Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 235879
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0

Μια οφειλόμενη κριτική για την Λίζα, καθώς η κοπέλα αποτέλεσε για μένα μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη και δικαιωματικά της αξίζει εδώ μια θετική μνεία, τόσο για τη συνολικά ευχάριστη παρουσία της, όσο και για την άριστη συμπεριφορά στον αγώνα. Τα στοιχεία επικοινωνίας τα είχα λάβει από καιρό και η συνάντηση κλείστηκε πολύ εύκολα με ανταλλαγή μερικών μηνυμάτων, σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο.
Η κοπέλα έφτασε ακριβώς στην καθορισμένη ώρα του ραντεβού. Aνοίγοντας την πόρτα, αντίκρυσα μια αιθέρια και φινετσάτη ύπαρξη, περιποιημένη και διακριτικά βαμμένη, φορώντας ψιλοτάκουνα και ένα εφαρμοστό, κοντό μαύρο φόρεμα μέσα από το οποίο διαγράφονταν οι αρμονικές καμπύλες του σώματός της.
Η πρώτη -πολλά υποσχόμενη- εντύπωση, σε συνδυασμό με το θερμό χαμόγελο και το ζωηρό βλέμμα που αντίκρυσα, μου προκάλεσαν ένα ανεπαίσθητο συγκράτημα της αναπνοής, το οποίο ήρθε να υπερκαλύψει -με τις πρώτες απαραίτητες συστάσεις- μια αγκαλιά και ένα αισθησιακό φιλί, αφήνοντας στα χείλη μου την καλύτερη πρόγευση για τη συνέχεια. Παρατηρώντας καλύτερα την φυσική χάρη των κινήσεων της κοπέλας μέσα στον χώρο (και ιδίως την δυνατή οπίσθια άποψη) σκέφτηκα ότι μάλλον κάποιος αόρατος μαέστρος μου κουνάει ρυθμικά την μπαγκέτα του, δίνοντας έναν ιδιαίτερα αισθησιακό ρυθμό στην ατμόσφαιρα, την δόνηση του οποίου δεν άργησα να αισθανθώ, κάτω χαμηλά στο υπογάστριο.
Μετά την σύντομη αναγνωριστική μας συζήτηση, η κοπέλα μπήκε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα, και αμέσως με την έξοδο αρχίσαμε το παιχνίδι στα όρθια, όπου και ανταλλάξαμε τα πρώτα ορεκτικά, προετοιμάζοντας το έδαφος για το κυρίως γεύμα. Η κοπέλα έχει πολύ απαλή επιδερμίδα και το γυμνό της σώμα αναδίδει μια μεθυστική θηλυκότητα. Το στήθος της είναι μικρό, όπως έχει ήδη περιγραφεί, όμως για εμένα (που δεν είμαι άλλωστε και βυζολάγνος) αυτό έχει ελάχιστη σημασία, καθώς συνοδεύεται από μια άκρως αντιδραστική και καλοσχηματισμένη ρόγα, που προσωπικά εκτιμώ δεόντως. Tα καλοσχηματισμένα οπίσθια είναι σαφώς το απόλυτο hot spot σε μια τέτοια όμορφη σύνθεση, ενώ το λάγνο, πονηρό βλέμμα της, ιδίως στην ώρα του στοματικού, όπου αφιερώνεται κυριολεκτικά, είναι εκείνη η ξεχωριστή πινελιά που κάνει τη διαφορά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στον αγώνα, η Λίζα κινείται με φυσικότητα και συντονίζεται απόλυτα στη ροή του παιχνιδιού. Έχει το προσόν να διαβάζει διαισθητικά την επιθυμία του ανθρώπου που έχει απέναντί της, προσαρμόζοντας αναλόγως τις δικές τις επιθυμίες, πηγαίνοντας και ένα βήμα πιο μπροστά. Είναι μια πολύ εγκεφαλική, δεκτική και δοτική κοπέλα, η οποία με τη σωστή μεταχείριση, βγάζει πάθος και συμμετέχει ενεργά, χαρίζοντας ένα ανεπανάληπτο GFE διανθισμένο με σωστές δόσεις dirty talking και προκλητικότητας. Απολαμβάνει να κάνει στοματικό (βαθύ, υγρό και χωρίς χρήση χεριού, διαπρέποντας και στην περιποίηση των διδύμων) ενώ απολαμβάνει και η ίδια να την περιποιούνται όμορφα, χαρίζοντας ηδονικούς σπασμούς. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι σε ενδεικτική δοκιμασία mouthfuck τα πηγαίνει εξίσου καλά όπως και με το deepthroat, αν και θεωρώ ότι αποδίδει τα μέγιστα σε πιο ήπιες καταστάσεις, που της ταιριάζουν περισσότερο. Στον καθαυτό αγώνα, είναι πολύ ουσιαστική και δείχνει αυθόρμητα την ευχαρίστησή της, δεν φέρνει αντιρρήσεις, λειτουργεί ευσυνείδητα, παροτρύνει αλλά και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αν και εξ ιδιοσυγκρασίας, πιστεύω ότι αρέσκεται περισσότερο στο να αφήνει τον κυρίαρχο ρόλο στο αρσενικό, μέσα από μια ευφυή παιγνιώδη υποτακτικότητα που δεν βγάζει όμως, σε καμμία περίπτωση, κάποια άβουλη παθητικότητα. Είναι πολύ ορεξάτη και κυριολεκτικά δεν σε αφήνει σε ησυχία, ενώ σε κάθε της κίνηση φανερώνεται μια απλόχερη θέληση να σε ικανοποιήσει ανεπιφύλακτα.
Στις εναλλαγές των στάσεων παρουσιάζει θαυμαστή ευελιξία, στο cow girl έχει αξιόλογες αντοχές και σωστό έλεγχο, ενώ στο doggy και στο speed bump η θέα και κυρίως η αίσθηση, είναι μοναδική και σου κόβει την ανάσα. Tο κορυφαίο σημείο του αγώνα -και εξ αρχής πολυπόθητος προορισμός της συνεύρεσης- αποτελεί αναμφισβήτητα το anal της κοπέλας, το οποίο λόγω στενότητας καθιστά ακόμα πιο ερεθιστική και πολύτιμη την κατάκτηση του στόχου. Με απαραίτητη χρήση λιπαντικού, και την κατάλληλη προεργασία επιτεύχθησαν δύο ιδιαίτερα ποιοτικά anal διαρκείας, με αυξομειώσεις στον ρυθμό και στην ένταση, τόσο στον πρώτο (με κατάληξη στο στόμα) όσο και στον τρίτο γύρο (με κατάληξη εντός), ενώ ο δεύτερος γύρος, για ποικιλία, περιελάμβανε εκατέρωθεν στοματικό, και ένα άκρως αισθησιακό και έντονο ιεραποστολικό με παραλλαγές που είχε μια εξ ίσου έντονη κατάληξη και πάλι στο στόμα. Εδώ, θα πρέπει να τονίσω και την καθαριότητα της κοπέλας, σε κάθε επίπεδο, καθώς και την επιμελή χρήση στοματικού διαλύμματος, μετά από κάθε τελείωμα.
Σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να αναφέρω ότι η αίσθηση από μια τόσο ποιοτική συνεύρεση είναι ουσιαστικά αμετάδοτη με λέξεις, και για τον λόγο ότι στην προκειμένη περίπτωση, υπήρξε αυτό το μοναδικό απογειωτικό συστατικό της χημείας μεταξύ δύο ανθρώπων, που κάνει μια συνεύρεση μοναδική και αξέχαστη.
Στο μεσοδιάστημα των γύρων, σε στιγμές ανάπαυλας, κατάφερα να ανιχνεύσω μια ευγενέστατη, διακριτική και μετρημένη κοπέλα, με την οποία μπορείς άνετα να επικοινωνήσεις, καλύπτοντας ευχάριστα τις χαλαρές –όχι όμως και ανεκμετάλλευτες- αυτές στιγμές, τις οποίες η ίδια φροντίζει άλλωστε να στολίζει με χάδια, φιλιά και λοιπά στοιχεία ερωτισμού, που δίνουν δικαίως την εντύπωση, ότι η κοπέλα απέναντί σου, υπήρξε για δύο ώρες διαρκώς παρούσα και αφοσιωμένη, κυριολεκτικά «σαν να ήταν η κοπέλα σου».
Μια εξαιρετική συνάντηση με την Λίζα που σίγουρα θα επαναληφθεί, σε πρώτη ευκαιρία, και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς πέρασα τόσο όμορφα που ειλικρινά δεν μου έκανε καρδιά να φύγω. Αποχαιρετιστήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά.
Βγαίνοντας στον δρόμο, διατηρούσα ακόμα μέσα μου αυτό το αίσθημα της πληρότητας και της γαλήνης, έπειτα από μια δυνατή καταιγίδα. Τα εσωτερικά μου όργανα, που έστεκαν ξεκούρδιστα, είχαν πλέον ξανασυντονιστεί στο σωστό ρυθμό. Στα αφτιά μου, ηχούσε η παλιά εκείνη μελωδία:

«Αmazing grace! (how sweet the sound) / That saved a wretch like me…».

Ο αόρατος μαέστρος μου χαμογελούσε…

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΥΓ. Λόγω περιορισμών στη βαθμολογία, από το σύστημα, παραθέτω εδώ την επιθυμητή (αν και για μένα, όπως έχω δηλώσει, η εμπειρία με κάθε κοπέλα, δεν αποτιμάται αποσπασματικά με βαθμούς, αλλά βιώνεται συνολικά και ποιοτικά, έχοντας σαν τελικό ισολογισμό την γενική αίσθηση που σου απομένει). Έστω, λοιπόν:

Εμφάνιση (πρόσωπο): 8, Εμφάνιση (σώμα): 9, Γενική συμπεριφορά: 10, Επικοινωνία: 10, Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 10, Σχέση απόδοσης/τιμής: 10.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 vltepdr, PSAXTIRI, wired77 και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2016
Εξαίρετο πόνημα, κύριε! Ουσία και ενημέρωση! Μία ένσταση μόνο. Μπορεί να είμεθα παππούληδες και μικροτσούτσουνοι πλην όμως wretches δεν είμεθα ούτε θα γίνουμε κάποτε. Μεγάλο χαμόγελο
27 Οκτωβρίου, 2016
Πολύ καλός νεαρέ μου Κουλ
27 Οκτωβρίου, 2016
Μια αληθινη κριτικη με τελεια ελληνικα. Νασαι καλα παληκαρι μου
27 Οκτωβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ματάκι Καπέλο

ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
27 Οκτωβρίου, 2016

Είμεθα, όμως, βαθέως αμαρτωλοί και διεφθαρμένοι! Ρωτήστε και τον Κωλό-γερο, τι ψυχή θα παραδώσουμε...Γερο-μύστης
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
27 Οκτωβρίου, 2016
Σε βρίσκω μάχιμο και έτοιμο άνδρα για όλα! Ναι! Εύγε! Ματάκι
28 Οκτωβρίου, 2016
Μια όχι τυχαία επιτυχημένη συνεύρεση, καθότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους ...
01 Νοεμβρίου, 2016
Δυνατὀ κείμενο, παρὰ τὴν ἔκτασή του. Ὥραῖος!
Καπέλο
02 Νοεμβρίου, 2016

@ Borgia
@ Vlandis
@ Zebu

Ευχαριστώ θερμά για την τιμή! Καλά να περνάμε παίδες! Καπέλο
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
25 Νοεμβρίου, 2016
Ενταξει φιλε τωρα καταλαβα γιατι "προσβληθηκες" !καψουρευτηκες μπαγασα!χαχαχα
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10