Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 4 10
Call-Girls
6018
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τελευταίο βράδυ κουρασμένος αλλά με πολύ διάθεση και ψάχνω κάτι δυνατό βάση τον υπάρχουσών κρητικών. Καλά δεν μιλάω για τις υποτιθέμενες ανεξάρτητες γιατί τέτοια ώρα δεν κυκλοφορούν.
Στον αντίποδα έχω πάρει τα καλά γραφεία και ζητάω τα δυνατά τους χαρτιά αλλά όλα θα ερχόντουσαν μετά από 2 ώρες περίπου και δεν ήθελα να περιμένω καθόλου για ευνόητους λόγους μια και εκείνη την ώρα μιλάει το κάτω κεφάλι![Ναι!](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι!](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Βλέποντας το μωρό είπα να δοκιμάσω την τύχη μου διότι ήθελα πραγματικά ένα μικρό να το κάνω μπάλα στο κρεβάτι και να δω τις αντοχές μου ο γέρος![Γερο-μύστης](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
Σε λίγη ώρα στην πόρτα μου σταυρωτά φιλιά (ωχ λέω κάτι μου θυμίζει ή πρώτη κριτική)....
αλλά φουλ χαμόγελο και διάθεση.
Μετά από χάδια φιλιά και λίγες αγάπες που λέω εγώ ξεκινάει ο αγώνας δίχως αύριο![Κατσικογάμης](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Στα συν:
-Τρελή πίπα δίχως αύριο και στην γύρω περιοχή δίχως σταμάτημα ( άμα ρε πούστη είσαι νέος έτσι είναι αυτά
)
- Σεξ παντού γλυκές κραυγές, κομοδίνα πατώματα καναπέδες κρεβάτι και κάποια στιγμή πιάνω τους σφυγμούς μου ........![Έρωτας](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
- Στενή μέση , στενό μικρό γλυκό μουνάκι και στενή κολάρα όπου αν το πας χαλαρά έχεις την τέλεια απόλαυση.
- 3 μπάλες και λήξη μάτς
Στα μείον :
- Petit ( εμένα δεν με χάλασε διότι εκείνη την στιγμή κάτι τέτοιο αναζητούσα)
- Μόνο αγγλικά προς το παρόν , αν δεν ξέρει κάποιος καλά αγγλικά δύσκολα τα πράγματα.
- CIM εξτρά 20,00 €
Στην τελική αν το ξεκλειδώσεις με καύλες το μωρό και του φερθείς όμορφα, παίρνεις μία σεξομηχανή που σταματάει μόνο για μπανάκι άντε και κανένα τσιγαράκι.
Ίσως θα είναι η πρώτη φορά και αθετήσω τους όρους μου και ξανά δω το μικρό για ακόμα ένα δυνατό δίωρο.....![Ναι!](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Γαμάτε ομορφόπαιδα γιατί χανόμαστε...Γράψτε και καμιά κριτική κάνει πολύ καλό σε όλους
Στον αντίποδα έχω πάρει τα καλά γραφεία και ζητάω τα δυνατά τους χαρτιά αλλά όλα θα ερχόντουσαν μετά από 2 ώρες περίπου και δεν ήθελα να περιμένω καθόλου για ευνόητους λόγους μια και εκείνη την ώρα μιλάει το κάτω κεφάλι
Βλέποντας το μωρό είπα να δοκιμάσω την τύχη μου διότι ήθελα πραγματικά ένα μικρό να το κάνω μπάλα στο κρεβάτι και να δω τις αντοχές μου ο γέρος
![Γερο-μύστης](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
Σε λίγη ώρα στην πόρτα μου σταυρωτά φιλιά (ωχ λέω κάτι μου θυμίζει ή πρώτη κριτική)....
![Χμμμ;](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/think.gif)
Μετά από χάδια φιλιά και λίγες αγάπες που λέω εγώ ξεκινάει ο αγώνας δίχως αύριο
Στα συν:
-Τρελή πίπα δίχως αύριο και στην γύρω περιοχή δίχως σταμάτημα ( άμα ρε πούστη είσαι νέος έτσι είναι αυτά
![Γερο-μύστης](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
- Σεξ παντού γλυκές κραυγές, κομοδίνα πατώματα καναπέδες κρεβάτι και κάποια στιγμή πιάνω τους σφυγμούς μου ........
![Έρωτας](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
- Στενή μέση , στενό μικρό γλυκό μουνάκι και στενή κολάρα όπου αν το πας χαλαρά έχεις την τέλεια απόλαυση.
- 3 μπάλες και λήξη μάτς
Στα μείον :
- Petit ( εμένα δεν με χάλασε διότι εκείνη την στιγμή κάτι τέτοιο αναζητούσα)
- Μόνο αγγλικά προς το παρόν , αν δεν ξέρει κάποιος καλά αγγλικά δύσκολα τα πράγματα.
- CIM εξτρά 20,00 €
Στην τελική αν το ξεκλειδώσεις με καύλες το μωρό και του φερθείς όμορφα, παίρνεις μία σεξομηχανή που σταματάει μόνο για μπανάκι άντε και κανένα τσιγαράκι.
Ίσως θα είναι η πρώτη φορά και αθετήσω τους όρους μου και ξανά δω το μικρό για ακόμα ένα δυνατό δίωρο.....
Γαμάτε ομορφόπαιδα γιατί χανόμαστε...Γράψτε και καμιά κριτική κάνει πολύ καλό σε όλους
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
290€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα