex η κοπέλα γουστάρει και το δείχνει. Καθαρό PSE με συμμετοχή και θέληση σε πολύ ψηλές στροφές. Παίρνει πολύ καλά στησίματα και ακολουθεί σε ότι στάση θέλεις. Πολύ καλή αίσθηση και στο πρωκτικό σε διάφορες παραλλαγές. Η εικόνα στα τέσσερα είναι πολύ καλή…
Η κοπέλα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, κάτι που και φαίνεται και το λέει και η ίδια (απέφυγε όμως να μου πει σε ποιές πίστες ακριβώς…). Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι θετικό γιατί δεν είναι ξεπέτα ούτε πάει να κοροϊδέψει. Αντίθετα χρησιμοποιεί την εμπειρία της για να περάσεις καλά και προσπαθεί να ικανοποιήσει.
Συμπερασματικά : Έμπειρο καβλάκι με πολύ καλό πρόγραμμα. Η τιμή (130+30) όμως κρίνεται overall υπερβολική και γι'αυτό το "ίσως" στο αν θα την ξανασυναντούσα.
PS: Προς το γραφείο, σοβαρευτείτε και αλλάξτε και το ύψος στην καρτέλα της κοπέλας....
Και έρχομαι τώρα στο ΜΕΓΑΛΟ FOUL () του γραφείου που αλλάζει την γενική εικόνα της κοπέλας. Αναφέρομαι στο ύψος της. Η κοπέλα 1.75 δεν είναι ούτε με τα δωδεκάποντα! 1.60 – 1.63 με το ζόρι. Εντελώς διαφορετική εικόνα είχα σχηματίσει στο μυαλό μου από αυτό που είδα, συνολικά, όταν άνοιξα την πόρτα. Το ξέρω ότι μας έχουν για μαλάκες. Το για πόσο μαλάκες όμως ώρες ώρες με ξεπερνάει…
Ήρθε ντυμένη με ένα μαύρο κολλητό φόρεμα, κάλτσες σιλικόνης και μποτίνια. Καθαριότητα σε όλα ΟΚ και περιποιημένα άκρα. Είναι λίγο μαγκάκι αλλά το μαζεύει και δεν ενοχλεί. Γενικά έχει καλή συμπεριφορά και είναι χαμογελαστή με καλή διάθεση.
Στον αγώνα :Full γλωσσόφιλα και γλυψίματα. Πίπα από τις πολύ καλές με συνεχόμενο dt και mf. Στο sex η κοπέλα γουστάρει και το δείχνει. Καθαρό PSE με συμμετοχή και θέληση σε πολύ ψηλές στροφές. Παίρνει πολύ καλά στησίματα και ακολουθεί σε ότι στάση θέλεις. Πολύ καλή αίσθηση και στο πρωκτικό σε διάφορες παραλλαγές. Η εικόνα στα τέσσερα είναι πολύ καλή…
Η κοπέλα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, κάτι που και φαίνεται και το λέει και η ίδια (απέφυγε όμως να μου πει σε ποιές πίστες ακριβώς…). Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι θετικό γιατί δεν είναι ξεπέτα ούτε πάει να κοροϊδέψει. Αντίθετα χρησιμοποιεί την εμπειρία της για να περάσεις καλά και προσπαθεί να ικανοποιήσει.
Συμπερασματικά : Έμπειρο καβλάκι με πολύ καλό πρόγραμμα. Η τιμή (130+30) όμως κρίνεται overall υπερβολική και γι'αυτό το "ίσως" στο αν θα την ξανασυναντούσα.
PS: Προς το γραφείο, σοβαρευτείτε και αλλάξτε και το ύψος στην καρτέλα της κοπέλας....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Πολύ καλά έκανες συναγωνιστή. Δεν το ήξερα αλλά δεν αλλάζει κάτι για μένα , όσον αφορά τις εντυπώσεις μου από την συνάντηση.
Εαν δεν το έχεις γράψει ήδη στο νήμα της, γράψτο για καλύτερη ενημέρωση των συναγωνιστών...