Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 22 10
Call-Girls
17844
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
ο πιπινοφάγος ξαναχτύπησε!!
το μωρό είναι μία φρέσκια παρουσία, με πολύ ωραίο σώμα σφιχτό και σφριγιλό λόγω ηλικίας.
μου εμφανήστικε ντυμένη απλά αλλά ήταν σούπερ γιατίμου θύμησε τα φοιτιτικά μου χρόνια που ήταν όλες τόσο σφριγιλές και ήθελα να της μαμίσω όλες. τεσπα. καλή συνενόηση με το γραφείο.
σε εμένα στην αρχή ήταν μαγκομένη αλλά με ωραία συμπεριφορά ξεμαγκώνει και σε αφήνει να τα δώσεις όλα. δυστυχώς δεν αφήνει anal έφαγα πόρτα αν και το προσπάθησα αρκετά.
δεν πέρνει πρωτοβουλίες..αφήνει εσένα να κάνεις κουμάντο.
κάθετε σε όλες τις στάσεις αδιαμαρτήρητα.η κοπέλα στα τέσερα ήταν ολα τα λεφτά, ήταν ποίημα.στο φινάλε την έβαλα και μου τα ρούφηξε όλα (τα φτύνει)
καλα μαμίσια συναγωνιστές
το μωρό είναι μία φρέσκια παρουσία, με πολύ ωραίο σώμα σφιχτό και σφριγιλό λόγω ηλικίας.
μου εμφανήστικε ντυμένη απλά αλλά ήταν σούπερ γιατίμου θύμησε τα φοιτιτικά μου χρόνια που ήταν όλες τόσο σφριγιλές και ήθελα να της μαμίσω όλες. τεσπα. καλή συνενόηση με το γραφείο.
σε εμένα στην αρχή ήταν μαγκομένη αλλά με ωραία συμπεριφορά ξεμαγκώνει και σε αφήνει να τα δώσεις όλα. δυστυχώς δεν αφήνει anal έφαγα πόρτα αν και το προσπάθησα αρκετά.
δεν πέρνει πρωτοβουλίες..αφήνει εσένα να κάνεις κουμάντο.
κάθετε σε όλες τις στάσεις αδιαμαρτήρητα.η κοπέλα στα τέσερα ήταν ολα τα λεφτά, ήταν ποίημα.στο φινάλε την έβαλα και μου τα ρούφηξε όλα (τα φτύνει)
καλα μαμίσια συναγωνιστές
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πρωκτικό
Όχι