Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα φτιαχτεί με τις καλές κριτικές της Kira από τους παίκτες της Θεσσαλονίκης και την περίμενα Αθήνα για να πάρω με την σειρά μου αυτή την εβδομάδα που είχε αρχικά προγραμματίσει να κατέβει Αθήνα αλλά τζίφος. Το γλυκάνατε το κορίτσι και έκατσε πάνω. Μη βλέποντας καμία άλλη επιλογή που να με φτιάχνει, διάλεξα να περπατήσω σε άγνωστα μονοπάτια και να δοκιμάσω την Anna. Είχε ξαναέρθει παλαιότερα για λίγο αλλά δεν θυμόμουν να έχει γραφτεί κάτι και ανέλαβα το ρίσκο.

Η Anna λοιπόν είναι η κοπέλα των φωτογραφιών με το κλασσικό και επιτρεπτό 5-10% ρετουσάρισμα σε κάποια σημαδάκια στο σώμα. Είναι κορμάρα με σώμα λαμπάδα, απίστευτα πόδια, στητή κωλάρα και πρόστυχο κλασσικό ρωσομίλφ πρόσωπο όλο υποσχέσεις (μπλε ματάρες, ολόισια κάτασπρα δόντια, χείλη τσιμπουκόχειλα) και πολύ όμορφα περιποιημένα μαλλιά. Το στήθος είναι 2αρι προς 3άρι λίγο χαλαρό με τεράστιες ευαίσθητες ρόγες. Αν το έφτιαχνε θα είχε στο σώμα το 10άρι για πλάκα. Μπήκε στο σπίτι με άνετο αέρα ντυμένη στα μαύρα με μίνι δαντελωτό φόρεμα, μαύρες κάλτσες και μαύρα 12ποντα ψηλοτάκουνα πάνω στα οποία μου έριχνε 1-2 ποντάκια εκεί στο 1.89 περίπου. Γελαστή με διάθεση και πολύ ευχάριστη. Τα Αγγλικά της λίγα αλλά αρκετά για να βγάλει το στοιχειώδες social και πολύ καλύτερα από άλλες εντελώς μουγκές. Δεν έχασε και πολύ χρόνο στις εισαγωγές. Δοκίμασε λίγο κρασάκι που την σερβίρισα και πέρασε αμέσως για φρεσκάρισμα μετά το οποίο εμφανίστηκε με ολόμαυρο σετ κορσέ, στρινγκ, ζαρτιέρες/κάλτσες και τα ψηλοτάκουνα. Εντυπωσιακότατο σύνολο!!!

Στην αρχή φιλάει συντηρητικά αλλά μόλις κατεβάσεις το χέρι και βάλεις δάκτυλο ανάβει και μοιράζει όμορφα και υγρά γλωσσόφιλα. Της αρέσει να την γλύφουν και αντιδρά με κραυγούλες σε κάθε άγγιγμα της γλώσσας. Στο δαχτύλιασμα ανεβάζει στροφές και υγραίνεται πανεύκολα. Η πίπα της είναι υγρή και βαθιά. Βάζει λίγο χεράκι αλλά αν της το κατεβάσεις σε βουτάει από τα κωλομέρια και σπρώχνει μέσα με όλη της την δύναμη. Ο αγώνας παίχτηκε στα όρθια στον καναπέ και στο κρεβάτι. Doggy, cowgirl, missionary δεν σου χαλάει χατήρι και γουστάρει. Όπως γουστάρει και ξύλο μα πολύ ξύλο στα κωλομάγουλα της. Το γουστάρει και το ζητάει!!! Τελειώσαμε όπως αρχίσαμε. Με πίπα καθιστή στον καναπέ με ανοικτά τα πόδια και φουλ εξάρτηση εκτός από το στρινγκ και εγώ ανάμεσα της. Τα πήρε όλα στο στόμα περιμένοντας να έχω και τον τελευταίο σπασμό και χωρίς βιασύνες σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο.

Εν κατακλείδι το κορίτσι το ξέρει το παιχνίδι, βγάζει προστυχιά την ώρα της μάχης και ξέρει να σε ακολουθήσει εκεί που την πας. Ζήτησα και το όμορφο κωλαράκι της αλλά δυστυχώς δεν το δίνει με τπτ.

Μου θύμισε την Alisa την κοκκινομάλλα από το ίδιο πρακτορείο με την οποία είχα ρίξει επικά πηδήματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, gripi99, kostasm2005 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2016
Καλή επιστροφή στις κριτικές Καπέλο
31 Οκτωβρίου, 2016
ωραια κριτική,
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2