Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 16 10
Call-Girls
27907
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Σάσα είναι το απόλυτο milf... Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Έκλεισα το ραντεβού από νωρίς κι έτσι δεν υπήρξε πρόβλημα, ήρθε στην ώρα της με ακρίβεια ελάχιστων λεπτών. Εμφανισιακά, είναι ό,τι περιμένεις από ένα milf, αλλά milf υπερπαραγωγής με κορμάρα, στήθος μεγάλο και με ωραία αφή, κωλάρα, ματάρες κι ένα βλέμμα και πρόσωπο που σε προκαλεί να την ξαπλώσεις όπου βρεις. Επικοινωνία άνετη, ζει χρόνια στην Ελλάδα και μιλάει άπταιστα τα ελληνικά εκτός όταν καυλώσει οπότε κάνει λάθη και αρχίζει τα ρώσικα, με τρέλανε αυτό το κομμάτι... Επειδή είναι πρώην στρίπερ είχα ζητήσει να μου κάνει special στριπτίζ κι έτσι άλλο ένα απωθημένο βγήκε από τη λίστα επιθυμιών. Έβαλα μουσική κατάλληλη σε στιλ 9 1/2 εβδομάδες και μπήκε στο δωμάτιο με το ανάλογο ντύσιμο χορεύοντας με τις ατελείωτες ποδάρες - είναι και 1,80 χωρίς τις μπότες οι οποίες ήταν μαύρες και πανύψηλες επίσης. Απόλαυσα για λίγο το ιδιωτικό στριπτίζ με τη Σάσα να χορεύει πάνω μου, να με φιλάει, να απομακρύνεται, να πλησιάζει και να παίζει τέλεια το παιχνίδι - η εμπειρία μίλησε. Και μετά κάποιος να τη συγκρατήσει... Τέτοια όρεξη και λαχτάρα σπάνια έχω συναντήσει. Με ρούφηξε κανονικά. Φιλιά βαθιά με γλώσσα παντού, πίπα μέχρι εξαφάνισης και δεν είναι εύκολο αλλά τον κατάπιε για πλάκα, mouth fucking, dt χωρίς αύριο. Σεξ από μπροστά αλλά κι από πίσω (+30 για κώλο, το ραντεβού είναι στα 120) με όλους τους τρόπους και σε όποια στάση μου ερχόταν στο μυαλό. Με ξάφνιασε ευχάριστα η δυσκολία να μπω, ειδικά από πίσω, είχα καιρό να νιώσω τέτοια αίσθηση. Οι φωτογραφίες την αδικούν, είναι πολύ πιο όμορφη και με ωραίο χαρακτήρα, το απολαμβάνει και γουστάρει το σεξ, το να βλέπεις το πρόσωπό της και τις εκφράσεις που παίρνει όταν είναι καυλωμένη είναι σκέτη απόλαυση. Ο οδηγός έστειλε μήνυμα στο τέλος της συνάντησης αλλά η κοπέλα περίμενε λίγο ακόμη μέχρι να τελειώσω χωρίς να βιάζεται και για τα χρήματα δεν είπε κουβέντα μέχρι που της τα έδωσα, διακριτικότατη.
Ανακεφαλαιώνω: ένα ραντεβού που θα μου μείνει, αξίζει τα χρήματά της γιατί είναι κορμάρα και όσο είσαι μαζί της κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει, γουστάρει αυτό που κάνει, το δείχνει και σε ξετινάζει στο σεξ, δεν σταματήσαμε να κάνουμε σεξ μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης. Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους...
Ανακεφαλαιώνω: ένα ραντεβού που θα μου μείνει, αξίζει τα χρήματά της γιατί είναι κορμάρα και όσο είσαι μαζί της κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει, γουστάρει αυτό που κάνει, το δείχνει και σε ξετινάζει στο σεξ, δεν σταματήσαμε να κάνουμε σεξ μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης. Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα